• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Help!!!!

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Anna2013

Belezen gebruiker
Mensen ik heb jullie nodig, ik gebruik om de twee uur 2,5 ml ghb . Ik wil bij vrienden gaan afkicken. Hoe kan ik dat het beste doen? Baclofen? Want moet hier niet langer mee door gaan, help me astublieft!
 

De Dunne

DF-koning
Ik bedoel het goed he! Je kunt beter professionele hulp zoeken. Je bent net van Oxazepam afgekickt met een ander middel. Lees ook veel meer problemen in je berichten. Doe dit niet alleen, zoek hulp! Is echt niets om je voor te schamen en geeft je een grotere slagingskans.
 

Ganggang💯

Wijs gebruiker
Ik ga ook naar een kliniek maar wil alvast een begin maken.
Zonder begeleiding brengt wel wat risico's met zich mee. Misschien kun je uit deze threads wat informatie halen:

Wanneer ga je de kliniek in?
 

Anna2013

Belezen gebruiker
Zonder begeleiding brengt wel wat risico's met zich mee. Misschien kun je uit deze threads wat informatie halen:

Wanneer ga je de kliniek in?
Waarschijnlijk februari
 

Perenijsje

Wijs gebruiker
Lieve schat, ik sluit me bij @Ganggang aan. Je bent toch al bezig met een kliniek. Het advies is dan toch vaak doorgaan tot je het daar onder professionele begeleiding kunt afbouwen. Natuurlijk zijn er hier op het forum mensen die er ervaring mee hebben en kunnen helpen zoals @Revolutionair . Maar aangezien je toch al snel hulp krijgt waarschijnlijk lijkt me dat toch het beste. Afkicken van G is echt niet niks meis.
Sterkte en je weet me te vinden he 😘
 
Ik ben bijna 8 jaar dagelijks verslaafd geweest aan ghb. In die periode vanalles geprobeerd om er zelf vanaf te komen, ook met baclofen. Dit mocht allemaal niet baten. Ik weet dat baclofen bij sommigen kan helpen bij het proces NADAT je al afgekickt bent en dus al op 0 staat. Heb zelf meegedaan tijdens 1 van mijn opname met die monitor en bij mij had het weinig effect. Het gebruik van ghb en baclofen tegelijk is trouwens ook gevaarlijk heb ik toendertijd vernomen!

In die jaren heb ik verschillende (3) opnames op verschillende locaties gehad, waarvan de laatste het meest nut heeft gehad.

Het is me gelukt om 5,5 jaar van die rommel af te blijven, maar ben TOCH alsnog een half jaar geleden weer op mijn bek gegaan. Dit heb ik zelf weer de kop in weten te drukken omdat het nog maar heeeel minimaal was en de "echte" ontwenning nog niet aan de orde was (ook al praatte ik dit mezelf al wel meteen weer aan).

Het ligt dus na zelfs dik 5 jaar nog steeds op de loer, dat wil ik aangeven.

Het enige wat ik iedereen aanraad is professionele hulp zoeken! Ga niet zelf doktertje spelen en uitproberen. Ik heb in de afgelopen 15 jaar meer dan 20 mensen zien gaan door die ***zooi. Ik ben zelf net 30 geworden en heb mijn halve leven weggegooid en een heleboel mensen verloren.

KIJK ALSJEBLIEFT UIT WAT JE DOET ALLEMAAL EN SPEEL GEEN EIGEN DOKTER, GEEN COMBINATIES/COCTAILTJES MET ANDERE MIDDELEN EN OF BIJV ANABOLEN.

HET WORDT JE DOOD, VROEG OF LAAT!
 

Natozlato

Bewuste gebruiker
Doe alsjeblieft voorzichtig en laat je helpen in de kliniek. Neem geen risicos door onbegeleid te gaan afkicken.
Helaas is @Revolutionair hier al een paar weken niet gezien. Hij had misschien kunnen helpen. Zelf afkicken met Baclofen enzo schijnt nogal ingewikkeld te zijn.

Pas goed op jezelf en hou nog even vol!
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan