Heroine word steeds vaker gemengd met fentanyl

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
Hallo allemaal,

Ik post weinig in dit deel maar kwam net dit tegen en is belangrijk te melden.

Het gaat er in het kort om dat er steeds minder echte heroïne word gemaakt. En waarom? Omdat ze het tegenwoordig mixen of een als toeveoging fentanyl erbij doen (eerst was het een ander middel wat minder gevaarlijk was/wat te meten viel ivm met fentanyl 100 x 24 = 2.4mg staat gelijk aan 300+mg oraal morphine per dag)

Het is om te beginnen tussen de 50 en 100 keer sterker als morphine pharmaceutisch in puurheid. En is een overdosis daar dus slechts aan aantal milligram.

El diablito was fentanyl-laced heroin.

Three weeks before El Chapo was re-captured, we returned to Sinaloa to meet with heroin producers who were mixing the drug into their product.

“There’s almost nobody making pure heroin anymore, because el diablito is so much stronger,” one trafficker told us. His family sourced the precursor chemicals from China, he said, and paid a Colombian chemist $50,000 to teach them how to cook up fentanyl.

While the majority of the fentanyl causing overdoses across the U.S. is from this illegal stockpile produced by Mexican cartels, a portion of it also comes in legal pharmaceutical forms, according to the DEA.

But it's hard to get accurate numbers on just how much of the deadly fentanyl is from prescriptions -- most medical examiners and coroners are unable to tell the difference between pharmaceutical and black-market versions of the drug, the CDC points out.

“You can make your heroin seem so much more explosive,”
een waarschuwing en tegelijk ene vraag als je dit middel om wat voor een reden ook hebt besloten het te gaan gebruiken laat het testen. Kan een kwestie van leven of dood zijn heb al vernomen dat deze "heroine" Duitsland al bereikt heeft. Ik gebruik het verder zelf niet (geen pijnstillers voor mij tenzij nodig) maar wil het graag als waarschuwing meegeven.

Hier staat meer informatie erover:

http://interactive.fusion.net/death-by- ... intro.html
 

autysd

Bewuste gebruiker
uitstekende post
ik heb gezien in een docu, dat het via noord america is binnegekomen, en meteen voor problemen zorgde, omdat de werking vele malen sterker is dan heroine, en zo noobs tot de dood bracht
-wees zeer voorzichtig met dit middel, want er zijn 'experts', die dit daadwerkelijk gebruiken, dus het wordt ook verkocht! :openmouth:
 

Halothaan

Newbie
autysd zei:
ik heb gezien in een docu
Bedoelde je deze docu van Vice, autysd? Anders wil ik graag een linkje hebben. Ben wel benieuwd. Fentanyl is erg potent en een sluipmoordenaar als je iet oppast. Het wordt in de operatiekamer gebruikt als sterk analgeticum.
 

autysd

Bewuste gebruiker
Halothaan zei:
autysd zei:
ik heb gezien in een docu
Bedoelde je deze docu van Vice, autysd? Anders wil ik graag een linkje hebben. Ben wel benieuwd. Fentanyl is erg potent en een sluipmoordenaar als je iet oppast. Het wordt in de operatiekamer gebruikt als sterk analgeticum.
heel spijtig sorry
ik heb net alle youtube link-pages +- 20 over fentanyl doorgeklikt, maar kon aan geen thumbnail degene herkennen welke die ik gezien heb

-ik kan wel zeggen: hij duurde 10-15 minuten het ging over 2 +-20-jarige vrienden, die allebei, in noord canada op een bank op een plein het hadden gebruikt, een van hen stierf en de ander kon nog net bellen naar hulp
-degene die stierf was iemand die al steeds terugviel op hergebruik en eigenlijk geen limieten kende
-er werd in de docu beweerd dan de stof massaal via china geimporteerd wordt
 

leveldesigner

Bewuste gebruiker
Forumleiding
Subforum Specialist
Bedankt voor deze interessante topic.
Nu denkt ik wel dat dit enkel geld voor witte heroine, en in nederland is eigenlijk enkel bruine (Afgaanse) heroine te koop. Ik heb youtube video's gezien waarin mensen aan enkel Fentanyl verslaafd waren. En het schijnt dat deze stof inderdaad veel zwaarder is, de high is veel hoger maar tevens is de duur van de werking een stuk korter. Dus veel eerder ziek worden, want dan weer veel zwaarder schijnt te zijn als die met gewone heroine.

Dit brengt me wel tot een ander punt, wat hier toch bij aansluit en dat is dat ik er eigenlijk wel
zeker van ben dat onze bruine heroine ook wordt aangelengd met een stof die het sterker maakt. En deze stof verdampt erg snel, of lost in andere zin snel op. Want de bruine heroine van de laatste 15 jaar is bijzonder gevoelig voor zuutstof. Heb hier al vaker topics over geschreven hier maar niemand schijnt dit echt op te merken. Toch is het eenvoudig te bewijzen. Neem 2 hoeveelheden dezelfde heroine, laat de ene gesloten in plastic en de ander open je 4 keer verspreid over 2 dagen. Je zult dan zien dat die dope met minstens 50% in sterkte is gedaalt. Klinkt ongeloofwaardig, ik weet het, maar het is echt waar. De dope van nu is belachelijk gevoelig voor zuurstof.
 

autysd

Bewuste gebruiker
ironish nietwaar ?

-eerst werd het versneden met rommel om de winst te verhogen :stoned:
-nu wordt het aangelengd, met fentanyl, wat het versterkt...weer om meer winst te maken
 

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
Zolang het maar geen methylfentanyl wordt (als ik het goed schrijf) of carfentanil :openmouth:
 

da_pj

Belezen gebruiker
Via de ajuinen markten heb ik al vele malen pure Fentanyl Hcl poeder gekocht alsook Fu-Fent (furanylfentanyl) en nog is een soortje maar dat ws zwak. Heb hoge opi tolerantie ivm mijn zwre pijnstillers die ik gebruik.

Fu-Fent is ok maar werkt zeeerrr kort, zeer geschikt dus voor iemand met goede tolerantie om een kleine 10min de roes te voelen. Ik heb het voor de gewone pure Fentanyl Hcl en neen niet gemixt met mannitol ofzo want dat bestaat ook allemaal.

Het enige dat ik kan zeggen is dat ik 100% weet dat er niets anders bij versneden is waar ik het haal = zeer prijzig. Maar ik leg 2 a 3mg op folu en dan chinezen zoals bruin. Dit is echt zeer zwaar en hou het bij 1x om de 3 weken om eens 50mg te bestellen.

Maar carfentanil dat durf ik gwn niet ook al heb ik geld na een tijd sparen dat is nog sterker + nu hoorde ik een kennis over ocfentanyl spreken ga daar is opzoekingen naar doen.

Aub BEGIN NIET MET OPIATEN ZELF GEEN TRAMADOL !! ZIE OOK UIT NAAR WAT JE TOLERANTIE IS EN WAT JE AL GENOMEN HEBT. DEZE PRODUCTEN ZIJN ECHT GEEN LACHERTJE !!

PS : Er wordt nu ook veel geadverteerd voor china white....Kijk naar reviews want de laatste tijd is het zoals het in dit topic wordt gezegd. Een fentanyl analoog gemixt met mannitol. Als je wil proberen doe eerst grondig je opzoekingswerk en hang niet de macho uit om meer te nemen als je vriend(en) want het kan dan je laatste dag op aarde geweest zijn.
 

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
Bij jou ook al? Mij is bekend dat er nu letterlijk bosjes doden vallen door Fentanyl/ BuTrans powder. Vind het zot , waarom zou je als dealer complete groepen doden..
Vind dit eigenlijk poging tot doodslag
Kan aan mij liggen...
 

Liefhebbertje

Bewuste gebruiker
Er is te weinig vraag naar bruin
Dus niemand heeft het op de plank liggen
Voor die ene sporadische gebruiker
Er is zat in nl maar dats meer doorvoer
Dus zal dit een goedkopere oplossing zijn

Maar wanneer dit bekend is ga je toch op zoek naar een betere dealer?
Get is echt wel te krijgen soms miet je alleen 5/10 gram afnemen

Een dealer wil geen doden dat kost hem poen
Daarbij poging tot doodslag??
Hij heeft hem nuet verplicht toch
Heeft geen 9 op ze hoofd gezet en nu nemen
Het is aan de gebruiker om te nemen en hoeveel daar is geen dealer verantwoordelijk voor
Heb eens een xtc zaak van dichtbij meegemaakt helaas (productie export en witwassen)
Daar werd door de officier aangehaald dat er vele doden door xtc vallen en er wel een paar op ons conto gezet kon worden
Waarop meerdere advocaten tegenin ging
Mensen kochten het zelf werden niet verplicht te nemen en al helemaal niet om er onverstandig mee om te gaan
Gaan we mercedes ook aanrekenen als er een dode door de door hun gefabriceerde auto een dode maakt?
Dit ging dus deels van tafel
Al werd er wel een opmerking gemaakt dat er beseft is geweest dat het om een gevaarlijk product ging en in die zin wel na hadden mieten denken over eventuele slachtoffers
Ookal werd er nooit aan eind gebruikers geleverd
 

Liefhebbertje

Bewuste gebruiker
Dilution of fentanyl powder
The pure Fentanyl can not be used as is, because it's much, much too strong and MUST be diluted, else there will be a lot of overdoses!

The following procedure gives a white heroin wich is the same strength as very good (30%) street heroin.

Doen ze er dan teveel in?
Btw tis echt simpel om te maken zeg
 

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
Ze doen er teveel in ja, mede doordat het zo goedkoop is om te maken en makkelijk.

Wel apart dat methylfentanyl blijkbaar zoveel duurder/moeilijker is om te maken.
 

Liefhebbertje

Bewuste gebruiker
Niet echt relevant toch?
Ik dacht dat je erachter wou komen waardoor dat duurder is
En ik heb een bladwijzer staan hoe allerlei soorten drugs tot stand komen of kunnen komen
2-cb meth hero en als die vage research stoffen dus vandaar dat ik zei kan het uitzoeken
Vergissing
 
Laatst bewerkt:

Liefhebbertje

Bewuste gebruiker
Ik begrijp niet wat je bedoelt , weet dat de analoog (methylfentanyl) ervan duurder is en ook dat gesynthetiseerde heroïne wordt genoemd als: 'China White'
Is mijn idee/bedoeling erachter duidelijk?
Kan ook opgevat worden alsof ik dat ff ga fixen
Dat zou ik miet hier doen :flushed:
 

25tolife

Badass junkie
Tripreporter
Is mijn idee/bedoeling erachter duidelijk?
Kan ook opgevat worden alsof ik dat ff ga fixen
Dat zou ik miet hier doen :flushed:
Nee je bent duidelijk , ik bleef OT met mijn reactie. Blij dat het niet je bedoeling is. Wat ik ook niet dacht maar ging in op je reactie :)
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan