• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Het pluggen van 3-meo-pce/p (en andere disso's) m.b.t. dosis en potentie

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

LucidLucy

Newbie
Hoi allemaal,

Ik ben sinds kort gaan experimenteren met het pluggen van sommige middelen. Voorlopig alleen nog dissociatieven. De meeste middelen zijn qua gewicht 2 á 3 keer zo potent als je deze rectaal neemt i.v.m. oraal. Dat is mijn voorlopige ervaring tenminste.

Zo heb ik laatst een dosis van 6 á 7 mg 3-meo-pce geplugd en ik verwachtte een ervaring vergelijkbaar met ±15mg oraal of misschien zelfs iets sterker. Dit bleek eigenlijk niet het geval. Het leek wel iets potenter dan oraal, maar zeker niet 1,5 of 2x zo potent.

Met andere dissociatieven lijkt dit verschil veel prominenter aanwezig. Zo heb ik één keer 5mg o-pce geplugd en dit was juist weer heftiger dan verwacht.

Mijn vragen zijn concreet:
Hebben jullie ervaring met het pluggen van 3-meo-pce of 3-meo-pcp? (en zit hier onderling ook veel verschil tussen)
Hoe verhoud bij jullie de potentie zich van pluggen van 3-meo vs. andere dissociatieven?

Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen hier in zijn. Een te hoge dosis zou niet leuk zijn in dit geval. Zeker gezien deze stofjes erg potent zijn en bekend staan om manie en mogelijke psychoses op hoge doseringen. Daarom zal ik de dosis ook langzaam opvoeren, maar ik ben benieuwd wat anderen ervaren.

Het zou zo handig zijn als van al die stofjes de bioavailability bekend is van verschillende ROA's. Helaas hebben we die luxe niet altijd met RC's

Overigens... heeft iemand ook ervaring met het pluggen van ketamine? Hiervan is bekend dat de orale bioavailability niet heel goed is.
IV - 100%
IM - 93% volgens deze studie
Oraal - 16% volgens dezelfde studie als IM
Sublinguaal - 29% volgens volgens deze studie
Nasaal - 50% volgens deze studie
Rectaal - 25% volgens dezelfde studie als de nasale bioavailability

Hieruit zou je natuurlijk kunnen afleiden dat het niet interessant is om een andere methode te proberen dan nasaal, IM of IV. Maar ik ben benieuwd of er mensen op dit forum ervaring hebben met andere methoden.
 

Buu

Bewuste gebruiker
Doorgaans hetzelfde als nasaal. Het kan ook zo zijn dat je plug techniek niet helemaal on point is doordat er wat stof niet goed opgenomen wordt door feces.
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan