• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Drugs man en zwangerschap

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

John Trap

Belezen gebruiker
Mijn vriendin en ik zijn rustig aan het nadenken over het nemen van een kindje. We hebben een groot deel van ons leven op orde en de tijd lijkt hiervoor rijp te worden.

Beiden hebben we een aantal dingen gebruikt, maar ik een stuk meer/frequenter dan zij. Zij is al een aantal maanden als een heilige aan het leven, met het vooruitzicht om zwanger te worden (wat ik erg mooi vind en op prijs stel!).

Ik ben nog iets minder heilig aan het leven. Eén ding dat ik wel al maanden laat staan is lachgas, omdat ik weet dat dit kinderen met open ruggetjes tot gevolg kan hebben. Daarbij weet ik ook dat cannabis traag zaad veroorzaakt, maar daarbij denk ik dat we het dan maar een paar keer vaker moeten proberen (geen ramp)!

Maar zijn er specifieke verhoogde risico's bekend bij het gebruik door de man ten aanzien van een zwangerschap bekend van: amfetamine, cocaïne, alcohol en benzodiazepines?

Ik ben best bereid om (een deel van) deze middelen een tijdje te later staan als ik daarmee specifieke risico's vermijd.
 

CuriousExplorer

Bewuste gebruiker
Je bent niet goed man, haha!

Ik vind het altijd veel fijner om gewoon een beetje over het leven te filosoferen. Mindgames te omarmen en te accepteren.
Mindgames....

Schapen tellen en niet verder dan 4 geraken omdat die domme beesten steeds door elkaar blijven lopen...🤣🤣
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan