1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Let op! Heb jij medisch advies nodig? Ga naar een arts! | Disclaimer

Discussie in 'Voeding, gezondheid, liefde, seks en relaties' gestart door MacLeod, 9 feb 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. MacLeod

  MacLeod Admin Medewerker Beheerder

  Medische vragen? Neem altijd contact op met een arts!

  Geregeld komen er op dit forum vragen over gezondheidsklachten voorbij. Besef je, dat niemand via dit forum in staat is je te voorzien van een correct advies over jouw specifieke situatie. Jouw situatie is namelijk uniek en afhankelijk van veel verschillende factoren. Ongetwijfeld zijn er hier mensen die vergelijkbare zaken hebben meegemaakt of die een achtergrond hebben in de medische hoek en wel verstand hebben van zaken. Echter, dit forum is niet het juiste medium om jouw klachten uit te vragen en inzicht te krijgen in jouw situatie.

  Voor een gedegen medisch advies consulteer je altijd een arts. In veel gevallen is je eigen huisarts het beste startpunt voor al je vragen over je fysieke en mentale gezondheid. Huisartsenzorg valt in Nederland onder de basiszorgverzekering, je zult dus aan een bezoek geen extra kosten hebben (medicatie en diagnostische testen vallen wel onder het eigen risico in veel gevallen).

  Wil je toch liever eerst online wat informatie zoeken? Dan zijn dit een aantal betrouwbare plekken waar je kunt beginnen:

  Elke arts behandelt jouw situatie vertrouwelijk. Indien je drugs gebruikt, is het verstandig dit te laten weten aan je arts. Je kan je arts ook verzoeken om bepaalde informatie niet op te nemen in je dossier.  Unknown.jpg
   
  Fenne, Roze Olifant, acht.zes en 2 anderen vinden dit leuk.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.