• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Hoeveel ml GHB gebruiken/doseren jullie?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Hallo mede forumleden, hoeveel GHB gebruiken/doseren jullie?

Ik gebruik GHB af en toe recratief. Ik doseer dan 3,5 ml en twee uur later nog eens 2,5 ml voor een prettig effect. Mijn GHB is getest en bevat 0,5 gram per milliliter.

Ben benieuwd naar jullie!
 

Buu

Bewuste gebruiker
Getest heb ik mijn g nooit, maar ondertussen denk ik zo'n vier of vijf verschillende batches gehad (van verschillende dealers) en start altijd met 4.5 en redose met 5ml elke twee uur, wel pas de redose wanneer er ook uppers in het systeem zitten.

Wanneer ik een nieuwe batch heb begin ik voor de zekerheid wel altijd rond de 3ml.
 

Revolutionair

Wijs gebruiker
Ik gebruik GHB af en toe recratief. Ik doseer dan 3,5 ml en twee uur later nog eens 2,5 ml voor een prettig effect. Mijn GHB is getest en bevat 0,5 gram per milliliter.
Dat is prima wat je doet.
Hoe hoger je gaat doseren en hoe langer je gaat gebruiken hoe meer kans op afkickverschijnselen.
Ik gebruik heel vaak en met hele goede ghb slaap ik op 5ml.
 

silkroad

Belezen gebruiker
2-3ml eerste shotje en na 1uur 2ml bijdoen tot je ;
- euforie / seks wil
of
- in slaap valt en uw broek vol pist
 

silkroad

Belezen gebruiker
zou nog wel eens goeie stroperige willen hebben maar is moeilijk te vinden wegens inport shit
 

Wijzeraad

Experimenterende gebruiker
Ik zit dit moment precies op 4ml overdag iedere 80 a 90 minuten de nachten precies 120 minuten.
Nu zou ik dit willen afbouwen naar 3ml dus 1ml eraf. Dit zal vijf dagen duren als het goed gaat. Iedere twee uur dus een dosis eraf 24 uur later 3.8ml - 3.6ml etc
Zal ik hier dia bij nodig hebben of lukt het ook met n spuitje en wekker te zetten
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan