1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Extra veel zin om te roken tijdens speed gebruik?

Discussie in 'Speed' gestart door xBlondiee, 7 sep 2011.

Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
 1. xBlondiee

  xBlondiee Newbie

  Als ik speed heb gebruikt heb ik extra veel zin om te roken, meer sigaretten als normaal en sneller achter elkaar.
  waarna ik de dag erna een super droge keel er aan over houdt.
  Wie herkent dit? Of weet hoe dit komt?


  :wave:
   
 2. Svali

  Svali Badass junkie Emeritus Mod Tripreporter

  De meeste drugssoorten die eindigen op -ine, versterken elkaar. Zoals dus nicotine met amfetamine of cocaïne, caffeïne enz. Vandaar drang naar meer roken, dat maakt het gevoel beter.

  Let dus op dat je niet te veel rookt, en probeer er een tijd voor te zetten. Des te minder je rookt, des te lekkerder elke sigaret is. En je hebt een minder droge keel.
   
 3. mattskovic

  mattskovic Wijs gebruiker

  hier kan ik enkel maar ja op antwoorden :grin:

  @svali van waar komt deze bewering lijkt me maar raar want met cocaïne heb ik enkel zin in alcohol en dat eindigt niet op -ine :tearsofjoy:
   
 4. Svali

  Svali Badass junkie Emeritus Mod Tripreporter

  Ik zie dan ook nergens staan dat alles waar je zin in krijgt eindigt op -ine. :confused:
   
 5. mattskovic

  mattskovic Wijs gebruiker

  zal het wel verkeerd begrepen hebben svali :grin: excuseer :tongueout:
   
 6. Svali

  Svali Badass junkie Emeritus Mod Tripreporter

  Geen probleem.
   
 7. suusk1983

  suusk1983 Newbie

  ja heb ik ook, ook meer trek in alcohol als balans middel zegmaar. Doe ik pep voor peppie gevoel dan half glaasje alcohol weer relaxter, dan weer lijntje etc waardoor je het lekker uitbalanceerd naar gelang je behoefte/locatie van dat moment (bijv thuis hangen, bezig zijn en pep gebruiken=langere perioden tussen lijnen en wat meer relax alcohol als wijn, prosecco etc. ja ik ben dan ook een vrouw een man zal wat anders nemen waarschijnlijk:grin: Als ik uit ben dan wat meer snuiven en minder alcolhol maar meer frisdrank en water). Wat bij mij dus vooral helpt is afwisselen en jezelf voor de gek houden met hoeveelheden, dus alsje trek heb alcohol, roken, blowen etc gewoon nemen maar dan een klein stuk van wat je normaal zou nemen, uit gewoonte dus. Trek in alcohol neem dan kwart glas bijv of paar hijsen van een peuk. Meestal gaat het toch om de smaak, omdat het relaxed is op dat moment en het gevoel dat je dit en dan moet/wil nemen. Zo ontzie je jezelf dus niets maar heb je wel veeeeeel minder last achteraf. Verder bezig blijven (al is het maar iets gaars of loop je af en toe ff naar een andere kamer), van hangen en doorsnuiven blijf je paffen
   
 8. suusk1983

  suusk1983 Newbie

  ohja verder ook veel 'normaal' drinken tussendoor en kauwgom eten tegen droge mond, zo voorkom je beschadigingen in onder andere te mond door vochttekort (sowieso belangrijk veel te drinken, en dan bedoel ik dus niet alcohol, tijdens pep gebruik ook als je geen dorst hebt jezelf wel ertoe zetten. zo beperkt je de lichamelijke schade en geef je je lichaam de kans zichzelf te reinigen. Zonder vocht toevoer kan je lichaam de afvalstoffen moeilijk kwijt en zal je achteraf ook meer last hebben) ook regelmatig tanden poetsen en mond spoelen met mondwater/water met zout
   
 9. 19hyperdrive80

  19hyperdrive80 Experimenterende gebruiker

  klopt heb ik ook met bier of drank vaag :confused:
   
 10. R-user070

  R-user070 Newbie

  Heel herkenbaar. Ik gebruik dan geen speed, maar coke en rook als ik uitga en gesnoven heb zo 20-35 sigaretten weg op een avond.
  BIZAR en waarschijnlijk helemaal niet goed! Maar daarentegen doe ik de combi cocaine en sterke drank bijna niet. En ik denk dat de meeste hier wel weten hoe levensgevaarlijk die combo is! Bier en coke doe ik dan weer wel omdat bier wat anders is dan sterke drank maar ook met dit kijk ik uit en doe het met mate!
   
 11. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @R-user070

  Alcohol is alcohol. In mijn geval doe ik een stuk langer met een lekkere malt whisky dan met een biertje, dus veel verschil is er niet.
   
 12. Pollewop

  Pollewop Belezen gebruiker

  Ojaaaa, zo herkenbaar! Geef mij een MDMAtje en ik smoor zo een bigpack weg op een avond. Elk half uur heb ik afgesproken. Dat doe ik dan alleen als ik gebruikt heb, met een kauwgommetje en dextro energie drank. Stom! Want alleen dan is roken te lekker. In het dagelijks leven rook ik niet (meer)...
   
 13. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Op zich valt het wel mee, ik rook er per uur niet meer door. Maar de tijd die ik normaal slaap rook ik dan toch gewoon door en dat merk ik wel een dag later.

  Ik vind alcohol veel meer een trigger om meer te gaan roken.
   
  Fool vindt dit leuk.
 14. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Ik rook niet, maar deed het vroeger wel eens vaker bij uitgaan, inderdaad - na alcohol. Ik vind sigaretten smerig, maar na (veel) alcohol heb ik er somehow ineens zin in.

  Net als acht.zes vind ik alcohol dus een grotere trigger dan speed, althans heb het bij speed nooit gemerkt (dan eerder een aversie voor alles met een sterke smaak of geur, dus ook rook), maar heb speed dan ook nog niet in een sociale context gebruikt.

  Het is wel een bekend gegeven though, dat je tijdens speedgebruik meer gaat paffen.
   
  Ballitch86 en acht.zes vinden dit leuk.
 15. StimsalaBanne

  StimsalaBanne DF Stuff Medewerker Moderator Tripreport Analist Tripreporter

  Grappig. Ik dus juist minder maar dat is niet omdat ik geen trek heb maar omdat m'n focus dan ergens anders op zit, bijvoorbeeld een chat, of wat dan ook, en dan vergeet ik steeds dat ik een shaggie wilde draaien. Of drinken pakken, of wc en zelfs een nieuw lijntje speed. Ik zeg ook gewoon "brb" maar blijf dan vervolgens gewoon doorlullen. :tilttearlaugh:
  Soms kan ik me daar enorm aan storen zelf ook, vooral in geval van wc, want ik heb al 2x een blaasontsteking gehad van speed dus je plas ophouden is dan al helemaal niet slim en heb ik het straks weer. Erg irritant!
  Maar goed, ik rook dus wel eens uren niet in de piek. :flushed:
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 16. Zweibeiner

  Zweibeiner Bewuste gebruiker

  Zeer herkenbaar!!!
  Als je dan eenmaal opstaat om te gaan plassen dan lijkt het ook alsof er spontaan een liter extra in je blaas erbij gekomen is en ben je praktisch naar de wc aan het rennen :tearsofjoy:.
  Maar ik moet er ook wel bij zeggen dat ik ook wel merk dat ik meer zin heb in een peuk en ze ook lekkerder lijken te smaken. Misschien dat het bij mij komt omdat ik astma heb, speed verwijderd je luchtwegen dus een peuk op speed is voor mij waarschijnlijk ook wat anders dan een peuk zonder speed. Geen idee of dat ermee te maken heeft hoor, maar kan me zo voorstellen dat het wat invloed heeft.

  Ik probeer op speed ook een tijd bij te houden, maar ik merk ook nogal eens dat ik vergeten ben wat de tijd ook alweer was. Ik weet dat het kwart over was, maar ben ik nu pas 1 uur verder of alweer 2, of heb ik net 5 minuten geleden nog een peuk gerookt. Of dacht ik er toen alleen maar aan om er een te roken maar heb ik dat niet gedaan?

  Wc en drinken pakken probeer ik te combineren :tearsofjoy:. Als mijn glas nog niet leeg is dan drink ik hem leeg, dan weet ik zeker dat ik genoeg vocht binnenkrijg en hoef ik niet 2x op te staan terwijl ik veel liever mijn focus houd op het gesprek of net hetgeen wat ik aan het doen ben.
   
  StimsalaBanne vindt dit leuk.
 17. Myme

  Myme Experimenterende gebruiker

  Raar, ik rook juist bijna niet meer als ik speed gebruik. Vind het dan niet lekker en heb er helemaal geen drang naar.
   
 18. Snelle peppie

  Snelle peppie Experimenterende gebruiker

  Ja, zeer herkenbaar. Eveneens het zelfde voorkomen bij XTC.

  Sta je daar onder invloed in een club met het genot van hardcore in de oren... dan heb ik persoonlijk wel om het kwartier zin in shag.
   
  Bas vindt dit leuk.
 19. Bas

  Bas Wijs gebruiker

  Hardcore :redheart:
   
  Snelle peppie en Paplepep vinden dit leuk.
 20. Pompen

  Pompen Bewuste gebruiker

  Als ik speed gebruik in groepsverband rook ik ook achter elkaar door.
  Maar als ik thuis Speed gebruik rook ik weinig tot niks.

  4 jaar vaste roker daar niet van.
   
  Laatst bewerkt: 6 nov 2018
  Snelle peppie vindt dit leuk.
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Changes GGS Verslavingszorg
Laden...