1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 2. Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

  Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

  Ontzet Notitie

FUB-AMB - Synthetische Wiet

Discussie in 'Trip reports' gestart door Stonologie, 15 mei 2019.

Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
 1. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Zoals door een paar gevraagd een rapport over de synthetische wiet die ik had aangeschaft. Deze stof heet FUB-AMB en is een poeder.
  Het is vele maar dan ook vele malen sterker dan wiet. Het is al actief vanaf 100ug net als LSD! Omdat het zo extreem veel sterker is, is het op dit spul wel mogelijk te overdosen. Bij wiet zou je een paar honderd kilo moeten roken, maar dit is al gevaarlijk in de grammen. Er zijn verschillende doden gevallen door deze stof. (Niet dat ik daar bang van word want alcohol en en andere stoffen die ik heb gebruikt zijn ook dodelijk).

  Het betreft geen zakje met kruiden zoals Spice/K2. Het is de pure stof.

  Er zijn op het internet heel veel horror verhalen te vinden. Vele gaan over mensen die teveel nemen, en daardoor een slechte ervaring hebben. Op internet had ik verschillende methodes gelezen om het te proberen, want ik wou bewijzen dat het mogelijk was dit normaal te gebruiken. Dit is gelukt! Ik ben flink stoned, en wat lijkt het op wiet..

  Het eerste idee was om er een E-Liquid van te maken, die uitkwam op 1mg per ml.

  De tweede methode is afwegen. Ik heb een goed weegschaaltje en vaak 5mg afgewogen door 20mg te wegen en door 4 te delen. Deze keer had ik daar weer een heel klein beetje van gepakt, ongeveer 10/20ug per keer. Dit in een pijpje gestopt en langzaam oproken. Er gebeurde eerst niks dus ik herhaalde dit de heletijd tot ik iets voelde. Zo begon het heel subtiel en dus totaal niet te heftig.

  Het lijkt op goede dosis heel erg op een goede sativa wiet... heel erg zelfs. Het is voornamelijk mentaal, dus niet echt lichamelijk als een indica. En nog een stukje meer up dan wiet. Ik kon toch heerlijk slapen. Ik ging er lekker heftig van trippen, kleur intensie, bewegingen etc. Dit heb ik ook op wiet maar het was een paar % sterker nog dan wiet. (niet voor iedereen zal het psychedelisch zijn).

  Wat mij ook heel erg verbaast is de korte duur. Op het moment dat je de rook uitblaast zit je op je piek. De come-up duurt 1/10e van de tijd van wiet. Maar 10 minuten daarna is het al 40% minder en na drie kwartier ben je bijna compleet nuchter! Dit is handig, maar ik snap wel dat dit het verslavender maakt.

  Ik wil zeggen tegen iedereen die nu denkt "heee ik wil ook stoned worden voor 3 cent!": Kijk heel erg uit. Hoe weinig je nodig hebt is echt bizar. Echt een paar zandkorrels, misschien wel minder. Ik snap heel goed dat het heel vaak fout gaat en dat er zelfs mensen aan dood gaan. Het is geen kinderspul en niet aan te raden aan mensen met weinig ervaring en zonder de juiste spullen.

  Toch wou ik dit posten om wat nuance de wereld in te brengen, want de horrorverhalen kunnen handig zijn, maar ook onrealistisch.

  Wees verstandig, en heb een leuke tijd!
   
  Mr. Brosnan vindt dit leuk.
 2. Mr. Brosnan

  Mr. Brosnan Belezen gebruiker

  Leuk dat je toch een rapport het geschreven. Goed om te zien dat het doseren uiteindelijk wel meeviel en je toch voor het roken bent gegaan! Kreeg je ook tijdens deze ervaring ongelofelijk veel zin om te eten of was dat niet het geval?
   
 3. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Jazeker! Lachkicks, vreetkicks, alles! Precies wiet. We hebben elkaar echt een uur aangekeken en gelachen over het feit dat je een random obscuur stofje bestelt, er nauwelijks informatie over kan vinden, het in een pijpje doet en dan super stoned word. Het is bijna identiek aan sativa wiet, het voelt gewoon als een van de vele strains!
   
 4. Mr. Brosnan

  Mr. Brosnan Belezen gebruiker

  Ah gaaf om te horen! Vast een goede soort geweest dus, ik merk altijd dat THC echt goed inwerkt als ik weer de drang voel om nutteloze filmpjes te kijken op youtube, niveautje Flextape enzo.
   
  GoldenGrow vindt dit leuk.
 5. ketakoekjes

  ketakoekjes Bewuste gebruiker

  Volgens mij werken mijn hersenen niet 100%, heb deze shit ook gedaan en het leek wel alsof mijn kop eraf was geknald, had daarna enkele dagen hoofdpijn en duizeligheid.
   
 6. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Komt door je dosis... als je 8 gram in een paar minuten rookt zal je dat ook hebben.
   
 7. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Heb je trouwens trip ervaring? Want dit spul is wel voor bijna iedereen trippy, terwijl wiet maar voor sommige trippy is.
   
 8. ketakoekjes

  ketakoekjes Bewuste gebruiker

  Had een joint gerold met .25 gram wiet, je kan mijn trip report lezen maar die is best slecht.
   
 9. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  .25 gram is van het spul dat ik heb 500 dosissen. Heeeeeeeel veel. Ik zou waarschijnlijk naar het ziekenhuis moeten als ik dat doe. Ik heb die van jou gelezen, en dat is iets heel anders. Dit is geen spice. Daarvan weet je uberhaupt totaal niet wat je rookt:(..
   
 10. ketakoekjes

  ketakoekjes Bewuste gebruiker

  Het is wel spice alleen een totaal andere soort, 5f-mdmb-2201 of precies te zijn, en nee ik ben er inderdaad niet zeker van wat ik heb gerookt want heb de zuivere stof niet.
   
 11. Woezoe

  Woezoe Belezen gebruiker

  Is het heftiger dan Spacecake? Of raadt je aan om eerst spacecake te proberen en dan kijken of FUB-AMB wat voor je is?
   
 12. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  In de miligrammen zelfs.

  Stukje nuance is vaak wel wenselijk en ik kan het altijd wel waarderen wanneer iemand eens een ervaring met iets nieuws deelt. Ik heb zelf in mijn tijd enkele synthetische cannaboiden geprobeerd puur om het proberen. Sommige soorten hadden gevoelsmatig al niets meer met cannabis te maken en hadden soms zelfs meer weg van lachgas.

  Op een bepaald moment nam ik 250mcg 5F-CUMYL-PINACA en ik werd er echt niet goed van zo heftig. Na 1 á 2 uur ging ik gelukkig KO op bed. Dit hield zo'n 6 uur aan en was een van mijn meest heftige ervaringen met RCs. Ik heb wel eerder gegrapt dat het een makkelijk moordwapen betreft. Ronduit gevaarlijk gewoon.

  Ik heb ook wel meer positieve ervaringen gehad met synthetische wiet zoals de JWH-018 en de EG-018 waren op zich nog aardig te doen. Maar sommige varianten zijn echt ronduit belachelijk, zeker geen kinderspeelgoed. De gefluorideerde varianten blijken vaak belachelijk potent.
   
 13. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Ik raad het eigenlijk niemand zomaar aan, onlangs dat het leuk kan zijn. Dit omdat het sterker is dan bijvoorbeeld fentanyl. Als je niet met sterke stoffen als sommige rc's gewent bent en geen weegschaal hebt die 0.001 mg kan afwegen zou ik het gewoon niet doen. Het is echt heel makkelijk om een nare ervaring te hebben, en ik wou het een keertje proberen maar rook wel gewoon nog wiet als standaard.
   
  Woezoe vindt dit leuk.
 14. Stonologie

  Stonologie Bewuste gebruiker

  Zeker mee eens, wij waren zo verbaast dat het werkte en echt op wiet leek. Dat sommige niet op wiet lijken zie je vaak ook aan de moleculen. Die hebben niets meer weg van THC.

  Het is zeker geen kinderspeelgoed, en mag nu lekker maanden wegrotten in een kast. Ik bewaar het voor een keer dat onze dealer geen wiet heeft. Het is trouwens zeker gevaarlijk in de milligrammen, maar heb gelukkig dankzij jou topic een goede weegschaal in huis. Ik bedoelde eigenlijk een dodelijke overdosis, is dit ook al mogelijk in de milligrammen?
   
  Jmths vindt dit leuk.
 15. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Sommige synthetische cannabis kan in de milligrammen dodelijk wezen. Vandaar ook dat ik een persoonlijke ervaring met 0,25mg synthetische cannabis noemde. Deze had ik volumetrisch afgewogen en vervolgens verdampt.
  Veel synthetische cannabis duren slecht een korte duratie gelijkend aan jou ervaring maar sommige varianten duren ook 6uur. De 2100 reeks bijvoorbeeld.
  Doe vooral lekker wat je wilt hoor, was meer een goed bedoelde waarschuwing dat de ene synthetische cannabis niet altijd gelijk is aan een andere synthetische cannabis.
  Cheers!
   
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Worldherbals - Online smartshop and headshop
Laden...