• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Gouden combinatie

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

John Trap

Bewuste gebruiker
Ik gebruik de laatste jaren veel minder dan voorheen. Dat betekent niet dat ik er niet van hou om het er goed van te nemen als ik er een dagje/avondje wel voor ga.

Voor mij een klassieke, gouden combinatie blijft pep (dex of poeder), dan wat drankjes, daarna een lichte dosis benzo (bij voorkeur alprazolam) en dan jointjes roken.

Op één of andere manier lijkt het wel, zodra je het laatste 'ingrediënt' hebt toegevoegd, dat alle middelen een synergie krijgen. Oftewel kneitertje chill, scherp en toch vaag op bank te liggen, te ouwehoeren en toch autistisch naar de tv te kijken.

Gouden combi, al zeg ik zelf!
 

Ganggang💯

Badass junkie
Alcohol en benzo's zijn een vrij slechte en gevaarlijke combinatie. Zou dit zeker geen gouden combinatie noemen.
 

Blauweaap

Bewuste gebruiker
Pep+ket met vooraf en paar borrels. Eerst gecontroleerd ket en als je al ff bezig bent goed gaan ketten. Als je van plan bent om een benzo te pakken (raad ik af) zou ik dit 8u Na je laaste punt stimulans nemen in dit geval pep.
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan