• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Incidenteel GHB gebruik

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

SaintVitus

Newbie
Lieve Forummers,

Wellicht een domme vraag (als die bestaan). Afgelopen 72 uur heb ik GHB gebruikt. Daarvoor was dit drie maanden geleden.

Het gaat ongeveer om 40-50 milliliter verspreid dus over een eenmalige dosis van 3 ML op donderdag (met zes biertjes)

Toen vrijdag een aantal dosissen van ongeveer bij elkaar 20 ML (steeds verdeeld in 3ml per keer, inclusief iets van 13-15 biertjes). Slecht I know.

Zaterdag nog eens ongeveer 20 ML verdeeld in doses van 3ML (inclusief twaalf biertjes, verspreid over de gehele dag, de GHB pas vanaf 1500 genomen)

Vandaag voel ik me licht gespannen. Wat misselijkheid en buikpijn. Ook slecht gegeten de afgelopen dagen.

Moet ik mij zorgen maken om een lichamelijke dan wel geestelijke afhankelijkheid of is dit gewoon "een kater". Heb verder geen overduidelijke kater gevoelens behalve misselijkheid, maar dat heb ik heel vaak.

Ter toevoeging om te kunnen slapen gisteravond een 5 mg oxazepam genomen en een 15 mg mirtezapine (gebruik ik vaak als inslaper).

Vandaag 1 x 5 mg oxazepam tegen de onrust genomen.

Alvast bedankt *send love*
 

8️⃣6️⃣

Badass junkie
De Leukste Thuis!
@SaintVitus
Ik kan je in ieder geval vertellen dat het echt levensgevaarlijk is om GHB met alcohol te combineren en al helemaal met die hoeveelheden.

Ik zou vooral opgelucht zijn dat je geen complicaties hebt gekregen.
 

SaintVitus

Newbie
Dank voor jouw bericht, daar ben ik me 'inmiddels' ook van bewust. Dit zal ik ook niet nogmaals zo doen. Mijn vraag richt zich natuurlijk of je in korte tijd een afhankelijkheid kunt opbouwen.

Voor deze keer was het drie maanden geleden. En daarvoor weer 7 maanden geleden.
 

SaintVitus

Newbie
Hoe gaat het inmiddels met je? Nog klachten ergens van?
Dank voor je bericht. Lichte hartkloppingen, kan ook een reactie zijn op de oxazepam? Heb ik daar wel vaker van gehad.

Wat lichte maagpijn (kan ook door het roken komen). Wel maag bescherming genomen aangezien ik enigszins een zwakke maag heb op dit soort dagen).

Totaal niet aan GHB gedacht of zelfs maar het idee gehad dat ik dat zou willen. Ik vind alleen de onrust irritant en wil graag goed slapen vannacht.

Vanmorgen om 09.00 de laatste 5 mg oxazepam genomen en net een paar biertjes gedronken om de spanning wat weg te nemen. Kan dit kwaad?
 

Revolutionair

Wijs gebruiker
Een 3 daagse bing doe ik ook.
Ga er nou niet bij bij drinken 🤷‍♂️
En een bing van 3 dagen is lang.
Oxa en mirtezapine zijn ook niet de medicijnen om het op te vangen.
Zorg dan iig voor Diazepam en Baclofen als je zo ver gaat.
 
Laatst bewerkt:

SaintVitus

Newbie
Een 3 daagse bing doe ik ook.
Ga er nou niet bij bij drinken 🤷‍♂️
En een bing van 3 dagen is lang.
Oxa en mirtezapine zijn ook de medicijnen om het op te vangen.
Zorg dan iig voor Diazepam en Baclofen als je zo ver gaat.
Nee dat klopt! Ben wel gewend om veel te drinken, op sommige momenten, dus dat zorgt meestal niet voor die angst en spanning. Normaal drink ik doordeweeks ook niet, het is en blijft een gekke tijd nu.

Zo lekker een halve mirtezapine erin en dan proberen een goede nacht te maken.

Dank voor de adviezen. Morgen zal het vast beter zijn.

Ik krijg overigens naar 50 mg oxazepam per 3 maanden van de huisarts, vanwege het verslavingsgevaar. Daar kom ik eigenlijk altijd goed mee uit.

Ik heb gewoon bingegedrag waarna ik maanden weer niks gebruik of drink.

Misschien maar eens voorlopig laten staan dan kom ik ook niet de verleiding.
 
Laatst bewerkt:
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan