• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Ghb pH van 13/14 die bijna niet brandt + pH 7 die wel brandt

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

JohnnyDoe

Experimenterende gebruiker
Ahaloa mede DF-ers!

Een maat van me had laatst iets in de trend van ghb (of gamma-hydroxyurinezuur zo geel) van iemand die normaal altijd om haar goede kwaliteit bekend staat. Nu hoeft "G-lige-G" niet perse slecht te zijn en hij was verder wel gewoon lekker dik en brandde héél lichtjes en subtiel op de tong. Mn maat (ook wel bekend als Mr. Muscle - en dat heeft echt niks met z'n spieren te maken:facepalmman2:🥤) zei nog iets in de trend van "Ach niks mis mee joh, gewoon zuipen die zooi". Als geboren scepticus vertrouwde ik het natuurlijk voor geen millimeter, dus gewapend met mijn scherpe blik, nuchter verstand en leger aan pH-strips gingen we de strijd aan.

pHengel ligt nog geen seconde in het water en gelijk beet:
Een verward GHB'tje met pH van 13 - 14. We dachten eerst dit moet een pHstrip-tease zijn. Maar helaas, ook bij de tweede strip meteen Raak! Gazeuse zou jaloers zijn zo paars dat het uitsloeg.

Dus 'Mr. Muscle' na enig gebagatelliseer en protest (waarschijnlijk vanwege intimiderende cupmaten en de bootyguard van) met collega 'Mevr. NaOH' gebeld, welke verbaasd reageerde en meldde dat 'ie het gelijk terug mocht brengen. Alleen kon ze het niet dezelfde dag nog goedmaken ivm de gbl 🙃 Lekker makkelijk verdienen natuurlijk. Ach, geen bericht is goed bericht. En anders hebben ze nog altijd (weliswaar uitgestelde) garantie. Pandjeshuispraktijken waar de Used Products nog van kan leren! Ik heb uiteindelijk nog 35-40ml gekregen om te kijken of ik er nog wat van kon maken.

Labjas aan, veiligheidsbril op en de hele zooi wat verhit en rustig een paar drops gL toegevoegd onder het roeren tot de pH op 7 zat. Uiteindelijk alles gekristalliseerd af laten koelen en opnieuw demiwater toegevoegd (g/ml uitgerekend via gewicht met kleine ondermaat water) maar nu is het veel te waterig en bevriest als kraanwater. Al los ik 7 gr in 3 ml demi op wordt het niet meer stroperig van. De pH is prima, hij prikt niet meer én hij is 50 tinten geel lichter. Gek genoeg stinkt hij nu wél echt naar urine.. wat een gezeik. Word er bijna pissig van. Nee oké, die 'dampen' zullen niet heel gezond zijn maar ik heb toch zeker niet met m'n leuter staan roeren?! :flushed:

Oh en dan had/heb ik ook nog andere G staan met een pH van 7. Maar die prikt/brand dan weer wél terwijl die verder normaal oogt, ruikt en smaakt maar niet sterk is. Zouden ze die met azijn hebben gesteld of iets?


Tja, zo teruglezende weet ik zelf ook niet of er echt een concrete vraag is. Als die er al was. Soms wil een mens gewoon wat kritiek. Positief, negatief, megalief.. its your party and everybody's welcome 😁 Gratis entree onderaan pagina
 
Laatst bewerkt:

benzzzy

Badass junkie
Als dit om on gereageerde naoh gaat dan heb je nu waarschijnlijk een mooi gat in je maag.
 

Ketafiene

Experimenterende gebruiker
Haha lekker creatief!

Iets wat zo basisch is, is echt slecht voor je keel/maag alles eigenlijk! En gelige G hek ook wel eens gehad. Ik had het idee dat ik het op te hoog vuur had laten reageren... Leek wel of er iets in het mengsel verbrandde en wat de gelige kleur verklaarde
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan