• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Etizolam - Vloeibaar

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

mod4fun

Belezen gebruiker
Op een vendor site kwam ik Etizolam Vloeibaar tegen:

"De zuiverheid van de Etizolam die wij verkopen is minimaal 98% of hoger!

Etizolam kopen | vloeistof, 1.8mg in 5ml"

Nu ben ik wel aardig fan van de Etizolam Blotters, ik pak hiervan netjes de helft en desnoods de andere helft. Ik ga lekker liggen in mijn bed en lees een boek, totdat ik moe genoeg ben en dan 'diep snurk'. Volgende dag fris en fit!

Ik weet dat Etizolam geen middeltje is om mee te stunten (FDA heeft het verboden in de USA), en ik doe dat ook niet. Maar hoe moet ik mij dat vloeibaar voorstellen? Met een neusspray? Of krijg ik dat in een flesje en moet ik vervolgens uitzoeken wat een goede dosis is?

Ik weet dat zoals de meeste slaapmiddelen er snel een tolerantie optreed, maar dit middeltje werkt wel erg goed, en ik neem hierin ook mijn pauzes.

Iemand die hier meer ervaring in heeft? Ook de prijs/kwaliteit verhouding.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan