1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

DMT roken materiaal

Discussie in 'Natuurlijke Psychoactieven' gestart door Hoxyz, 13 apr 2019.

Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
 1. Hoxyz

  Hoxyz Newbie

  Goedendag DF'ers,

  Ik heb reeds DMT weten te bemachtigen en ben me al geringe tijd aan het inlezen. Wanneer ik het ga doe heb ik nog geen idee, maar vooraf genoeg informatie bemachtigen is altijd goed.

  Nu heb ik begrepen dat het roken via een crackpijp prima zijn werk moet doen. https://www.waterpijp-bong.nl/pijpen/puurpijp/glazen-base-pijp-hash-oil-pipe-headshop

  Ik ben niet bekend met bongs of base pijpjes, dus had nog een vraagje. Zover ik heb begrepen strooi je de DMT in het bolletje en houd je de vlam zo'n twee centimeter al circulerend onder het bolletje zodat de DMT verhit wordt, vult de pijp zich met lucht en kan je beginnen te hijsen. Maar nu las ik ook redelijk wat over lui die de DMT over een gaasje(?) https://www.waterpijp-bong.nl/pijpe...reens-gaasjes-steel-flamez-20mm-5-st-headshop strooien. Is dit nodig, of kan ik gewoon de DMT zo in het bolletje gooien en rustig verhitten van een afstandje?

  Indien dit nodig is, kan ik het gaasje gewoon op het bolletje laten rusten, of moet je hem in het ingang (waar je normaal de dmt in zou laten zitten) proppen? En waarvoor dient het gaasje eigenlijk?

  Excuse the nooby question, maar kon nergens echt duidelijk het antwoord vinden. Thanks in advance!
   
 2. Bee

  Bee Belezen gebruiker

  Bij zo'n pijpje zit er normaal nog een kopje op https://www.waterpijp-bong.nl/pijpe...len-small-bowl-kop-voor-bong-of-pijp-headshop . Daar zit normaliter het gaasje in. Wat ik heb gedaan is een laagje erin van iets wat rookbaar is maar geen effect geeft (bijv. Greengo tabakvervanger), daar de DMT op strooien en dan een dikkere laag van de tabakvervanger (in dit geval dan). Als er niks tussen zit is de kans wat groter dat je je DMT verbrandt en dat is naast zonde ook bijzonder onprettig op de keel. :grin:
  Ik lees veel over de VaporGenie om te roken, maar ook dat het het makkelijkst is om the Machine te maken https://wiki.dmt-nexus.me/The_Machine
  Zelf heb ik het gerookt met een vaporizer en dat was echt heel prettig, maar zo'n ding kost klauwen met geld en ik was achteraf wel bezorgd of de DMT hem niet beschadigd zou hebben.
   
  Hoxyz vindt dit leuk.
 3. Hoxyz

  Hoxyz Newbie

  Aangezien ik verder nooit gebruik zou maken van een vaporizer wordt dat me iets te gek inderdaad. Bij dat pijpje die ik linkte zit niet zo'n kop dacht ik? Dus dan zou ik die jij linkte nog apart er bij moeten halen, of voldoet de dmt gewoon in het bolletje strooien ook? Extra rooktabak/as er bij doen lijkt me niet mogelijk als ik het gewoon in het bolletje van de pijp gooi.
   
 4. Bee

  Bee Belezen gebruiker

  Ik denk dat als je dat doet en je een hijs neemt, de niet alleen de rook binnen krijgt maar ook poeder :grimacing: Wellicht niet superfijn.
   
 5. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Je wilt de DMT het liefst niet verbranden. Het moet roken en die rook wil je inhaleren. Ik denk dat het voor iedereen verschillend kan zijn wat het beste werkt . Voor mij was een bong fantastisch .
  Laat je weten wat je hebt gedaan?
   
 6. Hoxyz

  Hoxyz Newbie

  Ik denk dat ik het gewoon in het pijpje gooi en de vlam zo'n 2 centimeter al circulerend er van af hou. Ik heb 500mg en zal beginnen met 30 denk ik. Dus als ik het verkloot heb ik nog genoeg speelruimte.

  Moet ik indien ik het verkloot heb ook een uur wachten voor m'n tweede hit? Will update.
   
Laden...