1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het "Grote drugsvangst" Topic

Discussie in 'Nieuws en actualiteiten!' gestart door Tijdloos, 5 jan 2012.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Het oude topic was weg zag ik dus bij deze weer terug. Wel zo handig al die berichten te bundelen in dit topic weer :)
  Zal zelf beginnen net wat nieuwe :

  do 05 jan 2012, 22:14
  Coke tussen de ananassen
  AMSTERDAM - Bij een bedrijf in Apeldoorn is in een lading ananas 160 kilo cocaïne aangetroffen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/1124 ... binnenland

  Kijk uit met het fruit :P
   
 2. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Drugs gevonden bij Bekaert in Zwevegem

  woensdag 04 januari 2012 om 17u55

  Zwevegem - De cocaïne die werknemers van Bekaert gisteren in een transport vonden heeft een straatwaarde van zo’n één miljoen euro. Het parket spreekt van een erg grote vangst. Dat de drugs in een container van de staaldraadproducent stak is volgens het parket puur toeval. Wellicht had de cocaïne als bestemming de haven van Antwerpen.


  Meer dan twintig kilo cocaïne vonden werknemers van Bekaert Zwevegem gisteren in een sporttas in een container met staaldraadproducten. Het is de eerste keer dat het bedrijf dit meemaakt. En het is een grote vangst voor de regio.

  Normaal zijn de zegels van de containers die in Zwevegem arriveren onaangeroerd. De container komt uit een filiaal in Brazilië die wekelijks staaldraadcontainers overmaakt. Vermoedelijk werden de drugs in de haven van Brazilië in de container gedropt. Volgens het parket heeft de drugstrafiek niets van doen met het bedrijf Bekaert. Het gerecht onderzoekt nu wie de drugs in de containers stak en voor wie de meer dan 20 kilo cocaïne bestemd was, maar het maakt zich weinig illusies dat de smokkelaars gevat zullen worden.

  http://kw.knack.be/west-vlaanderen/nieu ... 484027.htm

  Lijkt een groot begin van het nieuwe jaar met deze vangsten!
   
 3. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  (Novum) - In een opslagruimte in Beverwijk zijn 150 kilo zogenoemde designer drugs aangetroffen. De straatwaarde van de partij is ongeveer 750 duizend euro. Twee verdachten zijn vorige week woensdag opgepakt en dinsdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld, meldt het Openbaar Ministerie dinsdag.

  Behalve de drugs troffen rechercheurs ook 250 duizend euro aan. De opslagruimte werd gehuurd. De twee verdachten van 35 jaar beschikten volgens het OM over vulmachines voor de verpakking van de drugs. Een grote hoeveelheid stond in kartonnen dozen klaar om te worden vervoerd.

  Designer drugs worden vaak gebruikt ter vervanging van de eerder schaars geworden xtc. Ze bevatten stoffen die een uitwerking hebben op het gedrag of de belevenis van de gebruiker. Deze stoffen vallen niet onder de Opiumwet, maar wel onder de Geneesmiddelenwet. Handel in designer drugs zonder vergunning is in Nederland verboden.

  http://www.nieuws.nl/668094
   
 4. zjimiz

  zjimiz Bewuste gebruiker

  legalize it :grin: :grin: :grin:

  al deze berichten doen mij denken aan jaren 80 politiefilms waarin volwassen mannen en vrouwen als blinde kippen drugsgebruikers en verkopers het leven zuur maakten, onder het motto 'drugs is de duivel'....
   
 5. neurotoxin

  neurotoxin Belezen gebruiker

  Amerikanen hebben zo'n gezechte dat luid "People like you are the reason why we can't have nice things.". In dit geval dus de overheid.

  Als men nou gewoon alles via legale kanalen channeled, men het enkel op kan halen met een pas, die op haar beurt weer enkel behaald kan worden met een klein examen, die op haar beurt weer kan behaald worden met een leerboekje, dan zou er helemaal nooit niet stront aan de knikker zijn, mensen niet elke dag M kunnen doen, het gebruik pas vanaf 21 jarige leeftij zijn en dan hebben we enkel pure shit. Gooi er vervolgens een gezondheidcampagne tegenaan en dan komen we tenminste ergens.

  Maar nee; laten we lekker ethish aan lopen kloten en contstant het lekker verneuken voor iedereen! -_-
   
 6. Svali

  Svali Badass junkie Emeritus Mod Tripreporter

  ZEIST - De politie sloopt maandagmiddag het ondergrondse hol in Zeist waar tot vorige week op grote schaal hennep werd verbouwd. Het bodemonderzoek dat daar sinds donderdag plaatsvond is afgerond.

  De politie hield bij de ontdekking een man aan, die nog altijd vast zit. Meer aanhoudingen zijn nog niet verricht, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat de opgepakte verdachte in zijn eentje verantwoordelijk was voor het complex onder de grond.

  De politie noemt het stelsel van ondergrondse ruimtes uniek. Er zijn aanwijzingen dat de wietkwekerij jaren in bedrijf is geweest. De tweeduizend hennepplanten waren bereikbaar via een dertig meter lange tunnel, waarvan de ingang werd bewaakt door een valse hond.

  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/948869
   
 7. Carlo86

  Carlo86 Belezen gebruiker Tripreporter

  In een loods in Honselersdijk (Z-H) heeft de politie een zeer grote partij hasj in beslag genomen met een straatwaarde van 13 miljoen euro. De blokken hasj, 6500 kilo in totaal, waren verdeeld over 17 pallets. Volgens een politiewoordvoerder is het een recordvangst en zullen daar een paar mensen "flink teleurgesteld" over zijn.

  http://nos.nl/artikel/471859-record-dru ... sdijk.html
   
 8. Realities

  Realities Belezen gebruiker

  Bij de inval dinsdag in het drugslabo in de Papestraat in Grote-Spouwen (Bilzen) werd 70 kilo afgewerkte producten ( zuivere MDMA) aangetroffen voor de aanmaak van xtc. Met die hoeveelheid kunnen minstens 700.000 drugspillen worden gemaakt die op straat meer dan 3 miljoen euro opbrengen.
  De raadkamer van Tongeren heeft vrijdag overigens de aanhoudingsmandaten bevestigd van de zes mannen die dinsdag en woensdag werden ingerekend in het kader van een grootscheeps drugsonderzoek.

  Eén van hen is Mathieu W., de 66-jarige bewoner van de boerderij in de Papestraat. Hij verhuurde enkele ruimtes waarin twee Chinese laboranten in onveilige en erbarmelijke toestanden verbleven. Een van de twee werd ook ingerekend, de andere is nog spoorloos. Kort voor de inval was hij bedwelmd geraakt door giftige gassen en heeft hij zich uit de voeten gemaakt.

  De aanhoudingen van de andere verdachten, mannen uit Maasmechelen, Kinrooi en Maaseik, werden vrijdag ook bevestigd. Hun precieze rol moet nog uitgeklaard worden. De drie zijn gekend bij het gerecht en hebben een drugsverleden. De zesde verdachte is de spil van de criminele organisatie, een 45-jarige man van Nederlands-Turkse nationaliteit die opereerde vanuit zijn chalet in het vakantiepark Hengelhoef in Houthalen.

  Op de verblijfplaatsen van de verdachten werden drugs, voertuigen, gsm-toestellen, pc’s, laptops, heel wat geld en verboden wapens in beslag genomen.
   
 9. Svali

  Svali Badass junkie Emeritus Mod Tripreporter

  In de haven van het Zuid-Spaanse Algeciras heeft de Guardia Civil vorige week zaterdag 32,3 ton hasj in beslag genomen. Dat is de grootste hasjvangst op het vaste land van Europa ooit. Het record stond op 26.879 kilo in oktober 2005. De drugs werd in beslag genomen in een vrachtwagen die als bestemming had Perpignan in Zuid-Frankrijk. De vrachtwagen met Marokkaans kenteken was afkomstig uit de Marokkaanse havenstad Tanger en vervoerde als deklading meloenen.

  Tijdens de controle bleken de eerste pallets met dozen meloenen in orde maar erachter stonden dozen die aan de bovenkant geopend leken te zijn, hetgeen de achterdocht van de douane wekte. De Marokkaanse chauffeur van de vrachtwagen is aangehouden. De commandant van de Guardia Civil in Algeciras zei op een persconferentie dat het 'moeilijkste nu komt': het ontmantelen van eht netwerk dat de hasj verzonden heeft.

  In januari 1996 nam de politie op een Panameens schip op volle zee 36 ton in beslag.

  Dit jaar is in Spanje 40.000 kilo has in beslag genomen. De afgelopen jaren is jaarlijks gemiddeld zo'n 60.000 kilo hasj in Spanje in beslag genomen.  Bron: Crimesite
   
 10. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Aanhoudingen voor import grote partij heroïne

  In de haven van Rotterdam is een partij van 202 kilo heroïne gevonden. De drugs zaten in een zeecontainer uit Pakistan waar dozen textiel in stonden. De afgelopen dagen zijn vijf verdachten aangehouden, laat het Openbaar Ministerie donderdag weten.e partij heroïne

  In de haven van Rotterdam is een partij van 202 kilo heroïne gevonden. De drugs zaten in een zeecontainer uit Pakistan waar dozen textiel in stonden. De afgelopen dagen zijn vijf verdachten aangehouden, laat het Openbaar Ministerie donderdag weten.De heroïne was verpakt in 2054 zakjes en werd vorige week donderdag aangetroffen. De verdachten wilden de drugs waarschijnlijk in Nederland opnieuw verpakken in hoeveelheden van een kilo en vervolgens exporteren naar Groot-Brittannië.De hoofdverdachte, een 31-jarige man uit Groot-Brittannië, werd dinsdag aangehouden op de A2 bij Nieuwegein. Hij had volgens justitie de leiding over het transport. Ook zijn 23-jarige passagier uit Amsterdam werd aangehouden.Een dag eerder werd op Schiphol al een 38-jarige Brit gearresteerd die op het punt stond naar Londen te vliegen. Later die dag werden op de A2 in de buurt van Den Bosch een 32-jarige Pakistaan en een 56-jarige man uit Amsterdam opgepakt.

  geplaatst:15-08-2013 - 13.45laatst gewijzigd:15-08-2013


  http://www.nd.nl/artikelen/2013/augustu ... ij-heroine
   
 11. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  OM doet vangst: 2,5 miljoen euro en 100 kilo cocaïne


  [​IMG]
  Archieffoto van een eerdere drugsvangst. Foto ANP
  Door Nando Kasteleijn
  Binnenland

  Vorige week heeft het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie (OM) 2,5 miljoen euro in contanten en 100 kilo cocaïne in beslag genomen, in onderzoek naar het witwassen van crimineel geld. Dat meldt het OM

  Het OM is momenteel bezig met een onderzoek naar het witwassen van geld, dat vermoedelijk afkomstig is uit de de drugswereld.

  De enorme stapel bankbiljetten werd aangetroffen bij de aanhouding van twee mannen, die bezig waren met de overdracht van het geld. Daarna deed de politie een huiszoeking in een woning in Amstelveen, waarbij nog eens twee tassen met contant geld, een geldtelmachine en 100 kilo cocaïne werden aangetroffen.

  Een 41-jarige Ier uit Amstelveen en een 49-jarige Libanees, zonder een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, zijn bij de vondst aangehouden en worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Zwolle.

  Over de bestemming van de gevonden drugs en contanten zegt woordvoerder Wim de Bruin tegenover nrc.nl:

  Foto's van de vangst:

  [​IMG]
  2,5 miljoen in contanten. Foto Openbaar Ministerie

  [​IMG]
  [​IMG]
  De drugsvangst. Foto Openbaar Ministerie

  Bron: NRC
   
 12. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Politie vindt 200 kilo wiet in berging

  [​IMG]
  ©ANP

  In de berging van een flatgebouw in Helmond heeft de politie vanmiddag ruim 200 kilo gedroogde henneptoppen gevonden. De politie schat de straatwaarde op ruim 1,5 miljoen euro.

  De politie is nog op zoek naar de eigenaar. Ze heeft nog niemand aangehouden. De wiet wordt vernietigd, aldus een woordvoerder.

  Bron: AD
  Is je vaste coffeeshop ineens duurder geworden? :P
   
 13. zjimiz

  zjimiz Bewuste gebruiker

  EGMOND AAN ZEE - De politie en de reddingsbrigade zijn zondag bij Egmond aan Zee op zoek naar drugs, nadat daar zaterdag drugs op het strand waren aangespoeld. De politie wil weten of er nog meer in zee drijft of op het strand terecht is gekomen. Op zowel het strand als op het water wordt gezocht.

  Hoeveel drugs er zijn aangespoeld en om welke verdovende middelen het gaat, is nog niet duidelijk. Het is ook niet bekend of er zondag nog iets is gevonden. De reddingsbrigade zoekt met boten op zee, de politie met auto's op het strand. (Novum)
   
 14. SirErick

  SirErick Wijs gebruiker

  Cocaïne verstoptin doos bananen
  GORINCHEM - De politie in Gorinchem heeft in een doos bananen bijna tien kilo cocaïne gevonden. Dat maakte het Openbaar Ministerie in Rotterdam gisteren bekend. Medewerkers van een distributiebedrijf vonden in een doos een zogenoemd smokkelvest met veel zakken. Daarin zaten pakketten met cocaïne met een waarde van een half miljoen euro.

  Bron: https://blendle.com/i/dagblad-van-het-n ... 26-9LI67CS
   
 15. zjimiz

  zjimiz Bewuste gebruiker

  Maar ff langs de Goringse groenteman :)
   
 16. MIA-1985

  MIA-1985 Wijs gebruiker

  vr 27 mrt 2015, 11:40
  Haagse politie pakt domme criminelen
  DEN HAAG -
  Met een grote lading drugs en een pistool je auto voor een politiebureau parkeren. Echt slim is het niet, maar het gebeurde donderdagmiddag toch in Den Haag.
  Drie mannen van 26 en 28 jaar uit Harderwijk en Leeuwarden hadden hun auto pal voor het bureau aan de Heemstraat geparkeerd. Agenten hielden een routinecontrole en vonden 20 xtc-pillen in de auto. Toen één van de agenten een pistool zag liggen, werd de situatie even gespannen. De agenten trokken hun wapens en droegen de inzittenden op uit te stappen.
  Het drietal is vervolgens aangehouden. Eén van hen bleek ook nog cocaïne en wiet op zak te hebben. De drugs en het pistool zijn in beslag genomen, en de drie zitten vast.
   
 17. ryan1970

  ryan1970 Newbie

  Drugssmokkelaars worden steeds creatiever :)
   
 18. SirErick

  SirErick Wijs gebruiker

  Cocaïne aangespoeld op strand Noordwijk
  Medewerkers van het Hoogheemraadschap van Rijnland hebben maandagochtend tassen met pakketjes cocaïne op het strand van Noordwijk gevonden. Het gaat volgens de politie om in totaal 225 kilo. De pakketjes zaten in tape verpakt en lagen in de tassen langs de kustlijn. Daar zijn ze vermoedelijk aangespoeld, laat de politie weten. Verschillende eenheden van de politie hebben na de vondst langs de kust gezocht naar nog meer pakketjes met cocaïne. Daarbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Tot nu toe heeft die zoektocht niets opgeleverd.

  Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/a ... wijk.dhtml
   
 19. Fool

  Fool Badass junkie

  Das al de zoveelste keer, toch?
   
 20. ZERO-

  ZERO- Badass junkie Emeritus Mod

  Degene die dat verprutst heeft is echt de sjaak in drugscriminelenland..
   
 21. Tijdloos

  Tijdloos Badass junkie Tripreporter

  Gebeurt nog vaker dan je in de media ziet. Logisch als je het aan mij vraagt.

  Nogal ja, maar goed dit is niets als je naar de astronomische totalen kijkt.

  Blij dat geen kinderen het hadden gevonden en ermee gingen spelen. Hoop dag nooit te mogen lezen... of gebeuren.
   
 22. MeejheM

  MeejheM Badass junkie

  hehehe... je zal maar 225k kwijtraken. dat lijkt me een straatwaarde van ergens rond de 150 miljoen euro minstens. misschien is niet eens alles aangespoeld.
   
 23. Wacky

  Wacky Badass junkie

  Nou is straatwaarde natuurlijk een zinloos getal dat de politie en media leuk vinden om te roepen. Maargoed 50 milioen ofzo kwijt raken is ook best kut.
   
 24. SirErick

  SirErick Wijs gebruiker

  Volgens mij worden er dagelijks pakketten onderschept, maar goed, voor de media zijn grote vangsten een stuk interessanter dan kleine vangsten denk ik.
   
 25. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie Emeritus Mod

  Bijgevoegde bestanden:

 26. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie Emeritus Mod

 27. StimsalaBanne

  StimsalaBanne DF Stuff Medewerker Moderator Tripreport Analist Tripreporter

  politie-treft-200000-pillen-in-levensgevaarlijk-drugslab-eindhoven.jpg
  Wow... in een woonhuis! O.o

  Bron: http://www.nu.nl/algemeen/4824087/politie-treft-200000-pillen-in-levensgevaarlijk-drugslab-eindhoven.html

  De politie heeft in een woning in Eindhoven een groot drugslaboratorium ontdekt met tweehonderdduizend pillen. Op basis van de grote hoeveelheid grondstoffen die er lag, tientallen jerrycans met onder meer aceton en zoutzuur, schat de politie dat in de woning miljoenen xtc-pillen zijn geproduceerd.
  Heel het huis deed dienst als lab. "Dit is echt levensgevaarlijk", reageerde politiechef Frans Heeres van de eenheid Oost-Brabant.

  De politie noemt het aantal aangetroffen pillen vrijdag al "een enorme hoeveelheid". In het huis lagen ook flinke hoeveelheden drugsafval en MDMA, de werkzame stof in xtc.

  Een 20-jarige man uit Son en Breugel en een 25-jarige man uit Sprang-Capelle zijn opgepakt. Laatstgenoemde was snel weggerend toen hij de politie zag arriveren, maar agenten wisten hem alsnog aan te houden.

  "Criminelen deinzen er niet voor terug om onschuldige wijkbewoners bloot te stellen aan de gevaren die vast zitten aan de productie van dit soort drugs", stelde politiechef Heeres vast.
   
  Laatst bewerkt: 7 jul 2017
 28. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Bizar zeg! Je zal er maar naast wonen.
   
 29. Het zal je kind maar zijn. :tearsofjoy:
   
 30. StimsalaBanne

  StimsalaBanne DF Stuff Medewerker Moderator Tripreport Analist Tripreporter

  Ja eng toch, midden in een woonwijk. Hoe kunnen die buren dat niet gehoord/geroken/gezien hebben?
   
 31. Liefhebbertje

  Liefhebbertje Bewuste gebruiker

  Horen zien zwijgen...
  Btw die drukker lezen ze uit dus totale aantal komen ze wel achter
   
  StimsalaBanne vindt dit leuk.
 32. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Hele goede ventilatie neem ik aan. Wat sowieso eigenlijk wel nodig is, ook voor de mensen die werken in het lab.
   
 33. Lazarel

  Lazarel Experimenterende gebruiker

  Ik las ergens dat er bij een drugslab een amandelachtige lucht kan vrijkomen. Dat zou ideaal zijn.
   
 34. StimsalaBanne

  StimsalaBanne DF Stuff Medewerker Moderator Tripreport Analist Tripreporter

 35. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

 36. StimsalaBanne

  StimsalaBanne DF Stuff Medewerker Moderator Tripreport Analist Tripreporter

  Nee, erg heftig.
   
 37. Liefhebbertje

  Liefhebbertje Bewuste gebruiker

 38. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

 39. Trinity

  Trinity Belezen gebruiker

  Tja.... hele dag over zitten lezen :rage::rage:

  Nou maar hopen dat dit forum ook niet 'down' gaat, omdat 'al die duizenden kopers (hier), die zich zorgen moeten gaan maken', langzaamaan achter tralies komen... :confounded: :tearsofjoy::tearsofjoy:

  Alles gewoon legaliseren en die moralistische onzin afschaffen....
   
  StimsalaBanne vindt dit leuk.
 40. rheepke

  rheepke Newbie

  Ze hebben een hele lijst met verkopers/buyers in nederland die snel opgepakt zullen worden.. beetje uitlokking lijkt et erop
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...