• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

HELP!! tips voor mondtrekjes?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Ssd_x93

Newbie
Goedenacht.

Elke keer dat ik in een xtc/mdma of een medikinet trip zit krijg ik enorme mondtrekjes. Denk hierbij aan kaken strak op elkaar veel slikken hele tijd bijten op tong op wang en ook klappertanden en knarsetanden komt wel eens voor.

Heeft iemand hier alsje-alsjeblieft tips tegen want ik kan er echt niet meer tegen.

Gr *M*
 

KingLoading

Newbie
Ik gebruik voor feesten altijd magnesium. 2x 500mg per dag 1 bij het ontbijt en 1 bij het avondeten. Dit altijd 3 á 4 dagen voordat het feest begint.

Magnesium zorgt voor meer controle over de spieren dus je kaakspieren zal je meer in bedwang kunnen houden.

Neem niet meer dan 2x 500mg per dag. Ten eerste zal het vrijwel geen verschil uitmaken en je kan flink aan de schijt gaan.

Ik heb op deze manier nooit last van mn kaken gehad hoeveel ik ook gebruik. Veel plezier!
 

GroteOgen

Newbie
Lekker kouwgommetje en kauwen maar. Dag erna ga je wel een beetje last hebben maar toch beter dan je tanden om zeep helpen... :wink:
 

Neocortex

Belezen gebruiker
Probeer de volgende keer eens meer MDMA te gebruiken. Misschien is er wel een verband tussen de hoeveelheid MDMA die je tot je neemt en de fysiologische effecten ervan.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan