1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Eerste keer cocaïne

Discussie in 'Cocaine' gestart door de hofnar, 9 aug 2015.

Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
 1. de hofnar

  de hofnar Experimenterende gebruiker

  hallo allemaal,

  Ik wil graag een keer cocaïne gebruiken, maar zou het fijn vinden om van de kenners wat voorlichting te krijgen. Ik wil bijvoorbeeld weten:

  - hoe het is om te snuiven als je dat nog nooit gedaan hebt.
  - wat voor dosis ik moet nemen
  - wat ik kan verwachten
  - moet ik iets doen qua voorbereiding?

  Ik ga het doen met iemand die al ervaring heeft en 2 andere die het ook voor het eerst doen.

  Alvast bedankt :grin:
   
 2. SirErick

  SirErick Wijs gebruiker

  Ja, je dope laten testen bij een test-center.

  De eerste keer zal raar aanvoelen, want het irriteert een beetje in je neus.  Ikzelf word er actief, opgewekt en vrolijk van. Mijn denkwijze is scherper, creatiever en 10 keer sneller dan wanneer ik geen coke gebruik. Voor de duidelijkheid: elk lichaam reageert anders op drugs, de ene persoon gaat er los op en de andere niet. Los daarvan, het kan ook zijn dat je er teveel van verwacht en dat het effect dan tegenvalt.
   
 3. MeejheM

  MeejheM Badass junkie

  coke kun je best goed doseren in bescheiden lijntjes. je merk snel het effect, en eerst een lijntje(vraag me aub niet over de dimensies daarvan :grin: ) gevolgd door wat sleutel/mespuntjes als je na een tijdje geen effect merkt.

  ik weet niet exact hoe snel je je gesnoven coke merkt, maar ik gok binnen tien minuten. mijn ervaring is dat het effect ongeveer een uur aanhoudt, en mensen dan, of al eerder bijpakken.

  afhankelijk van de bestanddelen van jullie coke kan 1 pakkie veel te weinig zijn voor 4 man.

  SirErick weet hier veel meer van, ik ben meer van andere drugs.
   
 4. SirErick

  SirErick Wijs gebruiker

  In het filmpje, dat ik morgen ga uploaden, geef ik tekst en uitleg over hoelang het duurt en welke processen in het lichaam plaatsvinden nadat je coke gesnoven hebt.
   
 5. Snowblind

  Snowblind Belezen gebruiker

  Mijn persoonlijke ervaring met cocaïne is totaal anders dan die Erick hierboven beschrijft. Na het snuiven van een lijntje of hoopje word ik vervult van een uiterst aangename warmte. Een buitensporige geilheid neemt bezit van me en zet me aan tot hyperseksueel gedrag.
  Het is onmogelijk me in die staat nog fatsoenlijk te concentreren op de meeste andere activiteiten. Schrijven en lezen lukt niet meer. Als ik de afwas in die staat nog even wil doen, kan je de klok erop gelijk zetten dat er minimaal 1 glas of bord breekt. Werken in dit pornografisch universum waarin coke me heeft doen belanden is onmogelijk. Met elke nieuwe nack word ik als een spons volgezogen met meer hitsige gevoelens. Zal jullie verdere details besparen maar het is zo onaards lekker dat ik regelmatig een etmaal me in dit genot gestort heb.

  Mocht je door het gebruik van cocaïne in een soortgelijke dimensie van brute, onverzadigbare lustgevoelens terrecht komen, houdt het dan liever voor gezien met dat spul. Je verandert dan in een liefdeloos wezen dat dingen gaat doen die je voorheen moreel onacceptabel vond.
  Daarbij ligt het risico op de loer dat je seks zonder coke niet meer leuk gaat vinden zodat de ideale omstandigheden voor een verslaving zich aan dient
   
 6. Arnie87

  Arnie87 Belezen gebruiker

  Verhaaltje van hierboven is dus PERFECT coke omschreven :grin:

  Koop een gram.................. snuif in 1x 150mg en wacht het af.. als jeje binnen 20 minuten niet happy voelt energiek en relex .. is het rotzooi....... 40% zuiver is al genoeg

  Daarnaast is het verslavend als een motherfucker...

  Ik vond coke de eerste keren trouwens geen reet aan... vreemd
   
 7. Fool

  Fool Badass junkie

  Ik vind 150 milligram cocaïne anders een achterlijk grote dosering voor het geval dat je puur spul mocht hebben?
   
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Laden...
Vergelijkbare Topics - keer cocaïne
 1. Xtsee
  Reacties:
  9
  Weergaven:
  6.220
 2. CokeBoy
  Reacties:
  19
  Weergaven:
  7.281
 3. joriisvw
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  2.857
 4. LytseTerror
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  3.495
 5. Probeerenleer
  Reacties:
  48
  Weergaven:
  6.303