1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

GHB afhankelijkheid

Discussie in 'GHB' gestart door Ganjasmoker1993, 6 jul 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Hallo leden,


  Ik heb me de afgelopen week een beetje laten gaan in het GHB gebruik.

  Ik zit namelijk de afgelopen 6 dagen al aan 30-40ML GHB per dag. (Géén tolerantie voordat ik begon)


  Overigens lijkt het mij dat ik nog niet echt een tolerantie heb opgebouwd, aangezien het pas 6 dagen zijn geweest, daarom betwijfel ik de sterkte van mijn GHB, namelijk omdat:


  Ik begin met een startdosis van 7.5 ml, (dit is ander half cola dopje, tóch?)

  Van 7.5ml voel ik het effect redelijk, maar zeker nog niet genoeg.

  Van 10ML voel ik het effect zeer aanwezig; leuk, maar té hard voor op een festival)

  Daarna pak ik om het ander half uur 5 ml bij wat nauwelijks effect geeft. (1 dopje als startdosis voel ik sowieso niets van) Ik weeg 78 kilo.


  Ik heb dit uiteraard héél langzaam opgebouwd. Echter voel ik nog steeds hetzelfde effect van bovenstaande dossisen als toen ik nét met GHB begon. Tolerantie zou het dus niet kunnen zijn lijkt mij. Als ik jullie startdossisen lees vind ik mijn dossisen al redelijk hoog.

  Ik ga mijn GHB volgende week laten testen, ik ben benieuwd.


  Meestal blow ik ook nog eens tijdens mijn GHB sessies.


  Overigens ben ik best verslavingsgevoelig dus kap ik er vanaf vandaag mee voordat het te laat is, vooral omdat ik me er erg bewust van ben hoe (lichamelijk) verslavend GHB wel niet kan zijn.

  Ik wil het alléén nog maar op festivals gebruiken.


  Mijn moeder heeft me de afgelopen 3 dagen namelijk (dit was uiteraard niet de bedoeling) zien slapen in de serre. De laatste dag was ik zelfs op de jacuzzi klep in slaap gevallen, toen pas gingen er belletjes rinkelen bij mijn moeder.


  Mijn vraag is, hoe snel komt zo’n lichamelijke / geestelijke afhankelijkheid eigenlijk meespelen?


  Dankuu x
   
 2. Coffeecup

  Coffeecup Belezen gebruiker

  Wát? Alweer iemand :anguished:
  Ik zou heel goed uitkijken als ik jou was. Lees je eens goed in, in de catagorie verslaving ‘downers’

  Je bent echt riskant bezig
   
  Raver en Bas vinden dit leuk.
 3. leipebaviaan

  leipebaviaan Wijs gebruiker

  Veel te snel, het is absoluut 5 voor 12 voor jou. Beter niet meer doen
   
  Raver vindt dit leuk.
 4. Bas

  Bas Wijs gebruiker

  Ga hier maar niet op wachten, die komt sneller opspelen dan dat je er uiteindelijk vanaf komt.

  Als je nog GHB hebt, doe een lol en ga je auto velgen wassen of spoel het door de gootsteen. (:
   
 5. Ik lees me in het algemeen erg goed in over verschillende drugssoorten, dit is een soort van hobby geworden. Ik weet alle in and (out)s van GHB. Dit praktisch toepassen is soms wel lastig!
   
 6. Wat bedoel je ermee dat het voor mij 5 voor 12 is?
   
 7. Hey Bas. Ik heb alles gisteren door de goot leeggegoten. Voor de rest voel ik me gelukkig nog prima en heb ik nihil drang om het weer te gaan gebruiken. Als ik nu terug kijk op de afgelopen periode kan ik me wel voor mn harses slaan!
   
  AphexTwin, Bas en acht.zes vinden dit leuk.
 8. Overigens is mijn moeder er recent achtergekomen dat mijn impulsieve slaapjes veroorzaakt werden door GHB. Ik heb dus nog een band te herstellen, want ze (en mijn vader) zijn zeker not amused
   
 9. Bas

  Bas Wijs gebruiker

  Zorg dat ze alles te weten komen hoe en wat. En stel dat je ooit nog iets van drugs wil gebruiken, dat ze dit weten. Kunnen zij er rekening mee houden, jij met hun en is er ook wel een last dat van je schouders afvalt.
   
 10. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Mind your steps..

  GHB is gevaarlijk spul, helemaal op de manier hoe je nu bezig bent.

  Top dat je het hebt weggespoeld. Beter niet meer gebruiken, dat alleen op festivals zei ik ook altijd tegen mezelf namelijk.

  Ik spreek uit ervaring, het is écht verslavende shit.
   
 11. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  Als je na 4 uur geen ontwenning gevoel hebt zit je goed! En ghb verslaving (lichamelijk afkick verschijnselen) krijg je niet zomaar dan moet echt flink! Vol gas gaan aantal weken! En als je geen uppers erbij gebruikt valt je gebruik wel mee! Maar het is oppassen met GHB het is super lekker! Zorgeloos alles is leuk! Super sociaal ! Boodschappen is leuk ouwehoeren als een gek tegen een leuk kassa meisje... Dat mensen lopen te zuchten achter je haha in de rij Maar pas op met GHB het gebruik loopt snel uit de hand... dat je de risco’s gaat onderschatten! Want elke GHB kan kwa sterkte verschillen! En goeie GHB moet je flink schudden in het flesje als bulletjes ziet is het meestal goeie GHB of in vriezer leggen kan meteen zien of er veel water is aan toegevoegd.. GHB bevriest niet! Blijft een dikke vloeistof! En gebruik nooit dopjes! Altijd dosering spuit. Ik doe het al 8 jaar 1 a 2 x out gegaan! Thuis op de bank! zodat je weet wat de juist dosering voor je is! Niet out gaat! En als je naar stadje gaat koop... feest ballonnetjes! Doe daar de juiste dosering voor je zelf in! Garandeert top avond en lekker goedkoop :grin: + geen kater :) ik begin zelf altijd met 5ML en na 60-90 min 3 ML wel met een upper erbij Sos wat echt goud combi vind persoonlijk! Maar ik heb mensen gezien die op een festival een mongooltj werden! Met spastische bewegingen! En als je niet wat GHB is! ziet er dood eng uit voor mensen die er tegen aankijken! Daarom zeggen ze wel eens op een festival geen EHBO meer! maar GHBO
   
  Laatst bewerkt: 3 aug 2018
  Rebell vindt dit leuk.
 12. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Als je er een week aan zit 24/7 kun je gewoon al ontwenning krijgen hoor..
   
 13. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  Ligt eraan... hoelang je het al doet! In welke dosis? En of je een upper erbij gebruikt! Of niet? Ik heb zelf tijd lang in vlaaderinglaan gezeten in Amsterdam in de detox! Na 2 a 3 maanden none stop gebruik!Zolang je maar psychies niet raar of voelt/vaag!!! En het rare is dat ik bij jelli van doktor adviseren (Man de grond) specialist in de GHB advies gaf om baclofen te slikken en dat ging serieus 6 maanden clean van de GHB tot ik het ineens niet meer kreeg...
   
 14. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  En eindeloos disuccie met verschillende doktoren de ene zegt het helpt niet de andere wel? En als ik zeg bij mij helpt het wel... om de zucht! onder controle te houden... En toen kreeg ik het advies! Om de medicijnen online te bestellen want ze mogen niet voorschrijven pfff!
   
 15. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Je kan er eindeloos over discussiëren maar het valt niet te ontkennen dat regelmatig GHB gebruik risico's met zich mee brengt tot verslaving.
   
  De Dunne en Bas vinden dit leuk.
 16. Jmths

  Jmths Wijs gebruiker Tripreporter

  Dus je hebt in zeer korte tijd aanzienlijke tolerantie opbouwt en afhankelijkheid opgebouwd?
  Klinkt zorgwekkend, als je nu nog in staat bent je dagelijks extreem gebruik te stoppen zal dat je waarschijnkijk een paar jaar van levens schelen, nog te zwijfen over levenskwaliteit.
  What de fuck is een 'dopje'? heb je geen eens de moeite gedaan om wat voor voort pipet te kopen voor 20cent (apotheker, online, waar dan ook, want bij die gedachte ontwikkel ik spontaan een hersentumor.
  10ml GHB is nogal hoog vind je niet, wat is je punt nou precies?
  En mentaal verslavend, probeer jezelf vooral niet wijs te maken dat je een geheel rationeel mens bent zondr instinctieve impulsen. De kans dat je nog rationeel over je situatie kunt nadenken is eerder onwaarschijnlijk. Laat vooral weten of jet stoppen lukt binnen een bepaalde tijd voor een vaste periode.
  Slecht idee, maar ik ga je er toch niet vanaf kunnen pratem.
  Ik heb gevallen gezien waarbij ze na eenmalig gebruiken volledig doorsloegen, anderen waarbij het enkele maanden duurde voordat ze in de ban waren. Afgaand op wat je hebt geschreven vak je eerder in eerste eerste categorie.
  Klinkt alsof ze je een kans hebben gegeven en verloop van tijd vervolgens aan je lot over hebben gelaten.
   
  Raver vindt dit leuk.
 17. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  [QUOTE="
  Klinkt alsof ze je een kans hebben gegeven en verloop van tijd vervolgens aan je lot over hebben gelaten.[/QUOTE]

  Jazeker vooral als je ineens ander doktor krijgt want iedereen heeft ze ander mening ene zegt het helpt heel goed en de anderen overtuigd is van dat het niet werkt baclofen....En daar sta je dan tussen als patiënt! aangezien dit medicijn zo goedkoop is om te produceren zal er nooit veder onderzoek naar gedaan worden. Dat zei me verslaving arts ook , om het niet rendabel is voor onderzoekers/fabrieken!
   
  Albedo vindt dit leuk.
 18. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Baclofen is niet eens effectief gebleken tegen ghb terugval. Ik heb hier geen bronnen voor maar dat sprak mijn ghb-specialistische verslavingsarts eens uit naar mij. Die was naar een presentatie van een studie hiervoor geweest. Daarnaast heeft Baclofen hele nare bijwerkingen voor het hart. Voor mij geen baclofen meer.
   
 19. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker


  Grappig ik had ook een speciaal slaving arts voor GHB gevalletjes in de Detox en advies gaf om weer baclofen te slikken! Het klopt dat dat er studie’s zijn zeggen dat het niet werkt.. maar er zijn ook studie’s waarin blijkt dat sommige mensen baat hebben met dit medicijnen! tegen de zucht en terugval kleiner is... En dat betreft heb ik 8 maanden geen ghb of alcohol,cocaïne aangeraakt! Kon veel makkelijker nee zeggen! Totdat medicatie stop werd gezet kwam de zucht ontzettend terug... daardoor ben ik na 8 maanden clean weer de fout ingegaan! Helaas
   
 20. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  want stel je voor ! Dat er wonder medicijn op de markt komt!?!? =O tegen alle verslaving problemen in 1 x opgelost kon worden door simpel medicijn! Zitten deze mensen zonder werk !
   
 21. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  GHB is de grootste bende op deze aardbol. Geen idee waarom mensen het nemen. Gewoon gootsteen ontstopper. LMFAO
   
  Quinn vindt dit leuk.
 22. Quinn

  Quinn Bewuste gebruiker

  hahaha true story right there, maar ja keta is ook niet beste maar de effecten die het geeft zijn ook leuk en verslavend <3
   
 23. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Maar keta gebruiken ze wel in ziekenhuizen , GHB niet. :laughing: maar idd, drugs is sws slecht.
   
  Quinn vindt dit leuk.
 24. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Het is geen gootsteenontstopper meer. GBL gecombineerd hiermee en nog een andere stof vormt een chemische reactie. Je kunt het geen gootsteenontstopper meer noemen. De chemische reactie zorgt ervoor dat het een andere stof wordt. Er wordt GHB gevormd. En GHB = geen GBL of gootsteenontstopper.

  Als voorbeeld: zoutzuur alleen is levensgevaarlijk om te drinken. Maar als je een andere stof hierbij toevoegd ontstaat er een chemische reactie waardoor je het wel kan drinken. Het is geen zoutzuur meer. Zo zijn er talloze voorbeelden in de chemische wereld. En dat ze keta in een ziekenhuis gebruiken zegt natuurlijk helemaal niets he.. Dat is totaal niet te vergelijken met de hoeveelheden die een recreatieve gebruiker tot zich neemt. GHB is bij eenmalig gebruik ook niet meteen schadelijk.

  Enige nadeel is met GHB, dat de zouten van de gootsteenontstopper wel achterblijven in de GHB. Maarja.. GHB is zoals je zegt de grootste meuk die er is. Dat ontken ik zeker niet. Maar van gootsteenontstopper kun je nogmaals niet meer spreken. :wink:

  En wat denk je wat voor middelen ze gebruiken om MDMA of speed te maken? Op die ingredienten staan ook gewoon doodshoofdjes hoor.

  Ik heb ook baat gehad bij Baclofen hoor. Maar de laatste keer dat ik het geslikt heb kreeg ik last van ritmestoornissen aan m'n hart. Elk persoon is anders.
   
  Laatst bewerkt: 12 aug 2018
  Jen, Anitaa, Conjo en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 25. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  Laatst bewerkt: 12 aug 2018
  Anitaa vindt dit leuk.
 26. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  Hoe kan keta nou vergelijken met GHB heeft totaal ander werking ... GHB is net alcohol+ euforie+Super sociaal en met ketamine ga totaal injezelf zitten Emo mode maar wel idd lekker spul op ze’n tijd!
  Wel mening hebben over iets! maar GHB nooit gedaan? Zoals hier boven staat beschreven staat er gootsteen ontstopper? jullie papegaai alleen maar media of anti GHB gebruikers na! pfff zonder enig verdieping over het middel GHB meteen je onzin mening hebben wat totaal niet op feiten is gebaseerd.
   
 27. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Volgens mij praat jij GHB gebruik alleen maar goed @Conjo
   
  Tijdloos vindt dit leuk.
 28. Quinn

  Quinn Bewuste gebruiker

  lol, misschien moet je er iets meer achter gaan komen wie de mensen zijn op het forum @MDMAZING is groot fan van ketamine, daarom is de opmerking. en natuurlijk heeft keta een totaal andere werking dan ghb dat is bij alle drugs. kan wel een beetje hetzelfde zijn maar natuurlijk is er een verschil.

  Noteer:
  Ketamine op een lage dosering kan/geeft een alcohol roes. ik weet wel waar ik over praat voordat ik erover praat. waarom denk je dat ik niet tediep op het onderwerp in ga? kennis krijg je niet persee uit ervaring maar ook uit verhalen en het zien gebeuren.... lees bijvoorbeeld is het verhaal van mensen hier over ghb verbreed je kijk over de drug extreem.
   
  Raver vindt dit leuk.
 29. Conjo

  Conjo Bewuste gebruiker

  Nee dat doe ik niet! het blijft link spul(zeer verslavend is) wat te lekker is..alles wat kut is in het leven, wordt ineens leuk. maar in deze topic wordt beweert dat GHB niet als ziekenhuis of medicijn gebruikt wordt.
  En volgens mij is GHB 1 minst schadelijk drugs is... van alle drugs zolang maar niet out gaat(put niks uit in je hersenen) GHB zoals ik al eerder z
  ei! is zweer verslavend omdat je geen kater aan overhoudt en super lekker wakker wordt na aantal uurtjes geslapen 3-4 uur gevoel heeft je 12 uur heb geslapen dus(geen kater,uitgeslapen gevoel) je wordt niet afgestraft alle voordelen gaan snel weg en tegen over juist tegenoverstelde werken + lichaamlijkverslaving is slopend! Maar dan moet je er flink misbruik ervan maken! Terugval is ook grootst van alle drugs dopje nemen is zo gedaan:( Succes dames
   
 30. Coffeecup

  Coffeecup Belezen gebruiker

  Voor jou werkt het misschien zo. Maar laat ik nou ook zeggen, dat het voor mij helaas ook de grootste troep is, en ik blij ben dat ik er vanaf ben. Je bent een geluksvogel meid, dat je er recreatief mee kunt omgaan
   
 31. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Je komt er wel achter. :wink: Of ja, misschien ben jij wel iemand die het recreatief kan gebruiken.

  Maarja he.. Wie ben ik om mensen nou te gaan waarschuwen.. Ik ben zelf de grootste GHB verslaafde. Ik weet totaaaal niet waar ik over spreek ook natuurlijk.

  En ik ben geen dame.. :wink: Weet je best.
   
  Laatst bewerkt: 13 aug 2018
 32. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Ketamine is magisch spul maat. GHB pure troep, gootsteen ontstopper. Je kan zo GHB thuis maken. Maar het is goed zo.
   
 33. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Tja, whatever. Ik heb je uitgelegd dat je hier niet meer van kan en mag spreken.

  Maar GHB is sowieso de grootste troep die er is. Daar ben ik het echt met je over eens man. Ik kan me geen uitputtendere verslaving voorstellen. En het voelt oh zo lekker en onschuldig maar niets is minder waar. Ook niet iedereen die GHB gebruikt raakt verslaafd dus ik wil ook geen mannetje uithangen die iedereen maar van de g af wilt houden.
   
 34. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Elke drug voelt oh zo lekker. Dat is het klote ervan.. :(
   
  Raver vindt dit leuk.
 35. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Snap hoe het zo fijn werkt (bij mensen die ertegen komen) maar als jullie eerlijk zijn hoe vaak al iemand zien neervallen casino, thuis, feesten? Ik te vaak in ieder geval was daar altijd half verpleegkundige.
  Ben blij dat mijn lichaam het niet kan verdragen. Anders had het voor mij ook een probleem kunnen zijn.
   
  MDMAZING vindt dit leuk.
 36. Jen

  Jen Experimenterende gebruiker

  Ik denk dat Baclofen een van de beste medicijnen is tegen GHB afkick verschijnselen. Elk lichaam is anders. Ik ben dan nooit maanden verslaafd geweest. Maar heb zelf genoeg aan een 10mg een paar keer per dag. Om hartkloppingen en onrust tegen te gaan. Ik vind het super spul.
   
 37. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Tegen afkickverschijnselen; Ja!
  Tegen terugval/terugvalpreventie; Nee!

  Afkickverschijnselen zijn natuurlijk iets anders dan cravings. :wink:

  Ik geloof niet dat Baclofen hét pilletje is tegen GHB verslaving. De werkelijke verandering om clean te blijven moet vanuit jezelf komen. Geen pilletje kan daar tegen op. Ik viel ook met Baclofen terug in de GHB. Het kan best werken voor anderen, maar ik pas liever. Baclofen is ook een middel die op je GABA-b werkt, en heeft 'n nasty afkick. Enorme spierspanningen als je een keer een tabletje vergeet. Ben je van de GHB af , maak je jezelf verslaafd aan een medicijn die toch niet werkt waarvoor je het slikt.
  Daarnaast moet je met Baclofen zulke hoge doseringen slikken om het zuchtremmende 'effect' te krijgen. Al gauw ga je richting de 100mg+. Dat is voor Baclofen enorm hoog, normaal wordt dat alleen voorgeschreven aan mensen die onder bewaking staan in een ziekenhuis. (Bron: FK) Ook ben je nog een proefkonijntje met zulke doseringen Baclofen die offlabel wordt voorgeschreven. Baclofen is namelijk van oorsprong een spierrelaxans.

  Ik zelf kreeg hartritmestoornissen van Baclofen. Het kan voor problemen aan je hart zorgen. Als ik op controle kwam bij de verslavingsarts luisterde hij altijd even naar m'n hart. Als ik dan vroeg waar dat voor was legde hij het uit, aan het begin vond ik dat maar onzin. Tot ik zelf last kreeg van ritmestoornissen.

  Maar nogmaals, ik geloof niet in Baclofen. Een persoonlijke mening/ervaring.
   
  Laatst bewerkt: 23 sep 2018
  Bas vindt dit leuk.
 38. Jen

  Jen Experimenterende gebruiker

  Maar dan bedoel je dat je een andere drugs gaat gebruiken om geen GHB te gebruiken.
  Maar dan blijf je aan de gang.
  Na 3 dagen Baclofen en Gabatine kan ik (gelukkig) daarmee stoppen en ben ik weer gewoon nuchter.
   
 39. Raver

  Raver Wijs gebruiker

  Ja dat vermeld ik ook in m'n stuk toch? Inderdaad dan blijf je aan de gang.

  Alleen je reageert op een stuk van mij waarin ik het heb over Baclofen toepassen als zuchtremmer. En dus Baclofen dagelijks slikken omdat het zou helpen clean te blijven van de GHB.

  Baclofen toepassen tegen de afkick ben ik dan wel over te spreken. Baclofen werkt goed tegen afkick. :)
   
 40. Jen

  Jen Experimenterende gebruiker

  Ja met 10mg ben ik 4 a 5 uur zoet word er ook moe van wat veel mensen blijkbaar niet hebben. Dan gabatine erbij kan ik slapen 400mg
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - GHB afhankelijkheid
 1. Anoniem246
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  654
 2. Toontje11
  Reacties:
  9
  Weergaven:
  1.079
 3. Tevil19
  Reacties:
  7
  Weergaven:
  1.272
 4. Techneut
  Reacties:
  65
  Weergaven:
  8.082
 5. Sunnydf
  Reacties:
  36
  Weergaven:
  4.296