• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

 • Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Eerste keer truffels

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Skepta

Newbie
Een half jaar geleden heb ik beloofd om na mijn eerste truffelervaring een tripreport te schrijven. Dit ben ik helemaal vergeten dus doe ik het nu!

De dag begon goed, had een goed humeur en erg veel zin in de avond. Een vriend was een week alleen thuis dus we wisten zeker dat we niet gestoord gingen worden. Ik naar de smartshop, waar de man mij vriendelijk advies gaf, en ik uiteindelijk op de Atlantis was uitgekomen.

Naarmate de avond dichterbij kwam, komt er steeds meer spanning in mij op, ik krijg een droge mond en begin toch best zenuwachtig te worden.. wat als ik een bad trip krijg?!

Toen was het moment daar. We hadden pizza besteld om daarna te eten tegen de smaak, en begonnen met de eerste hap! De smaak viel gelukkig erg mee en we kregen het gemakkelijk weg. Op de bank zitten en afwachten maar...

Toen opeens schoot de stress er weer in. Ik dacht nu kan ik er niks meer aan doen en begon te zweten en wist niet wat ik moest doen. Mijn vrienden konden me gelukkig gerust stellen, tot ik opeens de boekenkast zag golven, waarna ik heel hard begon te lachen. Sindsdien een hele relaxede, niet te heftige en vooral hele grappige eerste trip gehad, en aankomende zondag mag ik voor de tweede keer! Dit keer een stuk minder zenuwachtig gelukkig!

P.s. Ook mijn eerste tripreport, tips zijn welkom! Ik kan maandag gelijk een report schrijven over zondag!
 

Zonnetje

Belezen gebruiker
Iets vertellen over wat je er van had verwacht en wat je er achteraf van vond.
Mag ook nog een stukje gedetailleerder. Want zo'n truffel trip duurt toch wel eventjes?
 

Eik

DF Staff
Forumleiding
Moderator
Tripreporter
Hoi @Skepta ,

Leuk dat je een half jaar na dato nog even verslag doet over je trip. Hopelijk is je tweede trip ook een succes geworden!
Qua tips: je mag wel wat meer details vertellen over wat je precies ervaren hebt tijdens je trip. Wat zag, voelde en dacht je allemaal en hoe verschilt dat met hoe je de wereld nuchter ervaart?
 

henkie2

Belezen gebruiker
Klinkt als een leuke kennismaking met psilocybine!

Had je in je eentje een heel doosje Atlantis (15 gram) op?

Ervaring met andere drugs?

Tip voor volgende truffeltrip: ga naar buiten :)
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan