• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Fix onbekende alternatieve vibe muziek

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

heyol

Bewuste gebruiker
Yo

Ken je zo dat moment dat je lekker kwijt bent van keta, weed of wat je ding ook is en dan
zet iemand opeens een plaat op die je nog nooit gehoord hebt, maar waar je echt wel lekker
op kan viben.

Op dat moment denk je er natuurlijk niet aan te vragen welke artiest dat is. Wanneer je het
de dag erna aan je vriend vraagt begrijpt deze totaal niet welke van de honderd gedraaide
platen je bedoelt.

Deel deze platen!!! Liefst ook van onbekende(re) artiesten.

Dit is mijn plaat:
Jahyu - Again A Version (Akcept Remix).

Vibet ze!

PS. Tipje, probeer het nummer dat ik poste als je lekker dromerig van keta bent. Laat me weten wat je ervan denkt. :wink:
 
Laatst bewerkt door een moderator:

TripJess

Bewuste gebruiker
Monstercat vind ik heel lekker met name de solace ulbum mix (58min)

Dit is een nr:

Geen idee of t bekend is voor mensen op dit platform. Luister heel veel soorten muziek hoor dus kom maar op.

Jou nr iets wat rustig maar heb dan ook nog nooit keta gehad

GroetJessss ☺
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan