1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Gay worden van speed

Discussie in 'Speed' gestart door Rivalrie, 17 mei 2019 om 23:15.

Placeholder
Placeholder
Placeholder
 1. Rivalrie

  Rivalrie Experimenterende gebruiker

  De laatste paar keer dat ik speed nam, heb ik voornamelijk naar shemale sex advertenties gekeken en had ik de drang om met gays te sex chatten. Dat terwijl ik helemaal niet op mannen val. Herkent iemand dit ?

  (Dit is geeeeeen grap!!)
   
  Taktak vindt dit leuk.
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  Drugs veranderen niet zo maar je seksuele voorkeur, dus ga er maar van uit dat je diep van binnen dan toch bisexueel bent.
   
 3. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Ik sprak laatst nog iemand die beweerde gay te worden van XTC en daarom geen XTC meer te gebruiken, omdat hij zijn sexuele gedachten niet met zichzelf kon vereenzelvigen.

  Ik moet zeggen, ik vond het een raar verhaal, maar hij sprak er zo vol overtuigen en zonder schaamte over dat ik geneigd was hem te geloven.
   
 4. Roze olifant

  Roze olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Lijkt mij ook sterk dat drugs je seksuele voorkeur kunnen veranderen, wat me wel aannemelijk lijkt is dat ze bepaalde meer onderliggende interesses zodanig zouden kunnen triggeren dat deze meer bewust tot uiting komen.

  Nuchter op geen enkele manier ooit geïnteresseerd geweest in gerelateerde zaken?
   
  Fenrir, De Dunne en acht.zes vinden dit leuk.
 5. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Dit is gewoon een troll post, en goed geslaagd zie ik.
   
 6. De Dunne

  De Dunne Badass junkie De Leukste Thuis! Donateur

  Kan best toch dat iemand dit ervaart? Niet iedereen weet zijn geaardheid meteen. Niks ergs als het wel zo is hoor @Rivalrie !
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 7. acht.zes

  acht.zes Badass junkie

  Zal echt niet de eerste keer zijn dat iemand onder invloed van geestverruimende drugs ontdekt dat zijn/haar sexuele voorkeur toch net even anders is dan wat eerder werd gedacht.
   
 8. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Ja oke sorry voor me reactie. Ben nog ff bijkomen van gisteravond. ahhaha
   
 9. Green

  Green Experimenterende gebruiker

  Het vervaagd natuurlijk wel je grenzen. Ikzelf ga ook dingen doen die ik nooit zou doen als ik nuchter ben!
  Als het je interesse opwekt zit er mss diep van binnen wel een bi kantje waar je geen weet van had. Niks mis mee toch?
  Ik zie het beetje als rooten van een Android telefoon. Je koopt een telefoon waar je veel leuke dingen kan mee doen maar wat vele niet weten is dat het toestel gelimiteerd werkt. Je word dus ergens tegen gehouden om het volledige werk te kunnen doen.
  Als je je telefoon weet te rooten (helemaal niet moeilijk) krijg je volledige toegang tot je telefoon... dingen die je niet wist dat ze mogelijk waren.
  Dat gebeurd ook bij snuiven van een lijntje speed. Dingen die de maatschappij je verbied te doen vervagen en er gaan nieuwe deuren voor je open. En wat er achter die deuren zit s volgens mij een groot stuk van je echte "ik"
  Doe er voorzichtig mee maar geniet ervan!
  En zorg dat je het deurtje blijft zien... dat je terug kan!!

  Zo zie ik het een beetje.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 10. Albedo

  Albedo Bewuste gebruiker

  Wat voelde je? Werd je opgewonden ervan? Vond je het leuk toen?

  Lust is volgens mij iets anders dan voorkeur of geaardheid en zeker onder invloed van drugs. Ligt ook aan je emotionele toestand. Kan zijn dat je bi bent en dat nog niet wist. Kan ook zijn dat de drugs bij jou een soort pure universele lust triggerde en in dit geval richtte je je op iets wat je interesse opwekte. Iets wat je nog niet kende en je aantrok.

  Ik heb wel eens gelezen (hier?) over sexorgies onder invloed van GHB of Meth. Ze gingen van de een naar de ander (man en vrouw) en deden dingen die ze niet van zichzelf hadden gedacht. Sommige shemales zijn overigens niet of nauwelijks van 'echt' te onderscheiden.

  Wat zou het? Op dat moment vond je het leuk en lekker. Goed toch? Lijkt mij iets om verder uit te zoeken of niet uit angst, schaamte, schuld, vooroordelen, etc.

  Ik ben vroeger regelmatig in gaybars geweest. Er komen ook veel hetero dames en sfeer is relaxer. De dames zijn meer hunzelf en opener. Ze voelen zich meer op hun gemak (lees; veilig) daar van de haantjes en macho's uit hetero bars. Die komen daar niet, want ze houden niet ervan als er een homo aan hun kont zit. Hun pech en maar goed ook, geen last van ze! Loop daar ook een eens naar binnen en stel je open en laat je gaan. In het begin zal je er wel even aan moeten wennen :)
   
  Laatst bewerkt: 18 mei 2019 om 14:06
  Roze olifant, Syl en De Dunne vinden dit leuk.
 11. Rivalrie

  Rivalrie Experimenterende gebruiker

  Misschien een beetje nieuwsgierig maar meer ook niet. Bij speed gebruik is het echter echt next level. De sex drift op speed is sowieso torenhoog. Vind het niet storend dat ik het op deze manier heb, maar wel lastig te verklaren.

  Ik ga eens zoeken op internet of meer mensen deze ervaring hebben.
   
  De Dunne en Roze olifant vinden dit leuk.
 12. ATGC

  ATGC Belezen gebruiker

  Persoonlijk verbaast het me niet zo, stimulanten maken mensen opgewonden en minder kritisch (wie, of welk voorwerp wordt het onderwerp van mijn lusten?).

  In diverse beschavingen had men ook geen probleem met de herenliefde.
  Aan de mensen verwante primaten zoals bonobo's hebben er niet eens drugs voor nodig :grinning:
   
  De Dunne, Roze olifant en Albedo vinden dit leuk.
 13. Snelle peppie

  Snelle peppie Experimenterende gebruiker

  Ik sluit mij idd bij deze conclusie aan
   
Laden...