• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Drum n bass liefhebbers

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Heyhey,

Ik vroeg me af of hier mensen zitten die ook regelmatig naar drum n bass feestjes gaan en die het leuk lijken om te meeten. het leek me eventueel een leuk idee om iets van een groepsapp aan te maken. Ik ga zelf heel regelmatig naar feestjes en ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen
:)
Zijn er mensen geintereseerd?

Verwijderen
Aanpassen
 

Ikbeneenfiets

Belezen gebruiker
Ik ging vroeger naar elk drum n bass feestje wat er was. Lijkt me wel eens leuk om misschien weer eens te gaan. Wil best in die groepsapp. Ga je naar blackout?
 
Nice! Is het lang geleden dat je naar een feestje bent geweest? Ja ik ga naar blackout :grin: ik heb trouwens nog geen groepsapp , ik wou der een maken als er genoeg mensen geintereseert waren :wink:
 

Ikbeneenfiets

Belezen gebruiker
Jaa nou ja echt jaren niet uitgeweest, en was laatst voor het eerst weer uit bij liquicity! Dus dat was genieten!
 

Ikbeneenfiets

Belezen gebruiker
Ik woon in Utrecht wilde eigenlijk vrijdag weer eens een techno feestje pakken in basis, om het uitgaan weer op te pakken en mijn horizon te verbreden. Maar als blackout nog niet uitverkocht is switch ik misschien toch daar naartoe. Weer eens wat echte neuro erin knallen dat was echt mijn ding altijd.
 
Utrecht is leuk! K woon zelf in venlo :/ wel nice dat je het uitgaan weer wil op pakken hahah. Hoe oud ben je dan eigenlijk? Oeh ik hoorde dat blackout was uitverkocht, maar er zal vast wel iets op ticketswap staan.
 

Ikbeneenfiets

Belezen gebruiker
26 inmiddels! Dus nog een prima leeftijd om uit te gaan ^^. Major leagues waren altijd mijn favoriete feestjes vroeger.
 

Rosie

Belezen gebruiker
Ik ga regelmatig naar DNB feestjes.
Uiteraard staat Liquicity festival ook op de agenda!
Ik ben overigens 33. Niks mis mee hoor
 

Koekie

Experimenterende gebruiker
Tis just da, gewoon genieten van de muziek no mather what. Laatste dnb feestje was kompass, chase & status. Da was zalig, mis de uitgaanstijden.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan