• Hey, waar zijn de Tripreports van de Maand gebleven?

    Ben je de Tripreports van de Maand en andere toptripreports kwijt? Deze hebben we onlangs verzameld in een eigen subforum, getiteld Tripreport Toppers. In dit subforum staan alle toppers in chronologische volgorde verzameld. Lekker makkelijk terugzoeken!

K-hole met relatief weinig gemixte ketamine

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

zwamm

Newbie
Allereerst hallo, na veel lezen heb ik nou toch maar eens een account aangemaakt omdat ik wel benieuwd ben of er mensen zijn die een vergelijkbare ervaring hebben gehad als ik.
Hierbij mijn tripreport/vraag over de k-hole die ik heb gehad afgelopen weekend.
Ik heb nog nooit een k-hole meegemaakt en ik was ook niet van plan om te k-holen.

Bereid je voor op een lang verhaal met veel details :rolleyes:

Afgelopen zaterdag ben ik met een stel vrienden naar have a nice day festival gegaan, een half zegeltje lsd genomen en een bommetje van 50 mg mdma in de middag. Lekker mild getript, heel af en toe een klein puntje keta (zakje 1), en later op de avond nog een bommetje van 50 mg mdma geslikt.
Al met al, supergezellig dagje :)

We hadden een leuke after gepland bij mij thuis, redelijk wat keta en mdma ingeslagen want we waren van plan om flink te knallen :rock:
Rond 1 uur waren kwamen we bij mijn huis aan, een paar kleine lijntjes pep genomen, en nog een beetje keta (uit zakje 1).
Aangezien er een supervet park vlak naast mn huis ligt hadden we besloten om daar de zon op te zien komen terwijl we aan het spacen waren. :grin:

Nu moet ik eventjes uitleggen hoe het zit met de keta, ik (en mn vrienden) hebben redelijk wat ervaring met ketamine en verschillende combo's (mdma/lsd/speed/2cb/wiet/alcohol) we gebruiken zo'n 1-2 keer per maand verschillende soorten drugs (meestal mdma/ketamine/speed) op feestjes en op gekke thuisavondjes.
Deze keer had een vriend (voor het gemak noem ik hem E) van me de ketamine gekocht van onze dealer ongeveer 2 weken geleden, ikzelf heb een andere keta (nieuwe batch) gekocht een paar dagen geleden van dezelfde kerel. Wat we bij hem halen is eigenlijk altijd van prima kwaliteit, we hebben de keta niet getest omdat we dachten dat het de standaard S-iso variant is (soort dikke suikerkorrels ipv staafjes).
Die vriend (E) had z'n keta in een bullet gedaan voor het gemak (zakje 2 zegmaar). Daarvan was nog niks gebruikt die dag omdat hij die bullet bij mij had laten liggen.
Toen we naar het park gingen rond een uur of 04:30 had een andere vriend (R) mijn keta (zakje 1) bij de andere keta (bullet) gedaan, er van uit gaande dat het dezelfde kaas was.
Er zat daarna dus ongeveer 50% keta van zakje 1 en 50% van de andere in de bullet.

Net voordat we naar het park gingen besloten we om ieder nog een bommetje mdma te nemen van 100 mg (R nam een geteste pil van 175 mg) en ikzelf had nog tussen de 50 en 100 mg speed geslikt (omstreeks 04:15). De bullet namen we mee voor onderweg.
Ongeveer rond 04:45, vlak voor de ingang van het park namen 2 vrienden van me en ik een hitje van de bullet (wat ongeveer 50mg zou moeten zijn zo hebben we later gewogen). R heeft over het algemeen wat meer nodig en had zin om flink te spacen dus had 5-6 nakken achter elkaar gedaan. (hebben we vaker gedaan zonder onverwachte gebeurtenissen)

Eigenlijk vanaf het moment dat ik uit de bullet snoof kan ik me nu niet veel meer herinneren, maar op het moment zelf had ik niet door dat ik aan het trippen was, wat redelijk vreemd was omdat ik dat normaal wel door heb. Ik kon nog normaal lopen en praten terwijl we naar de heuvel liepen.

Opeens werd ik wakker terwijl ik op de grond lag midden op de heuvel waar we gingen chillen. Ik ontwaakte heel rustig en aangenaam maar het eerste dat door mijn hoofd schoot was WTF wat is er net gebeurd.
Ik ging even rechtop zitten en vroeg aan een van m'n vrienden wat er aan de hand was. Die zeiden ja waarschijnlijk zat je net in een k-hole, en waarschijnlijk hij nu ook (die andere vriend die 5-6 keer uit de bullet had gesnoven). Ik zag hoe R op het muurtje zat, hij keek de hele tijd verbaasd om zich heen zonder iets te zeggen.
Ik ging weer liggen en viel weer voor een aantal minuten knockout, in die tijd beleefde ik wat er was gebeurd in de tussentijd van het snuiven uit de bullet en het lopen naar de chillplek. Mn lichaam was compleet verdoofd (ik voelde niks van de koude stenen waar ik op lag) en terwijl ik alle gebeurtenissen langsging in mn gedachten vloog ik tegelijkertijd door meerdere dimensies. Een heel vreemd maar toch aangenaam gevoel, zo ver van de realiteit was ik nog nooit geweest.
Ik zweefde buiten mijn lichaam en ik zat voor mijn gevoel nog steeds op dezelfde plek op het muurtje waar ik eerst zat, ook hoorde ik mn vrienden een beetje praten.
Het was totaal geen onaangenaam gevoel tijdens de hele trip, ik was alleen erg verbaasd toen ik wakker werd omdat het leek in mijn gedachten alsof ik eerder op de grond lag op die plek dan dat we er heen liepen. Het leek alsof er geen tijd bestond en dat de gebeurtenissen door elkaar waren gehaald, maar op een zeer realistische en overtuigende manier.

Ik herinnerde mij dat ik op de heenweg richting park eigenlijk niet zoveel voelde van de ketamine, maar in werkelijkheid tripte ik op dat moment zo hard dat ik het niet eens door had hoe ver het ging. Ik werd voor de 2e keer weer wakker uit mn space en begon het toen iets meer te snappen en te waarderen. Ik schrok op het moment een klein beetje omdat zoiets nog nooit eerder was gebeurd en ik ook niet zoveel keta had gedaan voor mijn gevoel, ik dacht dat een nakje uit de bullet ongeveer een sleutelpuntje was. Ik nam daarom een klein puntje pep om een beetje uit de space te komen, wat verbazingwekkend goed werkte op dat moment. Daarna heb ik nog 2 keer meegemaakt dat ik een soort van wakker werd, alsof er steeds een laagje space van me af werd gehaald. Ook begon ik het steeds meer te snappen en viel het een beetje op z'n plaats. De vage roes bleef aanhouden (waarschijnlijk door de combo met mdma/pep)

Ik schrok ook een beetje toen ik hoorde dat R ongeveer 5 of 6 keer zoveel had gedaan als ik, maar toen we het later besproken bleek dat we ongeveer even hard hadden getript.
Hij zat waarschijnlijk tegen de bovengrens aan van complete bewusteloosheid/k-hole en ik had waarschijnlijk net genoeg gedaan om in een k-hole te komen. Hij beschreef de ervaring in ieder geval bijna exact hetzelfde als hoe ik het had meegemaakt.

Waar we de afgelopen uren over hebben nagedacht is hoe het in hemelsnaam mogelijk is om van relatief zo weinig ketamine zo hard te spacen ineenkeer. Het was wel zo dat de mdma precies tegelijkertijd insloeg met de keta, ook had ik een uurtje daarvoor nog een paar kleine lijntjes genomen en wat pep, maar nou ook niet zoveel dat ik verwachte om in een k-hole te belanden.
Er zijn avonden geweest dat ik veel meer ket had gesnoven maar waarbij alles erg vaag maar wel prima ging.

We zijn nagegaan hoe het nou precies zat met die keta, en we kwamen er dus net achter dat het dus 2 soorten gemixt waren. Ook hebben we nog gekeken hoeveel 1 hit uit de bullet is, en dat bleek een dikke peplijn te zijn toen we t op een spiegel hadden gelegd. Daar schrok ik een klein beetje van :P We zijn over het algemeen redelijk voorzichtig met het timen/afwegen van middelen dus het kwam een beetje onverwacht.
We (R en ik) hebben om het nog even te checken net allebei een lijntje genomen, ik 1 lijn met de gemixte keta, dezelfde hoeveelheid als in het park, en R een even grote lijn keta uit zakje 1.
Ik tripte wederom redelijk hard op die ene lijn (geen k-hole), en R voelde het "normale" keta gevoel van die ene lijn. R deed nadat het was uitgewerkt nog een half lijntje van de gemixte keta, en merkte op dat die halve lijn minstens 2-3 keer zo sterk was dan 1 volle lijn van de keta uit zakje 1.
Zouden we per ongeluk het recept hebben gevonden voor de ultieme k-hole keta? :openmouth:

We hebben de verschillende soorten keta ook al los van elkaar gebruikt op voorgaande avonden, maar los verschillen ze niet extreem veel van elkaar. Wel hebben gemerkt (en daar zijn we het ook over eens) dat de ene batch keta wat heftiger is qua trip (20-40 minuten trippen zoals altijd) en de andere meer dissociatief is, een iets kortere maar wel heftigere trip en een wat langere roes (zo'n 2 uur). We hebben nog een tijd gediscussieerd over het feit dat 1 soort keta misschien methoxetamine zou kunnen zijn, maar dat idee hebben we ook verworpen aangezien we hebben gemerkt op de verschillende avonden voor afgelopen weekend dat de 2 soorten los van elkaar gewoon keta leken te zijn. Methoxetamine heb ik al eens eerder geprobeerd en kwam qua effect redelijk in de buurt (vooral de vaagheid/roes), alleen duurde dat veel langer en vond ik persoonlijk minder plezierig.

Damn! wat een lap tekst, ik hoop dat het een beetje lekker wegleest :grin:
Ik hoop eigenlijk dat er mensen zijn die ervaring hebben met het mixen van verschillende soorten ketamine of die ook van een kleine hoeveelheid in een k-hole zijn gekomen.
Na deze ervaring ben ik erg nieuwsgierig geworden naar hoe dit allemaal zo heeft kunnen gebeuren, per ongeluk maar niet onaangenaam :grin:

Als je nog opmerkingen/kritiek/vragen hebt hoor ik het graag!
Ohja als er soms ergens een woord mist bij voorbaat mijn excuses, dat gebeurt vaker met schrijven terwijl ik stoned ben :wink:

Groetjes!
 

Mulholland Drive

Bewuste gebruiker
Ik heb het verhaal ademloos gelezen... Zeer duidelijk geschreven ook. Ik vond het gedeelte wat u beschreef in dat park meesterlijk. Het leek wel uit een science fiction boek te komen :)

Wat ik me wel afvraag: als je zoveel stoffen tot je neemt, hoe schadelijk is dat dan?

Ik heb alleen nog gestruikeld op psilocybine en gespeest op mdma en THC. Alcohol heb ik niet zoveel mee. Maar deze combi's die u beschrijft... Dat is echt überhard trippen.

Gr.

Mulholland dr.
 

STONER030

Experimenterende gebruiker
Leuke report, heb er van genoten! Wel heel veel verschillende drugs door elkaar gebruikt, ik wacht daar nog wat jaartjes mee :P (ik ben 16) Uiteindelijk toch hard naar je zin gehad dus dat is heel mooi :grin:
 
STONER030 zei:
Leuke report, heb er van genoten! Wel heel veel verschillende drugs door elkaar gebruikt, ik wacht daar nog wat jaartjes mee :P (ik ben 16) Uiteindelijk toch hard naar je zin gehad dus dat is heel mooi :grin:
Heb je groot gelijk in (ben zelf ook maar 16 en heb ook de neiging om wat 'extra's' te snoepen xd )
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan