• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

eerste keer een deja vu op xtc, weet nogsteeds niet of ik echt een droom erover had.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Sydney

Newbie
ik had vorige week mij tweede xtc trip ooit, had in totaal 2 en een halve pil van elk 250 mg (in totaal 625mg) en dat had ik verspreid ingenomen van 20:30 tot rond ik denk 2 of 3 uur snachts. na denk ik 1 hele pil van 250 mg of anderhalve te hebben genomen lag ik in het gras naar de lucht te staren. toen hoorde ik het gesprek die ze hadden en ik kon zweren dat ik er twee keer een droom over had gehad. de precieze woorden. na een aantal minuten van het roepen van de woorden "dat heb je al gezegd" en "dit is al gebeurd" vroeg een van mijn vrienden welk getal (van 1 tot 10) hij in zijn hoofd had. de eerste twee raadde ik in 1 keer maar toen ging hij bij de derde keer van 1 tot 20 en toen raadde ik het niet. toch was het wel raar dat ik 2 van de 3 in een keer goed had. kan het dat ik echt twee keer een droom heb gehad hierover? of was het een deja vu, wat veel websites beschrijven als een kortsluiting in de hersenen?

als iemand zou kunnen reageren zou ik het erg waarderen, alvast bedankt!
 

CuriousExplorer

Bewuste gebruiker
Deja vu's komen wel vaker voor. Uiteindlijk, puur geluk denk ik dat je 2x het getal raadt...Als het geen geluk zou zou zijn, was je waarzegger ( my opinion ) 😄

Verder is 625mg mdma op een tijdspanne van 7u aan de hoge kant, geen idee wat uw gewicht is....Maar men raadt 1-1,5mg/ kg lichaamsgewicht aan en ik denk niet dat jij 350kg weegt 😆😅
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan