• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Het roken van een tryptamine?!

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist

Stonologie

Wijs gebruiker
Ik wil binnenkort DMT proberen... of nouja, eerst EPT. Dit is de minder mentale variant om even kennis te maken. Nu is deze stof niet in Nederland te krijgen maar ik weet hoe ik eraan kom, in tegenstelling tot DMT zelf.

Nu is de EPT die ik kan krijgen in de fumarate form. Hoewel dit mogelijk is om te roken, heb ik gelezen dat dit best schadelijk kan zijn. Ik wil het graag roken omdat ik het snuiven of oraal te lang vind duren. De HCI kan je niet roken dus moet ik "freebasen",... ik voel mij nu al een crack junk.

Nu heb ik geloof ik vernomen dat ik niet om een tek mag vragen op dit forum, dus dat zal ik ook niet doen. Wel heb ik een paar vragen:

- Is het freebasen van elke stof hetzelfde of gaat het allemaal op een andere manier?
- Is het in elk geval schadelijk de fumarate te roken of voor deze substantie niet?
- Is het (DMT of varianten) veel heftiger dan een zware truffel trip of niet?
- Op een of andere manier kan ik bijna geen Nederlandse sites vinden met informatie over freebasen, en omdat het mijn eerste keer is, wil ik niet een fout maken doordat ik het verkeerd lees (best ingewikkeld) in het engels. Heeft iemand zoektermen voor mij? "Hoe maak ik van DMT een vrije base" werkt niet namelijk. Of mijn google doet raar. Als dit ook niet mag, verwijder de laatste vraag dan maar :).

Heel erg bedankt voor de reacties!
 

Rupsen God ❤

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Oei.. Ik kan je vraag niet echt beantwoorden omdat ik echt nog nooit van EPT heb gehoord. Op je vraag:

Is het(DMT of varianten) veel heftiger dan een zware truffel trip of niet?

Kan ik wel antwoord geven, omdat ik ervaring heb met DMT. Ja, DMT is (vind ik) vèèl heftiger dan truffels en paddo's. Qua truffels houd ik me eigenlijk altijd gewoon aan 1 bakje, maar qua paddo's had ik mijn eerste trip toch best wel een hevige trip te pakken die ik erg vergelijkbaar vond met een hele zware LSD trip.
Wat aan gaat lezen in het Engels, ik wil best wat voor je vertalen als je daar behoefte aan hebt. Ik ben bijna vloeiend in die taal door mijn opvoeding. Misschien heb je daar wat aan :)
 
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Bovenaan