Eerste keer LSD doen en gelijk alleen

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

mark1201

Newbie
Hallo,

ik heb LSD gekocht en ben van plan om volgend weekend te doen. ik heb alleen geen vrienden die het ook willen doen. is het echt heel erg om eerste keer alleen doen. tips?
 

Mindless

Badass junkie
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Wat is je historie van middelengebruik? Wat is je intentie om te trippen? Wat voor persoonlijkheid heb je?

Dat zijn wel belangrijke dingen om in ogenschouw te nemen bij een antwoord hierop. In principe kan het, maar het is geen goed idee voor iedereen om dit zomaar te doen. Het beste is om de eerste keer toch een tripbuddy of tripsitter te hebben, maar als dat écht geen mogelijkheid is...
 

Neo-Shulginist

Bewuste gebruiker
Je weet nog niet hoe je gaat reageren op de LSD. Daarom lijkt het me niet verstandig om dat gelijk in je eentje te doen. Als je in paniek raakt, of als je last van ernstige wanen krijgt, dan is er niemand die jouw reacties in de hand kan houden.
 

Ratata

Newbie
Wanneer je met psychedelica gaat knoeien, is het handig om eerst een soort van frame-work te hebben, waarop je je ervaring kan baseren. Een soort van theoretische achtergrond die de basis vormt voor het interpreteren van je ervaring. Het middel heeft het potentieel om heel je realiteit op zijn kop te zetten, en je achter te laten met een existentiële depressie. Niet dat ik pessimistisch wil doen, of angst in je wil blazen. Wil gewoon zeggen dat het belangrijk is om te weten wat er kan gebeuren. Je 'ik' die het ervaart, maakt snel verkeerde conclusies over de ervaring en plaatst het al snel in een verkeerd kader waardoor er verwarrende gedachten, en negatieve emoties kunnen opkomen. Als je je goed inleest kan het naar mijn weten wel. Wel laag beginnen om gewoon eens te kijken wat het te bieden heeft. 100UG. En dan kan je opwerken naar een hogere dosis en je laten onderdompelen in een wereld waar mooie realisaties jou te wachten staan. Als je gewoon eens benieuwd bent, en je meer tript voor de veranderde perceptie van zicht bijvoorbeeld, das ook mooi. Dan zou ik wel niet een te hoge dosis nemen.
 
Laatst bewerkt:

henkie2

Experimenterende gebruiker
Heb (nog) geen ervaring met LSD, maar volgens mij is 100 mcg best wel heftig voor een newbie.

Dat gezegd hebbende, mijn eerste truffeltrip was ook solo. En zéér goed bevallen :wink:

Ben zelf van plan om eens 25 mcg 1p-LSD te doen in de zeer nabije toekomst.
 
Bovenaan