Kiwi94
Newbie
Hey hey! 
Vorige keer toen mijn vriend en ik truffels namen was het ontzettend ranzig. Zelfs met hele pure chocolade haha. De volgende keer willen we er graag thee mee maken. Ik had gelezen dat citroen (of lemon tek methode) de trip versterkt en eerder laat opkomen, maar ook dat de trip korter duurt. En dat gember een soort gelijke functie had?
Ik wil graag truffel thee maken met wat kleine gember schijfjes en misschien een schijfje sinaasappel of citroen voor de smaak. (En omdat gember ook helpt tegen misselijkheid). Maar ik wil niet dat de trip wordt ingekort eigenlijk, ik wil gewoon die ranzige smaak niet haha! Of kan ik ook gewoon truffel thee maken, laten zeven en dan een groene thee zakje in de thee doen voor smaak?
En moet ik twee verschillende thee maken? Ik neem bijvoorbeeld 12 gram, mijn vriend 13, of samenvoegen en dan splitten?
Vorige keer toen mijn vriend en ik truffels namen was het ontzettend ranzig. Zelfs met hele pure chocolade haha. De volgende keer willen we er graag thee mee maken. Ik had gelezen dat citroen (of lemon tek methode) de trip versterkt en eerder laat opkomen, maar ook dat de trip korter duurt. En dat gember een soort gelijke functie had?
Ik wil graag truffel thee maken met wat kleine gember schijfjes en misschien een schijfje sinaasappel of citroen voor de smaak. (En omdat gember ook helpt tegen misselijkheid). Maar ik wil niet dat de trip wordt ingekort eigenlijk, ik wil gewoon die ranzige smaak niet haha! Of kan ik ook gewoon truffel thee maken, laten zeven en dan een groene thee zakje in de thee doen voor smaak?
En moet ik twee verschillende thee maken? Ik neem bijvoorbeeld 12 gram, mijn vriend 13, of samenvoegen en dan splitten?
Laatst bewerkt: