drugstest

Discussie in 'Cocaine' gestart door homie2582, 10 dec 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. homie2582

  homie2582 Newbie

  Hallo,

  Doordat ik weekendgebruiker was, en dit beu was heb ik dit verteld aan mijn ouders. Ik ben dan verschillende keren getest geweest (bloedcontrole) en dit was altijd ok!

  Nu ben ik 2 maand clean geweest maar door veel te veel alcoholgebruik heb ik vrijdagavond nog eens 3 lijntjes gedaan (voelde mij achteraf mega schuldig!). Maar ik moet van mijn ouders nu maandag een drugtest ondergaan (bloedcontrole bij de huisarts). Nu vroeg ik mij af of je dit gaat zien in mijn bloed? Zoja, wil ik gewoon vertellen tegen mijn ouders dat ik gisterenavond een slippertje heb gemaakt. Maar ik weet dat ze dan wel teleurgesteld gaan zijn in mij.
   
 2. De Dunne

  De Dunne Badass junkie Tripreporter

  Voor zo ver ik weet, is Cocaïne tot 72 uur in je bloed terug te vinden. Dat is in jou geval tot maandag avond. Wel goed dat je er eerlijk over bent met je ouders!
   
 3. Hoe oud ben jij?
   
 4. homie2582

  homie2582 Newbie

  26 waarom?
   
 5. Jixx

  Jixx Bewuste gebruiker

  Betrekt ouders er wel veel bij voor een 26 jarige?
   
 6. simonsnel

  simonsnel Experimenterende gebruiker

  Als Je zo veel problemen ervaart met je drugsgebruik, ben je waarschijnlijk een klein beetje verslaafd. Als je dan na een paar maanden weer eens wat gebruikt, heb je een terugval. Een trugval is heel normaal en daar heeft bijna elke verslaafde mee te maken. Ik vind het meer knap dat je het bij drie lijntjes hebt kunnen houden. Wees dus niet zo hard voor je zelf. En je ouders die je op je 26e een drugstest laten doen... kom op zeg.
   
 7. Is het dan inmiddels niet jouw eigen verantwoordelijkheid?
   
 8. mikoz

  mikoz Bewuste gebruiker

  Je kunt toch kiezen om hulp in te vragen? Als je het fijn vindt om dat bij je ouders te doen dan doe je dat. Je hoeft niet alles alleen te doen. Je moet wel eerlijk blijven over eventuele terugvallen om de hulp zo goed mogelijk te benutten.
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - drugstest
 1. francisr8
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  225
 2. vcegjinmqwsro
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  839
 3. Mehmet189
  Reacties:
  17
  Weergaven:
  2.043
 4. Mehmet189
  Reacties:
  9
  Weergaven:
  1.697
 5. Sieusc
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  2.964

Deel Deze Pagina