Emotionele naverschijnselen

Discussie in 'Drugs' gestart door kingcharles1, 24 jan 2013.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. kingcharles1

  kingcharles1 Newbie

  Hallo drugsfora,

  Ik kamp met een probleem, alleen het is erg moeilijk uit te leggen en ik heb er al een tijd last van. Het is een probleem dat ikzelf makkelijk kan verbergen, maar ik wil wel geholpen worden. Om een lang verhaal kort te maken: sinds een jaar of 12 heb ik geblowd tot en met mijn 14e/15e levensjaar en toen mijn ouders erachter kwamen ben ik ermee gekapt. Sindsdien heb ik het gevoel dat niemand mij echt mag. Het klinkt erg vreemd en ik weet ook wel dat het niet zo is, maar toch voelt het zo. Daarnaast heb ik soms het gevoel dat ik gevolgd wordt. Ik ben toen volledig gekapt met blowen en ben een paar keer naar de psychiater geweest.

  Ik heb daarnaast ook een keer of 5 psychoactieve paddenstoelen gebruikt, ik weet ook niet of dit een emotioneel effect erop had.

  Nu een paar jaar verder, rook ik een keer in de 2 maanden ofzo. Maar ongeveer een maand erna krijg ik nog steeds het 'lege' sociale gevoel, het gevoel dat ik niet voldoe en ik raak best depressief op bepaalde momenten. Ik kan me door de weeks veel focussen op sport, hockey, maar nu er sneeuw ligt.. :( In ieder geval, heeft iemand ook dit soort problemen?
   
 2. ninodemaeyer

  ninodemaeyer Newbie

  Denk dat veel mensen dit zullen herkennen, ik zelf ook. Denk dat je niet egt zorge moet maken, omring je met goede vrienden zou ik zo zeggen, dat heeft bij mij ook wonderen gedaan :grin:
   
 3. 1aahnoor

  1aahnoor Newbie

  Het klinkt erg vreemd en ik weet ook wel dat het niet zo is, maar toch voelt het zo. Daarnaast heb ik soms het gevoel dat ik gevolgd wordt. Ik ben toen volledig gekapt met blowen en ben een paar keer naar de psychiater geweest.
   
 4. Panthere

  Panthere Newbie

  Oke, ik wil dit niet verkeerd over laten komen, maar wel vragen; is er wellicht sprake van een (milde) psychische stoornis bij je? Misschien heb je al een diagnose, misschien is het niet verkeerd dit even te laten onderzoeken.

  Bij bepaalde (zeer lichte) psychische stoornissen kunnen er negatieve emoties gemakkelijk getriggerd worden, of juist verdoofd. Persoonlijk heb ik pdd-nos, en als ik te veel geblowd heb kan ik ook flink paranoïde worden. Dan krijg ik het gevoel dat ik overal bekeken word, iemand mij in de gaten houd, etc.

  Mocht het namelijk zo zijn dat je de herkomst van deze gevoelens en 'wanen' kunt weerleggen, scheelt dat al voor 3 kwart, en valt er al een grote last van je schouders. Tot die tijd kan ik je alleen aanraden rustig aan te doen met middelen waarvan jij weet dat dit jouw gevoelens goed kan triggeren. Succes :)
   
 5. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Idd. Ik ben ook gevoelig voor depressies en moet wel echt voorzichtig omgaan met drugs.. Denk dat bij mij drugsgebruik zeker dat soort negatieve gevoelens (over mezelf) kan triggeren. Misschien is dat bij jou ook zo. Dat betekent wel dat het al in je zit, ik denk niet dat het alleen de drugs is. Maar bijv. de combinatie met je karaktereigenschappen bijv.
   
 6. leipebaviaan

  leipebaviaan Wijs gebruiker

  Op welk comment reageren jullie nou?
   
 7. Joopiejo

  Joopiejo Bewuste gebruiker

  zijn naverschijnselen...
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Emotionele naverschijnselen
 1. Davedepeef
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  1.738
 2. iamguilty
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  5.272
 3. Irie
  Reacties:
  17
  Weergaven:
  1.253

Deel Deze Pagina