Keta bij depressie

Discussie in 'Ketamine' gestart door ZERO-, 19 dec 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  https://www.ted.com/talks/rebecca_brach ... tsd#t-5259

  Ik zag dus zonet deze ted talk. Het is een beetje overhyped denk ik dan, want stress bij muizen is niet hetzelfde als depressie bij mensen, en preventief kun je eigenlijk nooit echt góed testen, maar goed. Elke keer na een tijdje zie ik weer artikelen of dingen langs komen op m'n social media mbt ketamine gebruik bij depressies..

  Ik zit momenteel aan het sint janskruid weer een paar maanden nu, wat ik sowieso in de winter slik ter preventie van m'n winterdip. Maar ik zat wel te twijfelen om hiermee te stoppen (wat ik in jan/feb sowieso wel wou doen) en eens een capsule te vullen met een heel klein beetje keta.

  Wat zijn jullie gedachten hierover? Gewoon maar uitproberen?
   
 2. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Lijkt me een vrij slecht idee om daar zelf een beetje mee te gaan experimenteren. Je weet niet hoeveel je dan nodig hebt, of je het elke dag moet slikken of bijvoorbeeld om de paar dagen, of er gewenning gaat optreden, mogelijke bijwerkingen, etc.

  Als je er al aan begint zou ik op zijn minst alle wetenschappelijke artikelen die er nu over geschreven zijn eens goed lezen en bepalen of je de onderzoeken zelf betrouwbaar vind en wat voor doseringen, frequentie, etc zij hebben aangehouden. Een artikeltje op het internet hier of een ted talkje daar zou niet genoeg mogen zijn om zomaar een beetje zelf met drugs bij depressie te gaan experimenteren.
   
 3. Fool

  Fool Badass junkie

  Ik had eerder wat informatie/linkjes in onderstaande topic gegooid, daar staat ook het e.e.a. over frequenties die werken en doseringen. :smile:

  'Gewoon' maar doen zou ik niet doen. Als je het doet, doe het dan goed en vooral ook bedacht. Jij zult zelf het beste aanvoelen of je graag een gokje wilt en kunt wagen. :smile:

  Re: zelf ketamine gebruik bij depressie,
   
 4. Benzoboss

  Benzoboss Bewuste gebruiker

  Als het goed is was het -50mg om de week
  Werkt zowiezo 1 week en je hebt maar een lage dosis nodig.
  Maarja dit is allemaal veel te goedkoop dus het zal wel nooit toegepast worden :worried: .
   
 5. Fool

  Fool Badass junkie

  Kun je deze logica even uitleggen?
   
 6. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Ja, duh. Ik ga niet random iets in een capsule gooien en gewoon maar slikken zonder me in te lezen. Het is meer dat ik het onderwerp elke keer zie terugkomen en het me dan toch weer aan het denken zet.

  Ja dank, die zal ik nog eens lezen, de abstracts dan in ieder geval. Kan helaas geen wetenschappelijke artikelen in aangezien ik student-af ben.
   
 7. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Als je de wetenschappelijke artikelen niet in kunt of daar niet aan kunt komen zou ik er persoonlijk van af zien. Niet elk wetenschappelijk artikel is natuurlijk even betrouwbaar of goed en helaas zijn journalisten die daarover schrijven overwegend niet in staat om überhaupt kritisch naar wetenschappelijk onderzoek te kijken.

  Aangezien jij wel in staat bent om onderzoek kritisch te bekijken, lijkt me eigen onderzoek toch het belangrijkst, maar dan moet je er wel bij kunnen.
   
 8. Fool

  Fool Badass junkie

  Als jij weet welke onderzoeken je graag verder wilt inzien, weet ik vrij zeker dat we kunnen regelen dat je ook bij het volledige document kan. :wink:
   
 9. ZERO-

  ZERO- Badass junkie

  Haha ja precies ja. Oké als het zover is laat ik het weten! Thanks (:
   
 10. Acidfreakx

  Acidfreakx Belezen gebruiker

  Aan iedereen die geïnteresseerd is in ketamine en wetenschappelijke informatie raad ik aan om K Ketamine: Dreams and Realities te lezen. hierin worden zelfs 2 hoofdstukken gespendeerd aan verlaving en verslavingspreventie en zelfs over near death experiences, hierin word alles uitvoerig besproken :wink:
   
Laden...
Vergelijkbare Topics - Keta bij depressie
 1. SanneBanne
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  400
 2. lp1992
  Reacties:
  19
  Weergaven:
  6.667
 3. Shedman
  Reacties:
  2
  Weergaven:
  1.591
 4. PsyTekZ
  Reacties:
  10
  Weergaven:
  2.115
 5. gullejerr
  Reacties:
  4
  Weergaven:
  4.187

Deel Deze Pagina