gesnapt met coke op feest

Discussie in 'Cocaine' gestart door mokokoko, 26 jun 2011.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. mokokoko

  mokokoko Newbie

  heey allemaal :grin:

  Gister was er een feest en had sos bij. Ik heb het naar binnen kunnen brengen, maar op een gegeven moment(later op de dag) komt iemand van marechaussee naar me toe en zij dat ze me verdacht dat ik drugs bij had.. Ik heb moeten toegeven, want ze stonden op het punt om me te fouilleren. Ze hebben mijn gegevens genoteerd en hebben het in beslag genomen. Ik heb er nog bijgezegd dat het voor eigen gebruik is. Wat kan ik nu verwachten?(boete, taakstraf etc...)
  het gaat om 1 gram (was op moment van inbeslagname wel minder.. had al wat gebruikt)
  ik had nog wel het geluk dat ik op het feest mocht blijven. Wel jammer dat ik ben gesnapt, want dit zou laatste keer zijn dat ik op feest zou gaan gebruiken
   
 2. mandragora

  mandragora Badass junkie

  Als je niet weet wat je moet verwachten dan zal je wss geen sanctie krijgen, anders hadde ze dat wel gezeg.
  Waarom heb je ter plekke dan niet gevraagd of er gevolgen zijn?
   
 3. BlazingJD

  BlazingJD Newbie

  Volgens mij bewaren ze je naam en adresgegevens en als ze zien dat het vaker voorkomt kunnen ze je weigeren bij bepaalde feesten.
   
 4. Leipsdale

  Leipsdale Newbie

  ik heb gehoord van een vriend. die was bij masters of hardcore gesnapt met 2 xtc pillen deze kreeg een boete maar dit werd hem wel terplekken verteld. dus misschien heb je geluk en zien ze het deze keer door de vingers.

  als je nog iets te horen krijgt erover zou je dit dan misschien kunnen vertellen? ik ben namelijk wel benieuwd of je nog een boete krijgt en hoe hoog deze dan is.

  :grin:
   
 5. Morningweedzor

  Morningweedzor Belezen gebruiker

  Wat ik me dan afvraag als je gesnapt wordt. En je krijgt dus een boete... Is het dan een boete betalen en alles is kwijt gescholden? Of wordt je in het systeem gezet netzoals bij 30km/u te hard rijden etc?

  +Hoe kan je in godesnaam gesnapt worden met 2 xtc pillen op masters XD!!!
   
 6. Leipsdale

  Leipsdale Newbie

  ja die mongool die had ze gewoon in ze broekzak gehouden dus het was niet echt moeilijk voor ze om die te vinden. en het is volgens mij hetzelfde als een gewone boete. als je betaald ben je ervan af. teminste met de politie. de organisatoren van masters slaan wel je gegevens op en bij herhaling wordt je zegmaar op de zwarte lijst gezet. (vraag me wel altijd af hoe ze dat blijven controleren ze kunnen moeilijk bij iedereen kijken of zijn naam toevallig op de zwarte lijst staat )

  :grin:
   
 7. Morningweedzor

  Morningweedzor Belezen gebruiker

  :tearsofjoy: Geweldig. Ik had al zo'n gevoel dat die het vergeten was haha!

  Wel zuur :wink:
   
Laden...

Deel Deze Pagina