• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

    Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Eerste keer DOC

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

gomega

Belezen gebruiker
Ik was eigenlijk van plan mijn ervaring live te documenteren, maar de eerste paar uur waren zo intens en er gebeurde zoveel dat ik na een half uur ben gestopt daarmee. Ik kan me dan ook niet alles meer helemaal goed herinneren, maar ik zal proberen alles zo goed en accuraat mogelijk op te schrijven. Een tijdlijn heb ik trouwens dus ook niet, maar ik zal proberen wat globale indicaties te geven van hoelang alles heeft geduurd.


Vrijdag ochtend om 8:30 had ik 2.5mg DOC oraal op een lege maag ingenomen. Na een halfuur begon ik de lichamelijke effecten al best wel sterk te voelen, waarover ik me wel een beetje verbaasde aangezien de onset normaal best lang zou duren bij deze stof; wellicht dat dit kwam doordat ik nog niks gegeten had.


De come-up zelf verliep ook een stuk sneller en heftiger dan ik had verwacht, maar het was gelukkig niet echt 'too much'. Ik had wel behoorlijk veel last van misselijkheid en heb zelfs een klein beetje moeten overgeven. Daarna trok de misselijkheid met behulp van wat gemberthee gelukkig vrij snel weg. Ook had ik behoorlijk veel last van rusteloze benen wat ook tijdens de piek best lang aanhield, wat soms best vervelend was.


De visuals waren qua stijl enigszins vergelijkbaar met die van 2C-C. Ze waren aan de ene kant een stuk heviger, maar aan de andere kant waren ze wat minder sterk omdat ze nu slechts in 2D waren ipv 3D. De CEV's en interne hallucinaties waren behoorlijk sterk en indrukwekkend. Als ik mijn ogen sloot was ik echt in een compleet andere wereld en vergat ik soms dat er ook nog een ‘echte’ realiteit was hier op aarde. Ondertussen was ik naar wat muziek aan het luisteren, wat echt hemels was. Na een tijdje had ik op YouTube zo’n kleuren kaleidoscope opgezet waar ik een hele tijd naar heb zitten kijken. Mijn mind was echt blown op dat moment. Ik probeerde ook nog wat hier op het forum en op Reddit te lezen, maar ik kon me er niet echt goed op concentreren en snapte er eigenlijk allemaal niet heel veel van, daarom ging ik dus maar terug naar het kijken van filmpjes op YouTube.


De lichamelijke effecten leken enigszins op die van 2C-C, al waren ze wel een stuk sterker en oncomfortabeler. Zo had ik nu ook weer dat ik me super relaxed en ergens een beetje moe voelde, maar in tegenstelling tot 2C-C kon ik niet stil blijven zitten/liggen zonder dat mijn spieren en ledematen gingen bewegen. Best wel paradoxaal dus.


Ik werd op een gegeven moment echt supergeil doordat al mijn zenuwuiteindes (en dus ook die in mijn geslachtsdeel) in vuur en vlam stonden. Ik zette dus wat porno op en ging toen even lekker aan de slag. Het masturberen zelf vond ik iets minder fijn dat met entactogene stimulanten, maar het voordeel was dat ik nu geen enkel probleem had om tot een (full-body) orgasme te komen.


Daarna merkte ik dat ik best wel veel honger had aangezien ik de hele dag nog niks gegeten had. Ik pakte dus was aardbeien kwark uit de koelkast, maar zette deze al snel weer terug omdat de texture van de kwark heel raar aanvoelde in mijn mond. Uiteindelijk had ik wat snoeptomaatjes en een appel op en dus was de ergste honger gestild.


De heftigste visuals en hallucinaties waren rond het middaguur wel weer voorbij en lichamelijk voelde ik me ook een stuk prettiger. Dat was erg fijn, aangezien ik het toen wel aan durfde om naar het park/bos achter mijn universiteit te gaan. Daar heb ik eerst een tijdje rondgewandeld waarna ik een uur of twee op een bankje heb gezeten. De visuals waren nog steeds aanwezig als ik ergens een tijdje naar staarde, maar ze waren niet meer zo heftig en in your face als in de ochtend. Al luisterend naar Pink Floyd heb ik van alles zitten overdenken en ben ik tot wat nieuwe inzichten gekomen, ondanks dat ik dit eigenlijk niet per se van plan was. Dit was eigenlijk voornamelijk outrospective gericht, maar sommige dingen kon ik wel weer aan mezelf en mijn gedrag linken zeg maar. Ik voelde me op dat moment ook echt verbonden met de natuur, wat daar ook wel een beetje bij heeft geholpen denk ik.


Rond drie uur ’s middags ben ik weer op de fiets gestapt en heb ik mijn standaard rondje door Nijmegen gefietst. Ik verbaasde me echt over de bedrijvigheid in en om het centrum en was er ook best van onder de indruk. Eenmaal thuis aangekomen heb ik weer wat te eten gepakt en heb ik wat klassieke muziek opgezet. Toen om 5 uur de SPL (Smite e-sports) begon ben ik dat gaan kijken terwijl ik met wat vrienden in een voice chat op Discord zat.


De visuals en hallucinaties waren toen al helemaal weg, maar de bodyhigh en lichamelijke effecten hebben nog wel een paar uur aangehouden. Om de een of andere reden had ik een best rare, vervelende sensatie in mijn linker ringvinger die de hele avond is gebleven.


Rond mindernacht was ik echt super moe en dus besloot ik naar bed te gaan. Toen mijn kamer helemaal donker was en ik op bed lag kreeg ik ineens weer erg sterke CEV’s waardoor het lastig was om in slaap te komen. Daarom besloot ik om een blotter Etizolam (2.5mg) te nemen zodat ik makkelijker in slaap zou vallen. Dit hielp behoorlijk goed, want nog geen halfuur later lag ik al te slapen. De volgende dag werd ik helemaal uitgerust en zonder kater rond 11:00 wakker.

Ondanks dat de come-up vrij ruw was, heb ik een erg leuke trip gehad en zit ik er aan te denken om de dosis misschien ietsje op te schroeven de volgende keer om te kijken hoe dat is.
 

Mezelf

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Leuk om even te lezen. DOC heb ik sinds kort in huis en staat dus op de planning.
Hoe voelde je je psychisch in het algemeen? Wel positief?
 

Jmths

Badass junkie
Tripreporter
Heerlijk rapportje, klinkt wel als een aardige beschrijving van hoe ik het zelf vaak ervaar. :tongueout:
 

gomega

Belezen gebruiker
Leuk om even te lezen. DOC heb ik sinds kort in huis en staat dus op de planning.
Hoe voelde je je psychisch in het algemeen? Wel positief?
Ja hoor. In eerste instantie waren de effecten best heftig, waardoor ik een klein beetje overweldigd werd. Dat zorgde er samen met het overgeven voor dat ik een klein beetje in een negatieve mindset kwam, maar dat loste ik snel op door wat kalmerende muziek op te zetten en gewoon te lachen om alle hallucinaties en visuals doordat die best wel onrealistisch/cartoonachtig waren. DOC is dus vrij goed te sturen imo, wat ik erg fijn vind bij psychedelica.

Wat ook echt een aanrader is om ff naar buiten te gaan, zeker als het mooi weer is. Dat zorgt bij bij er normaal al voor dat ik me helemaal opgewekt voel en dat was nu ook het geval. Bovendien hielp het krijgen van wat beweging ook tegen de rusteloze benen waar ik last van had, wat ook weer positief was voor mijn mood. Eenmaal in het park voelde ik me ook helemaal vrolijk en at peace en de rest van de dag had ik ook een soort van afterglow daarvan.
 

brandnetel

Newbie
Mooi om te lezen en je hebt lekker getript zo te horen :) Zelf heb ik 4 x 2,5mg doc liggen maar zoek nog een geschikt moment om deze uit te proberen. Moet ff een datum uitzoeken waarop dat kan. Maar door je trip rapportje heb ik alleen maar meer zin gekregen!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan