1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Ervaring met crystal meth?

Discussie in 'Speed' gestart door Ingmar89, 29 sep 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Ingmar89

  Ingmar89 Newbie

  Beste allemaal,

  Ik weet dat crystal meth een erg slechte naam heeft en dat het bekend staat als de drug die je direct verslaafd maakt na 1x proberen.­ Toch wil ik het proberen.­

  Dat gezegd te hebben heb ik wat kunnen bemachtigen uit duitsland.­ Helaas nog niet naar het testcentrum kunnen brengen maar het zijn relatief grote en heel heldere kristallen.­
  Allergie testjes gedaan met 1 en 5 mg.­ (oraal)
  Daarna de volgende dag met de minimale dosis van 10mg.­ (nasaal)
  Op sommige plekken lees ik dat je van 10mg (nasaal) al behoorlijk lang kan genieten, echter voelde ik praktisch niks, hoogstens wat meer energie en allerter.­
  volgens erowid ligt de common dose tussen de 10 en de 30.­
  Dus gister 20mg gesnoven en een half uur later nog eens 20.­ Weer relatief weinig effect.­ (hoewel ik me wel een uurtje heeeeel erg chil voelde maar toch vol energie)

  Ik snap dat het laten testen van het spul meer duidelijkheid kan brengen (hoewel ik betwijfel of ze mij gaan vertellen of het d-racemische of of 4-nogwatnogwat versie is.­ Schijnt ook weer verschil in te zitten)

  Anyway anyhow,

  Als iemand zijn ervaring hier kan neerplempen met de nasale dosis en de te verwachten effecten zou dat heel erg fijn zijn.­
  Ik had verwacht met 20mg al aardig te vliegen namelijk....­

  p.­s.­ Als je geen antwoord of toevoeging hebt, toch bedankt voor het lezen!­
   
 2. Peppi en Coki

  Peppi en Coki Bewuste gebruiker

  Mwuah, dat is meer het verhaal dat de media er van maakt, net zoals dat XTC supergevaarlijk is en vergeet vooral de zombiedrug 'Flakka' niet. :P

  Voor de rest is voor zover ik weet Fool de enige hier (wie nog actief is) die ooit methamfetamine heeft gebruikt, misschien dat die er meer over kan vertellen.

  P.s. laat het gewoon testen! Misschien heb je wel gewoon normale speed gekocht of gewoon troep, je weet het nooit tenzij je het laat testen.
   
 3. Ingmar89

  Ingmar89 Newbie

  Haha, ik besef dat de slechte reputatie van meth voornamelijk uit de media komt.
  Echter is het hardnekkig en zal het ook enige kern van waarheid bevatten.
  Zette het erbij om de comments te voorkomen: "doe het gewoon niet" De keus dat ik het wil proberen staat al vast :stoned:

  Testen moet ik absoluut laten doen, gaat ook gebeuren. Vroeg me wel af of meth uberhaubt vervuild kan zijn als het als puur glas word aangeleverd (ik snap dat de kwaliteit dan nogsteeds off kan zijn though).

  Ik hoopte dat iemand hier meer ervaring heeft met het snuiven van het spul, hoeveel er werd gebruikt en hoe dat uitpakte. (de meeste mensen roken het namelijk...)
  De aanbevolen dosissen en de verhalen op het internet zijn erg schaars in het nederlands en lopen extreem uiteen in het engels.
   
 4. ZERO-

  ZERO- Badass junkie Emeritus Mod

  Je zou Fool even kunnen vragen, maar die is pas over een paar weken weer online.
   
 5. Yaizer

  Yaizer Bewuste gebruiker

  Ik heb een vriend die dit goedje eenmalig heeft gebruikt, nasaal.

  De hoeveelheid heb ik niet gevraagd. Zal denk ik wel rond de 25 mg zitten. Wel heeft hij 2 dagen wakker gelegen. Weet ook niet of het een eenmalige snuif was of 3 dagen door gaan was.

  Hij vond het effect ook niet intens sterk. Hij zei dat het net zoals speed werkte. Je wordt energieker, krijgt meer zin om te praten...maar je bent net een plateau hoger als dat. Het heeft de effecten van speed met een net extra boostje. Heel chill dus omdat, ik spreek nu voor mij zelf, pep het "net" niet is voor mij.

  Hij zei wel dat je sterk in je schoenen moest staan. Je pakt, net zoals pep, het gewoon even snel. Het voelt aan als heel ongevaarlijk met de gedachte "is hier nou iedereen bang voor?".

  Oh, je hebt ook een klein coke aspect erin. Je voelt je goed, over je zelf. Dus iets zelfverzekerder.

  Zal misschien binnenkort vragen wat de dosis er van was. Ik weet dat als je het spuit het wel echt enorm intens kan zijn. Echt heel erg.

  Voor vragen, stel ze altijd! Heb het aan één stuk door geschreven dus weet niet of ik alle informatie die ik ken heb vermeldt.

  Hij heeft er hierna nooit meer aan gezeten. Was dus ook eenmalig voor hem.
   
 6. Fly

  Fly Newbie

  Ik heb Crystal Meth nu inmiddels 8-10x gebruikt. Ik was er eigenlijk bang voor omdat ik namelijk een speedverslaving heb. Mijn angst was dus dat de CM ook zou aanslaan en dat ik dan na een paar maanden gereduceerd zou zijn tot een skelet.

  Ik heb het gerookt (met zo`n glazen pijpje) en nasaal ingenomen. Ik moet er wel bij vermelden dat ik in de aanloop daarvoor al redelijk wat speed had gebruikt.

  Afijn, ik had hoge verwachtingen van CM, maar ik heb er tot op vandaag weinig van gevoeld. En de kwaliteit was echt wel goed (getest). Ik merk er eigenlijk vrijwel niets van en ik haal het niet eens tot de volgende morgen zonder moe te worden en te willen gaan slapen.

  Nu zei laatst iemand tegen mij dat ik het eens helemaal nuchter moet gebruiken om het `echte` CM gevoel te kunnen ervaren. Of CM te injecteren. Dat laatste doe ik niet, dat is een grens die ik mentaal gewoon niet kàn overschrijden (dus ook al zou ik het willen, ik kan mezelf er gewoon niet toe zetten om het te injecteren).

  Het is trouwens wel prijzig spul. Het is in Zwitserland behoorlijk populair. Maar ik hou het liever bij het oud-hollands-pep-snuiven. :wink:
   
 7. IceBaby

  IceBaby Newbie

  Hallo alle vreemde stofjes ge-intereseerde,

  Ik heb crystal meth voor het eerst gerookt in Maleisie (Zuid Oost Azie) in 2001. Hebben daar 7 jaar gewoond en nu weer terug in Holland
  Die drug is daar in heel Azie al decenia overal verkrijgbaar en in super kwaliteit.
  Goede kwaliteit meth (en dan echt in de heldere crystal vorm) is echt niet te vergelijken met wat voor andere drug dan ook.
  Na 2 hijsjes van het zilverfolie te hebben genomen, met een hand gemaakt rietje van zilverfolie ook, stonden de haren op mijn rug binnen 2 minuten van genot al overeind..
  Man man man wat een ongelooflijke rush en enegie boost is dat.. Vind het echt heerlijk :)
  Heb toen nog eens een hijsje of 6 genomen die zelfde avond (chasing the dragon noemen ze dat in Azie), en dat was genoeg voor mij om 3 dagen en nachten wakker te blijven. Je word er absoluut niet high van (althans niet het gevoel van high zijn zoals met andere drugs). Het geeft je gewoon een ENORME energie boost die 2 tot 3 dagen en nachten duurt..
  Je bent super helder en gefocused en kon gewoon naar mijn werk zonder dat iemand wat aan mij zag of merkte, echt ideaal.. Alleen moest ik op werk wel de neiging onderdrukken om meer te gaan praten (die gave heb ik dus). Maar zodra het het einde was van mijn werkdag en ik mij weer op straat bevond met onbekenden lulde ik nonstop.. En onbekenden zien dan nog steeds niet dat je aan de meth zit.Omdat ze je niet kennen denken ze dat je van nature veel praat hahah.
  Ook moet je de neiging tot "tanden knarsen" kunnen onderdrukken (ongecontroleerde bewegingen met je kaak wat heel kenbaar is bij meth gebruik). Ik heb daar met namen last van als ik dan toch net iets te veel gerookt heb.. Eigenlijk zijn 5 a 6 hijsjes al genoeg voor 48 uur, maar rook wel eens meer in gezelschap omdat het dan zo gezellig is om te doen en "echte" meth smaakt ook nog eens lekker indien het gerookt word..
  Maar dat was toen.. Nu limitier ik mij tot max 6 hijsjes.. Als je dan wilt kan je makkelijk 48 uur wakker blijven en top fit zijn.. Maar het is niet zo dat je er niet op kan slapen.. Meth heeft de eigenschap dat het geen je mee bezig bent ook heel intensief en heel gefocused doet. Meestal gebruik je dit in gezelschap van anderen dus word er gepraat, wat je dan ook 48 uur kan volhouden, wat je zo af en toer best mag doen.. Maar als ik mij er toe aan zet om toch naar bed te gaan om mijn lichaam de rust te geven wat elk lichaam nodig heeft (alleen door de meth voel je absoluut geen vermoeidheid voor 48 uur, maar je lichaam is het wel geloof me) dan kan ik ook heerlijk slapen op meth omdat je dat dan ook intens doet. Maar om deze "gevaarlijke" drug zo veilig mogenlijk wilt gebruiken. Dan moet dit niet wekenlijks en al helemaal NIET dagenlijks doen...!! Zo af en toe, als je er gewoon eens zin in hebt. Of als je de enrgie nodig hebt voor een lang weekend stappen kan je het rustig doen..
  Ik rook het nu dus al ruim 15 jaar maar alleen zo af en toe (1x in de 1 a 2 maanden doe ik dan zo'n sessie). Op die manier blijf je die zelfde rush voelen zoals die 1ste keer (wat je bij wekenlijks of dagenlijks gebruik uiteindelijk niet hebt en meer nodig denkt te hebben).
  En als het dan uit gaat werken na zo'n 48 uur kan je je knap moe en verrot voelen. EN DAN IS HET DE KUNST om niet te denken van "hey ik ben weer moe, laat ik nog een beetje meth gaan roken om mij weer fit en goed te voelen"....!! Als je daarna gelijk weer meth rookt, dan zal je je weer opnieuw fit en goed voelen MAAR dan zal je verslaving in de hand gaan werken.......... dan loopt je lichaam de zo welverdiende rust mis die het zo nodig heeft na een sessie van 48 uur waarin je niet eet, dus 48 uur geen essentiele voedingsstoffen binnen krijgt omdat de meth je het valse gevoel geeft dat je absoluut geen honger hebt en je 100% gezond bent.. Je lichaam en leven gaat dan NIET kapot van de meth zelf, maar KAPOT wegens het feit dat je niet of nauwelijks nog eet, drinkt en slaapt...!! Wees gewaarschuwd..!
  Mijn advies (voor de mensen die het echt willen proberen). Meth NIET slilkken en/of injecteren maar lekker roken (werkt het snelst en het langst). Doe een hijsje of 6 en geniet lekker van die 2 a 3 dagen erna. In die dagen (hoe vies je het ook mag vinden op dat moment, probeer dan wel gewoon kleine beetjes gezond te blijven te blijven eten. Ik dwing mij zelf bv om elke 6 uur een banaantje te eten of 1 sneetje brood. Maar allerbelangrijkste is: BLIJVEN DRINKEN en dan het liefste water). Op die manier zal het "coming down effect", zodra de meth gaat uitwerken, een gigantisch stuk makkelijker zijn en ondanks het vermoeide gevoel een stuk beter voelen. Je zal je dan gewoon heel moe voelen inplaats van MEGA brak en depressief als je tijdens je sessie niets eet en weinig tot geen water drinkt.
  Dus gewoon kleine hapjes blijven eten maar het allerbelangrijkst BLIJVEN drinken, en dan een lekkere lange ruk slapen en dan ben je na 12 uur slapen weer het mannetje (of vrouwtje). En meth daarna voor 1 a 2 maanden niet meer aanraken alvorens je het eventueel weer zou willen doen. Zo werk je geen verslaving in hand en kan je er gewoon mee leven.
  En begrijp mij goed: Ik begrijp HEEL GOED dat crystal meth de meest verslavende drugs is in de wereld, omdat het zo VERDOMDE lekker is. Die onuitputtelijke energie boost en helderheid die je voor een dag of 2 a 3 hebt voelt gewoon fantastich (iets wat ik altijd onthoud en al helemaal onthoud als ik het gebruik). Het gevoel is te vergelijken met de 1ste keer dat je goede coke snuift. Energie, helderheid en totale focus. Alleen het gevoel bij meth is 3x tot 4x sterker en duurt geen half tot een paar uur zoals bij coke, maar 2 of 3 dagen..
  Nogmaals bij goede methy hoef je maar max 6 hijsjes te nemen voor het gewenste effect (en ik ben 2.00mtr lang en 98kg). Alles wat je meer rookt daarna zal je je niet nog enrgieker van gaan voelen. Maar eerder de kans van een overdoses in de hand werken, waardoor je bloeddruk onwenselijk hoog word etc etc. En dan verpest je die mooie trip van 48 uur die je had kunnen hebben.
  Wat voor mij geld, en de mensen waar ik het mee rook, als we dan toch voor de gezelligheid en smaak meer dan 6 hijsjes roken..... dan zit er tussen elk hijsje een pauze van zo'n 10 minuten zodat je kan voelen wat dat extra hijsje met je lichaam doet.
  Maar mijn vuistregel is: op het moment dat ik langzaam begin te zweten, dan neem ik GEEN HIJS MEER.. Dan heb je echt genoeg, dan ben je nog controleerbaar, fit, helder en voel je je goed... Maar......... dan je moet het doen met veel knarsentanden voor die sessie.. En mensen zullen dan ook merken dat je aan de drugs bent door gedrag (oncontroleerbare bewegingen met je kaak) en door je spraak (dan blijf je echt nonstop door lullen wat ook onsamenhangend kan worden, en dat heb je niet met 6 hijsjes).
  Met 6 hijsjes kan je nog best naar werk en je baas onder ogen komen, die zal niets merken aan je.
  Maar zodra je meer rookt en je begon met zweten, zeg dan je werk maar af hahaha.. Voor je gevoel zal je nog steeds niet te veel praten en over zinnige dingen, MAAR je doet het dan al niet..
  Helaas moeilijk aan de heldere crystal meth (ijsblokjes en GEEN poeder vorm) in Holland.. Want voor heel weinig geld en 1 mini blokje kan je dagen LOL hebben..
  Ik heb het in Holland nog nooit kunnen kopen. Soms nemen vrienden uit Duitsland het op verzoek voor ons mee. Ik dacht dat wij qua soorten voorliepen op Duitsland, schijnbaar niet dus.

  Dit is allen voor mensen die sterk in hun schoenen staan en dicipline over hun gezondheiod hebben.

  Groeten,
  IceBaby
   
 8. Fool

  Fool Badass junkie

  En die paar weekjes zijn inmiddels alweer even voorbij. :grin:

  Ja, ik heb wel eens methamfetamine gebruikt, maar de kwaliteit was niet denderend (aziatische rotzooi :P), dus pure doseringen zou ik je niet durven noemen. Neem gewoon lekker bumpjes bij totdat je je chill voelt, je zult echt niet ineens overdoseren. :wink:

  En ja, het kan heel goed rotzooi zijn als het 'glasscherfjes' zijn, zo ziet kristalsuiker en koosjerzout er namelijk ook uit (en een hele hoop cathiones).
   
 9. Liefhebbertje

  Liefhebbertje Bewuste gebruiker

  Orale dosering:
  5 - 15 mg is een lichte dosis
  10 - 30 mg is de gebruikelijke dosis
  20 - 60 mg is een zeer sterke dosis
  Nasale dosering:
  5 - 15 mg is een lichte dosis
  10 - 40 mg is de gebruikelijke dosis
  30 - 60 mg is een zeer sterke dosis
  Gerookte dosering:
  5 - 15 mg is een lichte dosis
  10 - 40 mg is de gebruikelijke dosis
  30 - 60 mg is een zeer sterke dosis
   
 10. Johnny Snow

  Johnny Snow Bewuste gebruiker Tripreporter

  Je kristallen zullen waarschijnlijk, of zo goed als zeker, sterk versneden zijn geweest - mooie kristallen kunnen net zo goed versneden zijn plus, tenzij je Crystal Meth uit Mexico komt geleverd door een bende ingevoerd die vanuit Europa handelt, dan zal het ook geen hoge kwaliteit geweest zijn om mee te beginnen door een slecht productieproces.

  In Europa zijn Meth-labs schaars en de meeste maken het zelf zonder kennis van zaken en leveren een erg zwak eindproduct.

  Als je echt effect wil, en wil zien of je Crystal Meth clean is of niet, dan moet je het roken. Als je het kristalletje smelt en je bowl vult zich met rook en je inhaleert dan voel je goede Meth niet binnenkomen, slecht spul doet je hoesten of prikt of geeft slijmen, dan kijk je in je pijpje, als het gesmolten kristal tegen dat je rook hebt uitgeblazen niet meteen terug tot kristal verhard is maar als dat eventjes duurt en nog na blijft roken dan betekent dat dat je spul sterk versneden is.

  En het belangrijkste, als je niet onmiddellijk na je eerste trek zo hard aan het gaan ben dat het je zo overvalt dat het zelfs té intens, dan wil dat zeggen dat het zwak, versneden spul is - ook geeft de best geproduceerde kristallen meer euforie dan energy, doch ook veel energy, maar wanneer het productieproces slecht is en de extractie van het hoofdbestanddeel pseudo-efedrine niet voldoende is voldaan, dan zit er maar weinig van the good stuff in je kristallen.

  Dat slechte Meth toch mooie, grote en heldere krristallen kan leveren komt door hoe ze gedroogd worden, in de vriezer is snel, in de koelkast vormen kristallen zich minder snel, op kamertemperatuur vormen ze zich traag - traag vormende kristallen krijgen tijd om groot en mooi te worden, maar dat is absoluut geen indicatie.

  Oh ja, als je het niet wil roken, je kan een beetje op zilverfolie doen, verhitten, wanneer het vloeibaar stoppen en kijken of het meteen terug kristal wordt of niet, zoniet, slecht, als het na het terug kristal is trouwens oranje achtig of zo ziet, slecht, en als er zich zwart roet vormt als je het beetje helemaal hebt laten verdampen, slecht.

  Als je het met een pijp rookt dan moet de rook die je uitblaast ook een super witte, mega grote wolk zijn die voor je blijft hangen, zonder vieze smaak, zoniet, slecht.

  Grtz.
   
 11. $crim

  $crim Belezen gebruiker

  Oude topic, maar ik heb niet zo veel ervaring met meth zelf.

  Wel heb ik een keer pep gesnoven dat voornamelijk pervitin was, hier kwam ik later pas achter.

  Als ik het goed heb is pervitin een oost-europees medicijn met 20% meth of een analoog van meth erin.

  Maar ja, het was wel vage shit. Eerst voelt het alsof je de puurste BESTE speed ter wereld hebt. Dus je neemt nog een nakkie of 2,3..vervolgens ben je fucking 3 dagen wakker en krijg je paranoia en delusies. Ik ben vaker langer dan dat wakker geweest aan normale speed en toen werd ik ook niet zo parra.

  Ik weet niet of dit bericht meerwaarde heeft maarja that's my story :tongueout:
   
 12. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Pervitin is gewoon meth in poedervorm. Wel apart dat je dat als speed verkocht is overigens, want perv is een stuk duurder dan gewone speed.
   
 13. $crim

  $crim Belezen gebruiker

  Was wel versneden, natuurlijk. Maar ik weet zeker dat het perv was. Die nasty fish achtige geur, hoe het inwerkte, hoe lang het werkte..ugh. never again
   
 14. mick swagger

  mick swagger Belezen gebruiker

  Hier ging een aantal jaren terug rond 2008 ook speed rond wat versneden was met meth. Ze noemden de speed hier perf of speed met pervitine.

  Het uiterlijks was licht roze en wat je zegt de extreme rotte vis geur van een zakje wat een nachtje of 2 had gelegen is, me altijd bij gebleven. Het effect was verder wel extreem lekker bij deze speed. Heel helder en fit en als je achteraf terug dacht aan de nacht ging alles toch heel erg automatisch zeg maar. Wel super gezellig altijd met dat spul. Haha

  Speed die ik dr laatste tijd heb, komt qua helderheid en strakheid wel aardig in de buurt. Maar dat is getest op 70% amfetamine zonder toevoegingen! :)
   
  SneeuwSnuiver vindt dit leuk.
Laden...