• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Gevoel van ernstige verslaving

Ik herken dit gevoel:

 • Ja, helemaal

 • Ja, enigzins

 • Nee, ik snap niet wat je bedoelt

 • Nee, totaal niet


De resultaten zijn alleen zichtbaar na stemmen.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Klaas1980

Newbie
Verslaving:
Van de persoon op de aarde verplaatst de ziel naar een andere dimensie. In die dimensie is alles lekker en goed, en je denkt dat alles lekker gaat met je lichaam op de aarde-dimensie. Onder tussen leeft het lichaam op aarde door op een soort automatische piloot. Maar ergens in zijn gedachten wil de ziel in de andere dimensie, waar alles lekker is, terug naar het aardse lichaam. Maar elke keer als zij onderweg is moet ze door een soort trechter waar het sterkteveld (soort magnetisch veld) super sterk is en er geen eind aan lijkt te komen. Het voelt alsof je met windkracht 10 op de fiets tegen de wind in moet fietsen.
Bij het afkicken is het steeds weer opnieuw dat er een soort emotionele spierpijn optreedt, totdat de ziel het weer opgeeft en alsof ze tijdens het bergbeklimmen achterover valt terug de andere dimensie in waar ze heerlijk wordt opgevangen en weer heerlijk zweeft en alles aangenaam warm voelt.

Tot dat je je eindelijk realiseert hoe het in elkaar zit, weet je dat er een andere uitgang is om terug te gaan naar het wereldse lichaam.
Deze uitgang is eenvoudig te vinden als je een andere kant op kijkt dan waar de energiestroom heen gaat. (Dus niet domweg de anderen achterna). Voor de juiste uitgang is er een soort "out of the box" denken nodig. Ga een ander kant op dan waar de afkick-energie heen wilt. De gene die verslaafd is weet hoe die omschrijving voelt.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan