• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Hulp met afkick gezocht

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Melany99

Newbie
Beste forumleden,
Ik ben nieuw hier en zit met een probleem.
Ik gebruikte wel eens ghb samen met mijn beste vriendinnetje. Maar toen werd de jongen waar we het bij kochten opgepakt. Toen hebben we iemand anders gevonden en hij verkocht alleen per liter. Sindsdien zijn we steeds meer gaan gebruiken en ben ik in een circulatie beland dat ik om de 2 uur moet nemen.
Mijn vriendinnetje was al eerder gestopt en heeft Baclofen kunnen regelen. Nu heeft mijn huisarts mij doorgestuurd naar een kliniek maar de intake is pas begin Februari!!! Ik mag van hem Diazepam ophalen bij de apotheek alleen als ik stop met gebruiken. En ik heb in de tussentijd al Diazepam opgehaald. Maar ik ben nog niet gestopt. Wel heb ik een nieuwe liter moeten halen tot ik weet hoe ik het allemaal moet aanpakken. Ik lees al heel lang mee op dit forum en heb gezien dat Revolutionair precies weet wat je moet doen en dat hij verschillende mensen met succes heeft begeleid. Nu zoek ik contact met hem maar ik heb nog niks vernomen. Ik heb nu Baclofen en Diazepam tot mijn beschikking. Ook heb ik alle afbouw schema's overgeschreven van dit forum. Maar toch wil ik in contact komen met Revolutionair om zeker te zijn of ik het allemaal wel goed doe. Voor de rest heb ik niemand in mijn omgeving.
Kent iemand hem of kan iemand mij in contact brengen met hem?
Bedankt voor het lezen van mijn verhaal en ik hoop dat ik snel wat hoor.
 

Rivalrie

Wijs gebruiker
Het feit dat je hier om hulp zoekt is al een goed bezig van het einde van je verslaving. Dit gaat je lukken 🤗
 

roesjunkie

Experimenterende gebruiker
In principe staat alles wat je nodig hebt al hier op het forum inderdaad, maar wat ik uit je verhaal begrijp is dat je iemand nodig hebt die je er een beetje doorheen helpt.

Ik zou je ook wel kunnen helpen. Ik heb al vaker in hetzelfde schuitje gezeten en heb ook veel gehad aan Revolutionair. Als je wil kan je mij een privé bericht sturen.
 

Revolutionair

Wijs gebruiker
Nu begrijp ik je bericht @Melany99.
Ik was even weg van dit forum [adminknip: welkom terug].
Heb al een pre-party gehad gehad voor de feestdagen 🤗🕺💃

[adminknip: niet relevant]

Dat wou ik even kwijt 😉
Voor de rest ga ik even de feestdagen vieren en heb verschillende feesten.
En familie bijeenkomsten.
Dus zie jullie next year.

Prettige feestdagen 🎉🎊🎆✨🎈

Groetjes
Revolution
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan