• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Iemand ervaring met Kanna?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Befbrein

Experimenterende gebruiker
Hey lieve forumleden,

Ik wil deze week heel graag een keertje Kanna proberen. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik wil graag een sterk effect voelen.

Hoe zit het met:

- Verschillende extracten
- Doseren (snuiven)
- Hoe voelt het nou precies en hoe lang werkt het?
- Comedown (als die er is)
- De dagen erop (dip)

Thx :)
 

LoveSexDreams

Belezen gebruiker
Ik heb er een beetje ervaring mee, misschien dat er zo ook nog mensen met meer ervaring reageren. Ik heb het twee keer uitgetest voordat ik het opgaf. De eerste keer een beetje in wat thee maar dat was veels te weinig, we hadden toen ook geen weegschaal. De tweede keer het gesnoven ik denk zo'n 100 á 200mg. Ik voelde er vrij weinig van en het snuiven was erg vervelend, er blijft een nare kruidige geur in je neus hangen. Het werkte wel een beetje stimulerend, je humeur verbeterd ook iets maar voor mij is het niet genoeg effect om het te snuiven wat me nog een beetje tegenstaat. Werkte misschien 3 uur ofzo Een comedown of dip had ik zeker niet.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan