• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Dosering vraag

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Voetje

Newbie
Hi allemaal,

Binnenkort gaan 2 vrienden en ik M gebruiken. De M is getest op 0.79 puurheid. Hoeveel moeten we nemen voor goed resultaat? Ik weet dat 1 tot 1.5 mg per kilo lichaamsgewicht wordt aangeraden maar moeten we daarbij rekening houden met het 0.79 percentage?

dus, concreet:
Persoon 1: m, gewicht 87 kilo
Persoon 2: m, gewicht 92 kilo
Persoon 3: v, gewicht 60 kilo

moeten we gaan voor twee keer 90 milligram en 60 milligram of moeten we er 20% bij optellen om te compenseren voor de puurheid van de M (dus 108 milligram voor de heren en 72 voor de lady).

hoor het graag van de experts :)
 

KropSla

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Tripreporter
Yes, je moet inderdaad die 1 tot 1,5 mg MDMA per kg lichaamsgewicht, nog wel verrekenen met 79%.
Dus je kunt bij persoon 3 dan inderdaad gaan voor 60 - 90 mg MDMA = 75 - 113 mg van jullie kristallen.
Voor jullie zou dat ongeveer 90 - 135 mg MDMA = 113 - 169mg van jullie kristallen.

Have fun!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan