door politie bespied in huis

ik word door de politie bespied in mijn eigen huis mag dat zo maar

  • wet privacy

    Stemmen: 7 53,8%
  • om justitie

    Stemmen: 6 46,2%

  • Totaal aantal stemmers
    13
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

De Dunne

DF-koning
De Leukste Thuis!
Is dat echt zo? Is daar aanleiding voor? Als er aanleiding voor is mag dat volgens mij wel. Zonder aanleiding niet. Maar ik ken het wetboek niet goed hoor.
 

siebren

Newbie
ik gebruik af en toe wat speed .van dat beetje wat ik krijg dat is de moeite niet waard om mij te bespieden denk ik zo
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Wat bedoel je precies met 'door de politie bespied in mijn eigen huis'? Wees eens wat concreter, op deze manier kunnen we niet zoveel met je vraag.
 

StimsalaBanne

DF Stuff
Forumleiding
Moderator
Tripreport Analist
Tripreporter
Af en toe wat speed zeg je, toevallig een hele boel kort geleden en inmiddels ook enkele of meerdere dagen wakker? Het eerste wat in me opkomt is een speed psychose zoals je je vraag omschrijft. Allicht komt dat door je erg summiere omschrijving over het bespied worden in je eigen huis. Misschien wat meer toelichting, waarom denk je dat je bespied word?
 

siebren

Newbie
ik bedoel hier mee dat ik word geobserveerd ik heb er zelf wel bewijs van en dat gebeurt in mijn woning
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Denk dat de politie wel wat beters te doen heeft dan zich vermaken met camerabeelden van jou terwijl je in je huis speed aan het snuiven bent. Denk je niet?
 

Sally Tessio

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Er wordt twee keer gevraagd om het allemaal wat concreter te maken. Je doet er weinig aan om jezelf te verduidelijken. Ik vind je korte, eendimensionale antwoorden ook aan de psychotische kant overkomen. Ik stel voor dat je wat uitgebreider uitlegt wat je precies denkt en waarom je dat denkt. Misschien dat we hier dan iets mee kunnen.
 

MDMAap

Belezen gebruiker
Siebren, ben je er nog of zit je inmiddels in een geheime AIVD cel? Moeten wij ons ook zorgen maken? Helpt het als ik mijn laptop inpak met aluminium folie?
 

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Als ie werkelijk in een psychose zit is het natuurlijk niet zo chic van jullie om hem belachelijk te maken.

Want de reactie waarin-ie zegt dat-ie een foto heeft van de desbetreffende speciale apparatuur liken en verder zelf niet echt veel zinnigs bijdragen aan het topic is veel empathischer?
 
Want de reactie waarin-ie zegt dat-ie een foto heeft van de desbetreffende speciale apparatuur liken en verder zelf niet echt veel zinnigs bijdragen aan het topic is veel empathischer?

Nou ja, de opmerking vind ik humoristisch ja. Dat wil niet zeggen dat ik zijn ziektebeeld belachelijk maak. Iemand die lijdt aan een depressie kan ook zo'n zwarte kijk op de wereld hebben; wat ik vervolgens met mijn 'verknipte' geest komisch vind. Ik erken het leed van de ander wel degelijk en dat wil dus niet zeggen dat ik hem uitlach of belachelijk maak. Als ie werkelijk aan een psychose lijdt is daar natuurlijk niets humoristisch aan; de gedragingen kunnen wel grappig overkomen. Om er vervolgens een dolletje van te maken en hem wellicht nog meer paranoia te maken vind ik nog een stapje verder gaan. Maar goed, mijn mening.

Heb ik nu voldoende bijgedragen aan dit topic volgens jou. I hope so. :)
 
Laatst bewerkt:

Roze Olifant

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Top Tripreporter
Ik denk dat het hier sowieso niemands intentie is om iemand uit te lachen (dan spreek ik iig voor mezelf), en al helemaal niet om een ziektebeeld belachelijk te maken. Maar soms worden er hier - zoals je zelf al zegt - dingen gepost die, nou ja, gewoon een beetje komisch overkomen. Ik hoop dat TS zelf inmiddels beseft dat er niks aan de hand is.

En het een gaat misschien een stapje verder dan het andere, maar ik vond je reactie gewoon een beetje ‘de pot verwijt de ketel’ aangezien iemands (overduidelijk paranoïde) reactie liken voor mijn gevoel net zo goed valt onder een dolletje ergens van maken.
 

Zweibeiner

Bewuste gebruiker
Of we hebben hier met iemand te maken die een speed psychose heeft of een troll...

Dat zou ik zelf ook als eerste denken.

Maar laten we even de andere kant nemen.
Als de politie met apparatuur en al je huis in de gaten houd dan doen ze dat niet voor niks. Dus of je weet zelf heel goed waarom ze er zijn, je beslist je eigen acties immers.
Of ze zijn bij een verkeerd huis.
Wat het ook is, bel de politie op en vraag het. Volgens mij heb je gewoon het recht om te weten wanneer de politie zoiets doet, zeker als het zo opvallend is. Maar ook ik ken het wetboek daarin niet goed uit mijn hoofd.
Camera bewijzen mogen bijvoorbeeld ook alleen gebruikt worden als bewijs als alle partijen op de hoogte zijn van het maken van de beelden/geluidsopname etc.
 

Sprokkie

Bewuste gebruiker
Ik word ook bespied :

 

lysergic bink

Bewuste gebruiker
Of we hebben hier met iemand te maken die een speed psychose heeft of een troll...
Of een troll die in een psychose geraakt is en Door nspeling van het lot zich nu vermaakloos moet verlagen door de mensen die ie vroeger teisterde om advies te vragen met oprechte intenties .
Never fuck met het karma van een educatief forum .
Zou de eerste speedmindfucker niet zijn die in zijn eigen complotinsinuaties opgezet voor zijn slaapgedepriveerde vrienden verwikkeld raakt.
Wie een pep complot bedisseld voor een ander geloofd er op Den duur zelf in.
Zoals de leuze klinkt
 
Laatst bewerkt:

lysergic bink

Bewuste gebruiker
Waarheid als een bus inderdaad.
Mss willen zem zien stimfappen ...Daar zijn nu vele sites voor ...en flikken zijn goorlappen.tkan allemaal.

Waarom denk je dat zoveel vrijgezelle speedfreaks het webcamoogje overtapen ?
Stimfapsearchers zijn everywhere zeggen ze .ik luister dan en oordeel niet
Wat weten we trouwens zeker ...wat weten we echt
 
Laatst bewerkt:

Amfetabaron

Newbie
Bij mij ook,mensen gedragen zich vreemd voor mn deur ze wandelen plots trager,stoppen 100 keer en doen nutteloze dingen.ik gebruik ook alleen maar maar weet zeker dat ze me observeren.de politie heeft het recht om in je huis binnen tegaan om te kijken of afluisterapparatuur te plaatsen
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
Echt,

De kans dat je met je speedgebruik achtervolgingswaanzin ontwikkeld is duizenden keren zo groot dan de kans dat je aks recreatieve speedgebruiker bespiedt wordt door de politie.

Hoe zat het ook al weer? 1,7% van de mensen boven de zo veel jaar gebruikt wel eens speed. en ze kunnen echt niet 100.000 man in de gaten houden, dus waarom zouden ze dan juist jou daar uitgekozen hebben?

eerste keer dat ik dit topic zie, maar het verbaast me niks dat er zo eentje is.
 

Albedo

Wijs gebruiker
Kans is aanwezig dat je buren je zo'n 'raar' type vinden dat ze je een beetje in de gaten houden. Je weet het immers nooit tegenwoordig, toch? Of het is gewoon uit nieuwsgierigheid. Hebben ze wat om over te roddelen. In een dorp heb je daar sneller mee te maken. Dat samen met de speed en/of een overgevoeligheid daarvoor maakt het dan erger. Hoe lang woon je er al?
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
te eerste, ik kan niks van die kleine foto maken. nada, noppes.

en dan ook nog, foto van welke deur? in je huis? voordeur? geen flauw idee. Denk je dat dat ding in de rechterbovenhoek een camera is? heb je het al eens van heel dichtbij gekeken of geprobeerd er uit te trekken? of bedoel je die vage vlek? In ieder geval blijft alles net zo vaag als voor die foto.

ga eens naar de huisarts met je verhaal, inclusief melding maken van je speedgebruik en je veronderstelling dat je in de gaten wordt gehouden door de politie. Die huisarts kan je verder helpen met je achtervolgingswaanzin, wij kunnen dat niet.

En nogmaals, de politie gaat je niet zo maar in de gaten houden als je speed gebruikt, niet bij matig recreatief gebruik en zelfs ook niet als je elke dag 2 gram van dat spul je aderen in jaagt. Ze hebben wel wat beters te doen, zijn al enorm onderbezet. Je beeld het je in, meer niet.
 
Laatst bewerkt:

De Dunne

DF-koning
De Leukste Thuis!
@siebren . Bel maar de psycholoog of huisarts. Paranoia is een goed te behandelen aandoening. Komt vaak voor en niks om je voor te schamen. Zoek hulp en je leven zal echt veel leuker worden!
Dit is een graits advies hoor, no charge. :wink:
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan