Geen visuals & diepe gedachten (truffels)

pessisiht

Newbie
Een fijne dag/nacht

Afgelopen jaar experimenteerde ik met natuurlijke psychoactieven. Echter heb ik enkele vragen.
In oktober probeerde ik voor het eerst truffels, ik probeerdeeen kleine dosis van 7,5 gram truffels, Ik voelde me high. 0 hallucinaties (begrijpelijk met zo'n kleine dosis)

Een tijdje later probeerde ik het nog eens, we hadden een perfecte plek gecreëerd in het bos en de omstandigheden waren perfect. Anderhalfuur na inname van 15g valhalla truffels (zamnesia) begon ik en een vriend tijd en ruimte van een ander perspectief te zien, we wisten niet goed wat we er van moesten vinden maar naargelang de trip vorderde merkte ik dat mijn gedachten gestimuleerd werden. Ik werd bewust van het oneindige in alles en kwam tot de gedachte dat er geen doel is van het leven. Deze gehele trip hadden we geen visuals.

Vorige week was ik in Amsterdam en besloot ik er volledig voor te gaan, ik nam 25g high hawaiians. We chillden in het Vondelpark en ook dit keer waren er geen visuals. Echter had ik wel het gevoel alsof ik superintelligent was geworden en ik het leven beter begreep. Elk woord dat ik hoorde had veel meer betekenis en ik had het gevoel dat de realiteit waarin we leven om zeep is. Uiteindelijk was deze trip dus puur ik die nadacht over dingen. Het voelde goed om zo gefocust te kunnen nadenken tijdens de trip maar het was zeer eenzaam doordat niemand begreep wat ik bedoelde met mijn woorden (verbaal was ik ook niet optimaal tijdens de trip).

Ik probeerde ook eens LSA zaden (natuurlijke variant van LSD), dit had ook geen effect om mijn visuele perceptie van de wereld.

Ik vroeg me af of er nog mensen zijn die nooit visuals krijgen bij truffels, velen zeggen pak meer. Maar meer dan 30g truffel nemen zie ik niet direct als een oplossing. Ook hoorde ik dat truffels matig hallucinogeen zijn en ik best eens paddos probeer om visuals te krijgen, als ik mij niet vergis bezitten zowel truffels als paddos dezelfde hallucingene stof dus kvroeg me af of dit klopt.

Kan het misschien zijn dat deze trips een soort zelfreflectie is van het feit dat ik niet altijd alles moet willen weten en dat mijn hoofd de visuals nog niet accepteert?

Ik zou graag nog even met natuurlijke psychoactieven blijven experimenteren vooraleer ik de stap wil maken naar andere middelen.

Tips en tricks zijn altijd welkom!
Alvast bedankt
 

OtherShore

Badass junkie
Was het tijdens je laatste twee truffel trips (die met een serieuze dosis) dag of nacht? Want in het volle zonlicht heb ik altijd minder visuals. Waren je ogen vooral open of ook vaak dicht? Met dichte ogen zie ik ook meer over het algemeen.

Het klinkt alsof je verder prima getript hebt. Je zou de volgende keer een lage dosis LSD kunnen proberen (150 μg). Wellicht dat je daarop anders reageert.

LSA is vaak te licht om echt van te gaan trippen (ondanks de verhalen van de smartshop) en paddo’s zullen ten opzichte van truffels waarschijnlijk niet het verschil maken.
 

pessisiht

Newbie
Bedankt voor je snelle reactie, de trips waren inderdaad overdag en met ogen open. Het is fijn om te horen dat 'ik prima getript heb' want maakte me toch even wat zorgen.

Zal op mijn volgende trip eens even mn ogen dicht doen en een andere setting zoeken.

Hartelijk dank!
 

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Ja psilo (paddo's/truffels) doe je het beste tegen een donkere "achtergrond" wat visuals betreft. Oftewel: 's avonds/'s nachts. Al kunnen ze ook best intens zijn overdag, maar dit verschilt ook per persoon en van moment tot moment. En hangt natuurlijk af van de dosering.

Wat betreft het alleen zijn in dingen begrijpen: dat is juist hartstikke normaal bij trippen. Met name iets als psilo maakt je (vaak) introspectief. Oftewel: je keert ervan in jezelf. Dat is juist de trip. In plaats van de normale wereld waar we normaal in vertoeven, maak je juist een innerlijke reis, krijg je allemaal inzichten, zie je dingen van een ander perspectief, etc.

Of je dat in jezelf keren/in je eigen wereld keren als eenzaam ziet of niet, is je eigen waardeoordeel die je eraan geeft. Persoonlijk hou ik er juist van (alhoewel, het is alweer een tijd geleden): even uit het normale denken stappen en op een wonderlijke innerlijke reis gaan. Als je even kunt accepteren dat het allemaal gewoon even anders is en dat anderen ook niet hoeven te begrijpen wat jouw innerlijke belevingswereld is, dan kan het fantastisch zijn om alles even totaal anders te zien. Dat is de trip!

Visuals zijn ook fantastisch, al kun je best echt trippen zonder visuals te zien, doordat je denken en je perspectief op dingen veranderd is. Soms juist als je het willen zien van visuals wat loslaat, komen ze toch opzetten.
 
Bovenaan