• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Hoe zit jouw drugsgebruik eruit op een avond?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

heyol

Bewuste gebruiker
Hallo

Hoe ziet jouw avond als je uitgaat eruit op vlak van drugsgebruik? Hoeveel gebruik je en hoeveel combineer je?
En wat zijn jouw favo tips/combinaties om optimaal van je avond te genieten?

Als ik vroeg begin (met voordrinken bij vrienden enzo) wordt er natuurlijk beetje gedronken en doe ik een lijntje of twee
coke als ik dat al niet gedaan heb die week. Dan naar de club wat MDMA/XTC met een beetje keth op mijn hoogtepunt, dan op de avond
wat XTC/Keth bijpakken en op het einde een lijntje coke om fris thuis te geraken.

Jullie?

Thx
 

Chr0nic

Experimenterende gebruiker
Op een goeie dag/avond begin ik met alcohol pep en jointjes, vervolgens later op de dag/avond/nacht is het tijd voor de MDMA, dit combineer ik dan met jointjes en keta. Vervolgens tegen het einde aka laatste uurtjes begin ik aan de GHB om de comedown te verzachten en de scherpe randjes van de mdma en pep te dempen. De ghb blijf ik dan doseren tot ik in bed lig eigenlijk. Als er een after is is het meestal ghb en keta nog alleen. Dit is trouwens alleen van toepassing bij festivals/goeie feesten.
 

Salvia

Bewuste gebruiker
Nou ja, het gebruik in mijn vriendengroep verschilt heel erg. Sommige mensen drinken niet, andere mensen smoken niet, weer andere mensen doen geen ketamine/ballonnetjes, dus op een "doorsnee" avond zit iedereen gewoon lekker z'n eigen ding te doen terwijl ik in m'n eentje of samen met nog iemand 4-6 lijntjes op een avond doe of zo. Af en toe smokete ik ook nog bij, maar het is nu echt al de zoveelste keer geweest dat wiet niets of alleen maar negatieve dingen toevoegt aan mijn trip, dus dat doe ik niet meer.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan