• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Is it legal to regulate drugs?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

MacLeod

Admin
Forumleiding
Beheerder
Is it legal to regulate drugs? Hierarchy of norms between Human Rights & Drug control

Academic forum on #LegalRegulations: Human Rights and the Drug Control System: hierarchy of norms & flexibility for Member States. This conference is part of the #LegalRegulations series of events organized during the UN drug summit in March 2017. + info, details, interviews http://www.legal-regulations.org

• Speakers: Laurène Collard (Fédération Addiction, Paris, France); Dr. Rick Lines (Harm Reduction International, and ICHRDP, University of Essex, United Kingdom); Pr. Masha Fedorova (Radboud University, Nijmegen, the Netherlands); and Robert Husbands (United Nations Office of the High Commissioner on Human Rights, Geneva, Switzerland).

• Scientific committee: Line Beauchesne, Ph.D (Ottawa University, Ottawa, Canada); Antoniu Llort Suárez, Ph.D (Universitarian Hospital Sant Joan de Reus, Reus, Spain); Nazma Muller (Caribbean Collective for Justice, Port-of-Spain, Trinidad & Tobago), Òscar Parés Franquero (ICEERS, Barcelona, Spain); Jean-Jacques ‘Sonny’ Perseil, Ph.D (Conservatoire National des Arts et Métiers CNAM, Paris, France); Zara Snapp (Acción Técnica Social, Ciudad de México, Mexico); Alessandro Stella, Ph.D (École des Hautes Études en Sciences Sociales EHESS, CNRS, Paris, France).

• Organization: Farid Ghehiouèche, Kenzi Riboulet Zemouli, Michael Krawitz.

• Video and music: David Cabrerizo, Racine Javel.
 
 • Like
Waarderingen: Eik
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan