• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

    Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

Huachuma (2) Vrijen is vrij zijn

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Huachuma<3

Newbie
Wie? Vrouw, 28
Wat? Huachuma (San Pedro), 45 cm vers
Context: trip 2 van 12
Doel? Seks en magie

Huachuma, jij venijnige slang. Jij gemeen beest, jij prachtig dier. Je hebt me het erotisch paradijs getoond. Je hebt bevestigd dat ik een erotisch wezen ben en uiteindelijk maar naar één ding echt verlang. Je hebt me permanent geil gemaakt en wat nu? Ik ben te afhankelijk geworden.

Lieve Huachuma. Ik haat je en ik hou van je tegelijkertijd. Het is zoals mijn lief: ik hou ontzettend veel van hem, maar tegelijk haat ik hem omdat hij (te) veel invloed op me heeft. Hij heeft de macht om me te kwetsen. Ik hou werkelijk zoveel van hem, dat ik hem veracht. Ik weet niet of jij me kan kwetsen – jawel, ik ben er zeker van – en ik haat je: je hebt macht over me. Jij komt, en ik ben onderworpen. Ik hang graag van je af, Huachuma, want jouw impulsen zijn betoverend. Dus ik hou van je, omdat ik graag mijn controle aan jou over geef. Het is zoals ik van mijn lief hou. Ik werp me aan je voeten, omdat ik het wil. En denk maar niet dat ik dat snel doe.

Ik weet het: ik heb gezondigd. Ik ben geen christen en toch is het zondebegrip me nooit vreemd geweest. Ik deed iets dat te veroordelen valt, en ik voel me er slecht en schuldig over, maar toch geniet ik nog na van de herinnering. Daar raak ik aan de kern van de zonde. Meer zelfs: ik geniet van het feit dat het niet mocht en ik het toch deed, maar tegelijk zie ik ervan af.

Ik heb gezondigd. Ik heb teveel genoten van mijn trip, ik heb je misbruikt voor puur zintuiglijk genot. Mijn geest is tot lichaam verworden en dat lichaam werd een orgasme. En jij wil graag verder leven in mijn geest: gedachten doen ontspruiten, een pure creërende kracht zijn van Al Dat Moois. Je wil meer zijn dan een glijmiddel naar een oneindig orgasme. Je bent kwaad, ik snap het wel. Je hebt me voor de rest van mijn trip gestraft door me telkens te doen proeven van een gedachte, of van een beeld, en het dan weg te nemen. Je speelde met me. “Pak het dan,” leek je te zeggen en ik, dwaas, ging erachteraan en dan “Neen!” trok jij het van me weg. Je speelde een treiterend psychologisch spel, met inzicht als inzet. Jij hebt gewonnen. En daar ben ik eigenlijk blij om. Ik gun het je, toch voor deze keer.

Nee, ik kan jou niets kwalijk nemen. Je bent wonderbaarlijk, lieve plant. Mijn trip werd reeds bepaald toen ik besloot me over te geven aan lichamelijk genot. Jouw mescaline verspreidde zich in mijn zenuwstelsel en beet zich vast. Mijn dronken synapsen lieten me zinderen op het ritme van wat komen zou, koude mengde zich met pijnen en genot. Zeker na het vrijen was het verschil tussen dat alles onduidelijk. Er was enkel het heerlijk intense voelen - meer niet. Was het de hogere dosis of de anticipatie op vrijen dat deze trip zo fysiek maakte? Waarschijnlijk beiden.

We vreeën. Penetratie zinderde door mijn lijf. Wanneer een druppel in het water valt, groeien er nog lange tijd cirkels rond. Zo ook plantte het genot zich voort in mij. Van elke schok in mijn vagina, ontsproot een spiraalachtige vorm die mijn lijf verder penetreerde. De regendruppels werden motregen, tot er op een hoogtepunt - dat eeuwig leek te duren – een stortbui over me heen kwam. Mijn lijf genoot zoveel tot het genot zelf vleselijk werd. Ik was een louter gematerialiseerd genieten. Vleesgeworden lust.

Mijn ogen waren toe (denk ik) en ik zag lichtjes fonkelen. Mijn hele lichaam werd een zwarte buis die gretig genot opslokte, terwijl in zijn wanden diamanten glommen. Mijn lijf hield het genot vast tot het zo overdadig aanwezig was, dat er enkel genot overbleef. De lichtjes stonden nooit stil. In geometrische patronen kolkten ze verder, als om het genot in die spiraalvormige beweging te begeleiden: steeds dieper. Wat is een vrouw toch een wonderbaarlijk wezen.

Mijn orgasme kende meestal een begin, maar geen einde. Ik vroeg me soms af of ik een orgasme had, en het voor de hand liggende antwoord was steeds: ja, wat kon dit intense gevoel anders zijn? Ik kreeg er niet genoeg van en verloor alles in dat orgasme. Niets was meer aanwezig, behalve dat gevoel en het besef dat mijn geliefde dit veroorzaakte. De visuals waren niet echt, ze begeleidden enkel het voorgaande. Ik bestond niet meer, er was enkel genot.

Ik wilde naar buiten. Had het gevoel dat San dat wilde. Genoeg gevreeën, genoeg felle kleuren in het donker. Huachuma wil steen zien, Huachuma wil blootgesteld worden aan open lucht en wil bladeren zien schudden op het ritme van de wind, tot de slangen in het bladerdek bevrijd worden. Dus ik ging naar buiten.

Ik zette me neer. Rechts op een gebarsten, grijze buitenmuur zie ik erotische taferelen groeien uit betonnen kloven. Een vrouw staat in spagaat met haar linkerbeen in de lucht. Ze wordt gepenetreerd. Verf glijdt over de muur - sensueel - laat de twee mensen in elkaar vloeien. Verschillende personages tekenen zich af met grillige strepen en elke lijn danst frivool, eist mijn aandacht op, tot ik merk dat de lijn een deel is van een groter en mooier geheel. Ik zie mensen vrijen. Ze geven hun vlees aan elkaar over, gaan er zo in op, tot ze geen vlees meer hebben. Lijnen zijn prachtig op elkaar afgesteld en pure vormelijkheid blijft over. Het is geen gratuit formalisme: de vormen zijn de ware abstractie van genot.

Op de achtergrond hoor ik de geluiden van het alledaagse leven. Een fluitsignaal van een voetbalmatch een kleine kilometer verder, dringt door in mijn trip. Waarom houden mensen zich niet meer bezig met vrijen? Met seks. Het is zoals trippen. Als je je leert volledig open te stellen, verlies je jezelf. Dan ben je even verlost van elk gevoel van dwang. Ruimte en tijd moeten niet meer aangewend worden om doelen te bereiken, ze geven zuiver de mogelijkheid om te voelen en te zijn. Vrijen is vrij zijn. In deze wereld is er enkel verlangen; geen verwachting. Sensatie.

De buurvrouw zet haar planten buiten.

Dat ergert me. Ik moet ontsnappen aan de alledaagsheid. Waarom zit ik niet in een bos? Of op een berg. Huachuma voelt zich ongemakkelijk in deze omgeving van dagelijkse sleur. Geluiden geven verslag van oneindige repetitie. Een buur rijdt zijn gras af. Het is herfst. Een auto komt terug van ergens. Het is namiddag. De voetbalmatch gaat verder. Het is zondag. Ik kan er niet meer tegen. Wil als een wild dier de oneindigheid in rennen en alleen zijn, los van alle dwang.

Tijdens de comedown eet ik met mijn vriend in de keuken en terwijl hij een lap vlees verorbert, krijg ik het gevoel dat we in een jachthut zitten. Een gevoel van onvermijdelijkheid ontspruit: daar zullen we eindigen, in de marginaliteit, met onze mensenhaat. De bomen rond ons zullen van onze eenzaamheid getuigen, maar tegelijk onze vrijheid faciliteren. Hier zullen we ons enkel aan onze impulsen en onze eigen morele regels onderwerpen.

We zullen ons afzonderen en stuk voor stuk het juk van de maatschappij afwerpen. Handelingen en gedragingen die zo vanzelfsprekend lijken, omdat ze doorheen oneindige repetitie eigen werden gemaakt, zullen ontmaskerd worden en verworpen. Ik haat het geluid van het voetbalfluitje. Het is het meest vreselijke wat er bestaat. Er zijn twee ploegen. Ze lopen achter een bal. Elke zondag. Moeder roddelt aan de bar. Kind wil zoals vader zijn.

Laat mij een vlucht nemen. De maatschappij heeft me het gewone doen drinken. En ik, lafaard, heb het dorstig aanvaard.
 

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Jij kunt schrijven zeg! Zeer bijzonder report weer.

Het meeste kan ik goed volgen, maar kun je misschien uitleggen wat je met dit bedoelde:

In deze wereld is er enkel verlangen; geen verwachting. Sensatie.

Als je verlangen hebt, weet je toch naar wat je verlangt en heb je een zekere verwachting van de vervulling van dat verlangen? Of begrijp ik je verkeerd?
 

Huachuma<3

Newbie
Bedankt voor je reactie!

Als je verlangen hebt, weet je toch naar wat je verlangt en heb je een zekere verwachting van de vervulling van dat verlangen? Of begrijp ik je verkeerd?

Het subtiele verschil dat ik voel tussen de twee is dat verlangen puurder is. Het staat of valt niet met de invulling van een concrete handeling. Bij bijvoorbeeld vrijen (meer eigenlijk bij alles) komen er vaak verwachtingen: je wil dat je partner concrete handeling X of Y doet. Doet hij/zij dat niet, kan (lichte) teleurstelling volgen, die de vrijpartij beïnvloedt. Wanneer er puur verlangen is (naar voelen, naar de ander), maakt het niet zoveel uit wat er concreet gebeurt en is de vrijpartij veel vrijer, spontaner.
 
Laatst bewerkt:

Mindless

DF-koning
Zweefkees
Emeritus Mod
Top Tripreporter
Het subtiele verschil dat ik voel tussen de twee is dat verlangen puurder is. Het staat of valt niet met de invulling van een concrete handeling. Bij vrijen komen er vaak verwachtingen: je wil dat je partner concrete handeling X of Y doet. Doet hij/zij dat niet, kan (lichte) teleurstelling volgen, die de vrijpartij beïnvloedt. Wanneer er puur verlangen is (naar voelen, naar de ander), maakt het niet zoveel uit wat er concreet gebeurt en is de vrijpartij veel vrijer, spontaner.
Aha ik begrijp je! :)
 

inner_search

Badass junkie
Mooi geschreven en leuk om ge lezen !
Toch een ervaring apart die cacti lijkt me.

Men san pedro is nu ongeveer een 50cm lang , en men peyotes ongeveer 30 a 35 mm omtrek (1,5 ongeveer")😂
Kan niet wachten de san pedro te eten nu..

@Mindless aangepast 😅, 35cm zou echt een no way geweest zijn..
 
Laatst bewerkt:

NiandraLades

Bewuste gebruiker
Tripreporter
Heel interessant report!
Nu heb ik ook zin in een vrijpartij op huachuma... Al heb ik huachuma alleen nog maar in groepsceremonies gedaan, dus dat is niet echt een gepaste setting. :wink:
Ik ken wel dat erotische gevoel wat het op kan wekken. Toch denk ik dat het voor mij ook wel als een soort heiligschennis zou voelen. Het middel heeft zo veel te bieden.

De conclusies aan het einde zijn ook heel herkenbaar, dat zijn toch wel typische 'plant spirit' inzichten vind ik.
Ja, huachuma is heel bijzonder... :hearteyes:
 
  • Like
Waarderingen: Eik

Hija de la luna 1

Experimenterende gebruiker
Wie? Vrouw, 28
Wat? Huachuma (San Pedro), 45 cm vers
Context: trip 2 van 12
Doel? Seks en magie

Huachuma, jij venijnige slang. Jij gemeen beest, jij prachtig dier. Je hebt me het erotisch paradijs getoond. Je hebt bevestigd dat ik een erotisch wezen ben en uiteindelijk maar naar één ding echt verlang. Je hebt me permanent geil gemaakt en wat nu? Ik ben te afhankelijk geworden.

Lieve Huachuma. Ik haat je en ik hou van je tegelijkertijd. Het is zoals mijn lief: ik hou ontzettend veel van hem, maar tegelijk haat ik hem omdat hij (te) veel invloed op me heeft. Hij heeft de macht om me te kwetsen. Ik hou werkelijk zoveel van hem, dat ik hem veracht. Ik weet niet of jij me kan kwetsen – jawel, ik ben er zeker van – en ik haat je: je hebt macht over me. Jij komt, en ik ben onderworpen. Ik hang graag van je af, Huachuma, want jouw impulsen zijn betoverend. Dus ik hou van je, omdat ik graag mijn controle aan jou over geef. Het is zoals ik van mijn lief hou. Ik werp me aan je voeten, omdat ik het wil. En denk maar niet dat ik dat snel doe.

Ik weet het: ik heb gezondigd. Ik ben geen christen en toch is het zondebegrip me nooit vreemd geweest. Ik deed iets dat te veroordelen valt, en ik voel me er slecht en schuldig over, maar toch geniet ik nog na van de herinnering. Daar raak ik aan de kern van de zonde. Meer zelfs: ik geniet van het feit dat het niet mocht en ik het toch deed, maar tegelijk zie ik ervan af.

Ik heb gezondigd. Ik heb teveel genoten van mijn trip, ik heb je misbruikt voor puur zintuiglijk genot. Mijn geest is tot lichaam verworden en dat lichaam werd een orgasme. En jij wil graag verder leven in mijn geest: gedachten doen ontspruiten, een pure creërende kracht zijn van Al Dat Moois. Je wil meer zijn dan een glijmiddel naar een oneindig orgasme. Je bent kwaad, ik snap het wel. Je hebt me voor de rest van mijn trip gestraft door me telkens te doen proeven van een gedachte, of van een beeld, en het dan weg te nemen. Je speelde met me. “Pak het dan,” leek je te zeggen en ik, dwaas, ging erachteraan en dan “Neen!” trok jij het van me weg. Je speelde een treiterend psychologisch spel, met inzicht als inzet. Jij hebt gewonnen. En daar ben ik eigenlijk blij om. Ik gun het je, toch voor deze keer.

Nee, ik kan jou niets kwalijk nemen. Je bent wonderbaarlijk, lieve plant. Mijn trip werd reeds bepaald toen ik besloot me over te geven aan lichamelijk genot. Jouw mescaline verspreidde zich in mijn zenuwstelsel en beet zich vast. Mijn dronken synapsen lieten me zinderen op het ritme van wat komen zou, koude mengde zich met pijnen en genot. Zeker na het vrijen was het verschil tussen dat alles onduidelijk. Er was enkel het heerlijk intense voelen - meer niet. Was het de hogere dosis of de anticipatie op vrijen dat deze trip zo fysiek maakte? Waarschijnlijk beiden.

We vreeën. Penetratie zinderde door mijn lijf. Wanneer een druppel in het water valt, groeien er nog lange tijd cirkels rond. Zo ook plantte het genot zich voort in mij. Van elke schok in mijn vagina, ontsproot een spiraalachtige vorm die mijn lijf verder penetreerde. De regendruppels werden motregen, tot er op een hoogtepunt - dat eeuwig leek te duren – een stortbui over me heen kwam. Mijn lijf genoot zoveel tot het genot zelf vleselijk werd. Ik was een louter gematerialiseerd genieten. Vleesgeworden lust.

Mijn ogen waren toe (denk ik) en ik zag lichtjes fonkelen. Mijn hele lichaam werd een zwarte buis die gretig genot opslokte, terwijl in zijn wanden diamanten glommen. Mijn lijf hield het genot vast tot het zo overdadig aanwezig was, dat er enkel genot overbleef. De lichtjes stonden nooit stil. In geometrische patronen kolkten ze verder, als om het genot in die spiraalvormige beweging te begeleiden: steeds dieper. Wat is een vrouw toch een wonderbaarlijk wezen.

Mijn orgasme kende meestal een begin, maar geen einde. Ik vroeg me soms af of ik een orgasme had, en het voor de hand liggende antwoord was steeds: ja, wat kon dit intense gevoel anders zijn? Ik kreeg er niet genoeg van en verloor alles in dat orgasme. Niets was meer aanwezig, behalve dat gevoel en het besef dat mijn geliefde dit veroorzaakte. De visuals waren niet echt, ze begeleidden enkel het voorgaande. Ik bestond niet meer, er was enkel genot.

Ik wilde naar buiten. Had het gevoel dat San dat wilde. Genoeg gevreeën, genoeg felle kleuren in het donker. Huachuma wil steen zien, Huachuma wil blootgesteld worden aan open lucht en wil bladeren zien schudden op het ritme van de wind, tot de slangen in het bladerdek bevrijd worden. Dus ik ging naar buiten.

Ik zette me neer. Rechts op een gebarsten, grijze buitenmuur zie ik erotische taferelen groeien uit betonnen kloven. Een vrouw staat in spagaat met haar linkerbeen in de lucht. Ze wordt gepenetreerd. Verf glijdt over de muur - sensueel - laat de twee mensen in elkaar vloeien. Verschillende personages tekenen zich af met grillige strepen en elke lijn danst frivool, eist mijn aandacht op, tot ik merk dat de lijn een deel is van een groter en mooier geheel. Ik zie mensen vrijen. Ze geven hun vlees aan elkaar over, gaan er zo in op, tot ze geen vlees meer hebben. Lijnen zijn prachtig op elkaar afgesteld en pure vormelijkheid blijft over. Het is geen gratuit formalisme: de vormen zijn de ware abstractie van genot.

Op de achtergrond hoor ik de geluiden van het alledaagse leven. Een fluitsignaal van een voetbalmatch een kleine kilometer verder, dringt door in mijn trip. Waarom houden mensen zich niet meer bezig met vrijen? Met seks. Het is zoals trippen. Als je je leert volledig open te stellen, verlies je jezelf. Dan ben je even verlost van elk gevoel van dwang. Ruimte en tijd moeten niet meer aangewend worden om doelen te bereiken, ze geven zuiver de mogelijkheid om te voelen en te zijn. Vrijen is vrij zijn. In deze wereld is er enkel verlangen; geen verwachting. Sensatie.

De buurvrouw zet haar planten buiten.

Dat ergert me. Ik moet ontsnappen aan de alledaagsheid. Waarom zit ik niet in een bos? Of op een berg. Huachuma voelt zich ongemakkelijk in deze omgeving van dagelijkse sleur. Geluiden geven verslag van oneindige repetitie. Een buur rijdt zijn gras af. Het is herfst. Een auto komt terug van ergens. Het is namiddag. De voetbalmatch gaat verder. Het is zondag. Ik kan er niet meer tegen. Wil als een wild dier de oneindigheid in rennen en alleen zijn, los van alle dwang.

Tijdens de comedown eet ik met mijn vriend in de keuken en terwijl hij een lap vlees verorbert, krijg ik het gevoel dat we in een jachthut zitten. Een gevoel van onvermijdelijkheid ontspruit: daar zullen we eindigen, in de marginaliteit, met onze mensenhaat. De bomen rond ons zullen van onze eenzaamheid getuigen, maar tegelijk onze vrijheid faciliteren. Hier zullen we ons enkel aan onze impulsen en onze eigen morele regels onderwerpen.

We zullen ons afzonderen en stuk voor stuk het juk van de maatschappij afwerpen. Handelingen en gedragingen die zo vanzelfsprekend lijken, omdat ze doorheen oneindige repetitie eigen werden gemaakt, zullen ontmaskerd worden en verworpen. Ik haat het geluid van het voetbalfluitje. Het is het meest vreselijke wat er bestaat. Er zijn twee ploegen. Ze lopen achter een bal. Elke zondag. Moeder roddelt aan de bar. Kind wil zoals vader zijn.

Laat mij een vlucht nemen. De maatschappij heeft me het gewone doen drinken. En ik, lafaard, heb het dorstig aanvaard.
Pfff...wat ben ik jaloers op jouw orgasme .😉
 

Rivalrie

Badass junkie
Waarom lees ik dit nu pas? Echt een goed geschreven rapport. Vraag mij nu af of dit goedje hetzelfde bij een man triggert....
 

Huachuma<3

Newbie
Waarom lees ik dit nu pas? Echt een goed geschreven rapport. Vraag mij nu af of dit goedje hetzelfde bij een man triggert....
Bij mijn vriend verdiept het de ervaring alleszins heel erg, maar voor hem voelt het niet even magisch aan. Mijn vermoeden is wel dat dergelijke ervaringen even goed door mannen kunnen ervaren worden, al leent de aard van een vrouwelijk orgasme zich natuurlijk veel makkelijker tot langdurigheid. Proberen zou ik zo zeggen :tongueout:
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan