• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Ideale dosering MDMA

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Harmless

Belezen gebruiker
Bonjour allen. Vanavond gaan we weer eens met vrienden een avondje gek doen thuis. Plan is lekker happie doen en daarna op de bank MDMA kristallen met lekker muziekje erbij enzo. Dit hebben we wel eerder gedaan maar dat was toen altijd lukraak met de natte vinger wat graaien en maar kijken wat er gebeurde.

Sinds kort beschik ik over een 0,001 weegschaaltje en weet derhalve dat ik 1,873 gram kristallen heb liggen. Leuk weetje, doen we verder niets mee.

Nu vraag ik mij af hoe ik de beste high kan bereiken.

Ik = man
Ik = 92 kilo schoon aan de haak
Ik = sportief gebouwd met redelijk wat spiermassa en relatief weinig vet (zag in een ander topic dat dat mogelijk van invloed kan zijn ivm vochtgehalte in lichaam?)

Ik lees redelijk vaak dat ideale maximale dosering lichaamsgewicht x 1,5 mg betreft maar neem je dat in 1x of is het aan te raden om dat in etappes te doen? If so, welke stappen zijn aan te raden voor optimaal genot?

Jeetje wat een gedoe qua voorbereidingen hè?

Laatste keer M was 1,5 jaar geleden dus dat is geen issue.

Alvast dank voor de genomen moeite te reageren.. 🥳
 
Laatst bewerkt:

Harmless

Belezen gebruiker
Sorry, eerste keer niet goed gezocht. Deze mag wat mij betreft verwijderd worden..

Kwam dit topic tegen ik de archieven..

 

Perenijsje

Wijs gebruiker
Dat inkakken is bijpakken heb ik wel een beetje gezien.. 😅

Ga me eens proberen aan de "aanbevolen" hoeveelheid te houden. Kijken wat dat doet.. 🥳
Klinkt heel verstandig. Veel plezier vanavond!
Als je de smaak van de kristallen echt te ranzig vindt, kun je ze ook na het afwegen in een lege capsule doen en zo inslikken. Is misschien weer net iets meer gedoe, maar vind het zelf een stuk fijner dat je die gore smaak niet in je mond krijgt.
 

Revolutionair

Wijs gebruiker
Was ook een grapje zo heb ik het misbruikt..
Komt ook nooit meer goed 😕
Na jaren weer nemen nog steeds een kut gevoel.
Dus zou zeker de dosis aanhouden en de regels volgen.
 

Harmless

Belezen gebruiker
Och, echt misbruikt heb ik het de laatste 20 jaar niet maar had wel eens minder gekund vroegah.. 🤣
 

Revolutionair

Wijs gebruiker
Ja een hele zomer lang 3 a 4 dagen doorfeesten per week 7 jaar geleden.
Gewoon als hij uitwerkte een nieuwe erin.
220mg pillen zonder te tellen.
Nooit gehoord van een 3 maanden regel.
Ging ook gewoon goed.
Elke dag het liefdes gevoel maanden lang.
Keta erbij en ghb.
Pas dat jaar erna kwam ik er achter dat ik niet meer lekker ging op mdma na een jaar stoppen.
 

Harmless

Belezen gebruiker
Lekker gehad! Kom er nu pas achter dat we vorige keren veel te veel hebben genomen. Dat was echter zoals gezegd gewoon paar keer met de natte vinger door het zakje graaien en alles wat eraan bleef plakken werd geconsumeerd.

Nu met het weegschaaltje heb je veel meer controle over de hoeveelheid die je binnen krijgt. Nu zie je ook pas hoe weinig het eigenlijk is als je 80mg afweegt. Vorige keren begon ik met 2 a 3 vingertopjes maar da's echt veul meer dan de 80mg van de eerste dosis gisterenavond. Tweede dosis was 50mg en daarna nog eentje van 60mg gepakt. Afgesloten om 02:00 met een lekkere joint en heerlijk geslapen daarna. Vandaag echt geen centje pijn gehad waar ik vorige keren wel wat last van de kaak en binnenkant wangen had enzo..

Een volgende keer verhoog ik de eerste dosis wel iets want vind juist dat vage bij inslaan van de eerste dosis zo lekker en dat had ik gisterenavond niet. Kwam heel geleidelijk..

Al met al fijne avond gehad en blij met de aanschaf van een weegschaaltje op aanraden van iemand hier.. 🥳
 

Pollewop

Bewuste gebruiker
De juiste afgewogen hoeveelheid is het bij mij net niet, ik moet altijd ff ietsje meer pakken bij de eerste inname omdat ik anders er maar half in zit. Voel het wel maar het is het niet, moet echt die flow krijgen. Goed dat je nu hebt afgewogen..ik was ook verbaasd na altijd een dikke vinger te hebben gepakt hoe weinig met afwegen je binnenkrijgt en toch lekker gaat.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan