1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Keta alleen of met mensen?

Discussie in 'Ketamine' gestart door MDMAZING, 26 mrt 2018.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. MDMAZING

  MDMAZING Experimenterende gebruiker

  Gister voor 't eerst Ketamine genomen na XTC. Waren aan het afteren met 2 vrienden. Helemaal wazig, slap ouwehoeren en gewoon lekker. Nou is mijn vraag; Kan je ketamine ook in je eentje nemen? Mij lijkt het niet zo erg leuk dan, maar kan ook fout zijn.

  Wat is jullie ervaring hier mee?
   
 2. Gabbertje

  Gabbertje Bewuste gebruiker Donateur

  Ik doe het wel is alleen en vind het geweldig, vooral in combinatie met een jointje.
   
 3. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Aangezien sociaal doen met ketamine (zeker bij hoge doseringen) best lastig is, leent het zich bij uitstek om in je eentje te doen.
   
 4. MDMAZING

  MDMAZING Experimenterende gebruiker

  Thx beide. Als de keta is uitgewerkt, zie je dan nog lichamelijke dingen? Zoals grote ogen , strakke kaken zoals bij xtc of pep? Kan hier niet echt informatie over vinden?
   
 5. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Nee.
   
 6. Roze olifant

  Roze olifant DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter Donateur

  Ik heb maar één ervaring met ketamine en die was alleen, en ik weet nog dat ik juist meerdere keren tijdens die ervaring heb gedacht: ik snap echt niet hoe dit sociaal kan zijn, en waarom mensen dit in hemelsnaam nemen op een feest.

  Maar dat was gelijk een aardig stevige dosis en ik kwam in een soort K-hole terecht, dus niet echt representatief voor lagere 'sociale' dosissen. Maar prima te doen in je eentje dus.
   
 7. KropSla

  KropSla Belezen gebruiker Tripreporter

  Ik vind het altijd knap als mensen keta in een sociale setting gebruiken en daarbij nog sociaal kunnen zijn. Als ik keta gebruik is dat niet alleen, maar dat zou het net zo goed wel kunnen zijn, want we liggen vooral onbeweeglijk op de bank in ons eigen wereldje.
   
  MDMAap vindt dit leuk.
 8. MDMAap

  MDMAap Experimenterende gebruiker

  Op sociaal gebied is het inderdaad niet echt een topper. Meestal gebeuren (in je hoofd) de meest rare dingen en krijg je dat nieteens uitgelegd, laat staan dat de andere spacekornuiten je zullen begrijpen. Het lijkt soms letterlijk op gelul in de ruimte.

  Ik heb het een aantal keer alleen gedaan en dat bevalt erg goed. Meestal 's avonds, in het donker, op bed. Twee flinke bumpjes nemen en dan zo stil mogelijk gaan liggen: je gaat echt op reis in jezelf. Ik ben in 16-bit neon-kleurige jungles geweest, heb het diepe heelal verkend, heb zwarte mist mijn kamer zien binnendrijven en mijn bed is veranderd in een menselijke gyroscoop.

  Keta is for horses. :horse:
   
 9. MDMAZING

  MDMAZING Experimenterende gebruiker

  Thanks. Dan ga ik het ook maar in me eentje proberen.
   
 10. bartje123

  bartje123 Newbie

  Ik heb het nu 2x gedaan alleen thuis ( met nu er bij de 3e x ), en het bevalt me prima moet ik zeggen!! Zorgen dat het donker is in huis, languit op de bank liggen en zo stil mogelijk blijven liggen.. je krijgt gegarandeerd de reis van je leven!
   
Laden...

Deel Deze Pagina