1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

ketamine combineren met speed?

Discussie in 'Ketamine' gestart door darkbull, 10 mei 2012.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. darkbull

  darkbull Bewuste gebruiker

  nog nooit geprobeerd, ketamine niet en speed ook niet.

  nu werd me aanbevolen deze twee te combineren voor een geil effect.

  please help me out, ik mag mezelf graag inlezen in troep voor ik het probeer: ketamine lijkt me leuk voor een dromerig effect, speed lijkt me handig (maar ook wel verslavend en ik ben niet happig op een verslaving) voor als je moet verhuizen.
  ik wil geen ghb gebruiken voor een sextrigger.
  dus kreeg ik de keta/speed tip, het schijnt dat je dat spul moet gaan mengen bijv. 100 mg en 100 mg en dan gebruikt voor een geil gevoel.
  voor ik nu proefkonijn op mezelf ga worden, wellicht is deze combi al eerder geprobeerd door anderen en wat was jullie ervaring?

  hoor het graag!
   
 2. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie Emeritus Mod

  Ik heb het nog nooit gemengd, wel een beetje na elkaar gebruikt. Wat mij betreft puur zonde van allebei de middelen.

  Keta is juist relaxed als je het op een helemaal nuchter hoofd neemt, als je niet te veel neemt kun je er ook prima sex op hebben maar als je te veel neemt wordt het niets meer :P

  Ik raad je wel aan om het eerst allebei los van elkaar te testen voor je gaat combineren. Keta is niet niks!
   
 3. misslinda

  misslinda Bewuste gebruiker

  sex met ketamine?? nou ik ben er echt nooit geil van geworden.
  en de mensen die ik gezien heb met keta op hun hoofd stond ook niet na sex.

  en ja wat die persoon boven me zegt probeer het eerst los van elkaar want ketamine is al een hele ervaring opzich!!
   
 4. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie Emeritus Mod

  Ik heb het afgelopen weekend zowel pep als keta gehad, en ik kan je zeggen: Mijn zin in sex was totaal weg :wink:

  Misschien als ik heel erg m'n best had gedaan en er écht de tijd voor had genomen, was het uiteindelijk wel gelukt. Ik doe het liever zonder, sex is leuker als je er écht zin in hebt haha.

  Niks te vergelijken met GHB dus, GHB stimuleert de zin in sex en pep+keta haalt die zin helemaal weg, en maakt het ook nog eens lichamelijk érg moeilijk om op gang te komen!
   
 5. darkbull

  darkbull Bewuste gebruiker

  nog steeds geen keta geprobeerd...

  (combi begin ik zowiezo niet aan)

  wel een bommetje speed maar dat doe ik niet meer, het werd me zwart voor de ogen.
  laat maar, raar spul.
   
 6. misslinda

  misslinda Bewuste gebruiker

  ketamine is raarder spul neem niet te veel!
  want geloof me dat is helemaal niet leuk!
   
 7. darkbull

  darkbull Bewuste gebruiker

  ik ben benieuwd (nee joh, wat heb ik nodig voor een eerste tripje 30 mg? die verdeel ik dan nog in 6 -en :) ) ik overdoseer niet, ben der wel graag bij nl.

  ik wacht een op sitter... en dan ga ik es een voorzichtige spacetrip maken :)
   
 8. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie Emeritus Mod

  Kan inderdaad vaak tegenvallen. Ketamine is een vrij aparte drug, en vooral bij zwaardere doses bevalt het niet even goed bij iedereen. Ik persoonlijk ben er absoluut gek van, vind een van de meest relaxte harddrugs :grin: Ook een zwaardere dosis vind ik relaxed soms, maar het verschilt dus per persoon of je het relaxed vind.

  Kwestie van proberen...

  Wil je op een feestje gaan gebruiken, of ergens in een relaxte setting? 30mg / 6 = 5mg, een heel klein sleutelpuntje dus... Prima om eens te proberen, maar het effect zal miniem zijn. Neem aan dat je dat wel snuift? Oraal heeft die dosis geen effect.

  Het duurt maar zo'n 3 kwartier tot max een uur, dus als het uitgewerkt is kun je gemakkelijk bepalen of je meer wilt proberen of dat het niet bevalt. Het is vrij goed te doseren als je het mij vraagt.

  Pas wel op met bijnemen: Je hebt altijd het stapeleffect, dus als je eerste dosis is uitgewerkt en je neemt daarna exact dezelfde dosis, zal hij waarschijnlijk iets zwaarder zijn. Als je dus je dosis verdubbelt zal hij dus meer dan dubbel zo zwaar zijn!
   
 9. De Mosselman

  De Mosselman Bewuste gebruiker

  Als ik speed neem na keta ontnuchter ik sneller.. Pas geleden in baldadige bui iets te veel keta gepakt, was heeeel even vergeten dat Keta niet alleen trippen is maar ook erg verdovend.. Kon amper nog een woord opbrengen of mezelf overeind helpen.. Heb met pijn en moeite kunnen uitleggen dat ik een beetje pep wilde, kreeg niet veel naar binnen maar het hielp wel om wat minder vaag te worden en weer beweging in m'n leijer te krijgen.

  Wellicht een tip mocht de keta niet fijn vallen, al zal het niet heel erg goed zijn voor je hart gok ik (upper + downer)
   
 10. SkittlesAndMe

  SkittlesAndMe Badass junkie Emeritus Mod

  Sorry, maar dit is geen verstandige tip. Mocht de keta niet fijn vallen, het duurt maar drie kwartier en er kan weinig misgaan. Gewoon uitzitten dus en niet de keta compenseren met speed, slecht voor je en het is nergens voor nodig.

  Als je echt zo veel gehad hebt dat je beroerd wordt en moeite krijgt met bewegen, ga dan gewoon op je zij liggen en zeg desnoods tegen iemand dat ie je even in de gaten moet houden.

  Je zal niet overlijden aan een overdosis keta, je raakt er van in narcose. Pas als je het gaat combineren met andere drugs worden de risico's groter en bestaat er ook de kans dat je overlijdt aan een overdosis. Wat wel kan gebeuren is dat je stikt in je eigen braaksel, daarom moet je op je zij gaan liggen zodat het je luchtwegen niet blokkeert.

  Kortom, niet het bad gaan op de ene drug compenseren met een andere drug. Gewoon beter doseren :wink:
   
 11. Probeerenleer

  Probeerenleer Bewuste gebruiker

  En Ketamine met Coke?

  Ikzelf vond Keta en sex een goede combo, je zag bijna niet liggen wat ik snoof. Ben er tot op heden van overtuigd dat het met C of iets anders gemengd was.

  Iemand? :wave:
   
 12. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Even dit topic bumpen.

  Is speed + keta echt zo gevaarlijk? Zijn er mensen met ervaring in deze combo?

  ik ben als keta leek (enige ervaring hiervoor was eens een lage dosis na een xtc party) nu al 2 keer aan de speed eind van de ochtend bewust voor de k-hole gegaan, beide keren perfect gelukt en het beviel me wel.

  Toch volgende keer keta eens zonder pep doen, benieuwd naar het verschil.
   
  Peptalking vindt dit leuk.
 13. Fool

  Fool Badass junkie

  Als je niet weet wat je doet, kun je van teveel keta en speed een soort wandelende zombie worden. Maar in behapbare doseringen geeft het best een uniek euforisch gevoel, vind ik zelf. :)
   
  Pepperoni en Peptalking vinden dit leuk.
 14. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Nee, ik blijf te alle tijden op de bank liggen, grootste gedeelte kan ik toch helemaal niet bewegen. De dosering is qua speed laag maar qua keta gewoon hoog, 300-350mg in zo'n 10 minuten/kwartier.m Miisschien ben je met wat speed je iets bewuster dat je je in de k-hole bevindt, en is het wat makkelijker om de laatste dosis te nemen om er überhaupt in te geraken. Maar dat is nog koffiedik kijken want ik moet nog eens puur k-holen zonder pep om te kijken wat de verschillen zijn.
   
 15. genk123

  genk123 Belezen gebruiker

  Ik gebruik bijna altijd op feestjes keta + speed. Ik pak dan eerst speed tot dat deze voor mij helemaal goed ingewerkt is. Daarna pak ik elk half uur tot één uur 2 puntjes keta bij. Dit zijn dan geen bergen uiteraard maar gewoon puntjes. Na een uurtje of 2 pak ik dan meestal een paar puntjes pep bij en dan ga ik weer verder met keta. Voor mij is dit de perfecte combinatie voor op een feestje. Energiek van de speed maar toch lekker vaag! In het begin zul je moeite hebben met de goede dosering te vinden betreft de keta. Ik pak zelf liever elk half uur een klein puntje dan elk uur een wat grotere.
   
  Techneut en Peptalking vinden dit leuk.
 16. spongecola

  spongecola Belezen gebruiker

  Naar mijn weten is ketamine in combinatie met een upper niet echt gevaarlijk. Gebruik nu al anderhalf jaar op vrijwel ieder feestje ketamine met een upper. Heb t met iedere upper al geprobeerd en t word allemaal gewoon een toontje vager, persoonlijk houd ik daar erg van.
   
  genk123 vindt dit leuk.
 17. genk123

  genk123 Belezen gebruiker

  Ik vraag het me eigen ook af. Ik merk zelf niet dat ik me slechter voel of een grotere kater heb, als ik keta met speed pak. Of is het zo dat je dit ook niet zult merken? Maar dat het op langer termijn schade aan richt?

  Maar ik moet zeggen. Naar mijn idee kun je van alles wel met elkaar combineren als je het maar met mate doet. Rekening mee houden dat je het niet tevaak doet (voldoende tijd ertussen laat) en de dagen erna weer goed eet en gezond leeft. Zo is bijvoorbeeld ghb met alcohol een echte afrader. Begrijp ik absoluut. Maar als je het zelf wel kunt combineren dat het goed gaat vraag ik me af of het dan zo erg is. Mits je je aan de dingen houdt zoals hierboven beschreven. Dit is puur mijn gevoel dus ik zal hier vast wel reacties op krijgen dat het niet zo zit. Maar die zijn uiteraard welkom!
   
 18. Bas

  Bas Wijs gebruiker

  Is niet zo erg inderdaad als het goed gaat. Ik heb geen idee of het bij mij goed zou gaan, we gaan het nooit weten. Omdat ik het eigenlijk ook niet wil weten gezien het dus ook fout kan gaan. Het is een gewoon een waarschuwing.

  Net zoals hard rijden, iedereen weet dat 250km/u erg hard is, sommige kunnen dit aan, andere weten het niet. Maar om natuurlijk al dat getest te voorkomen van kan ik het aan, wordt het gewoon afgeraden. Sommige combinatie's wil je eigenlijk ook niet willen combineren. Alcohol & GHB, ikik word er al misselijk van als ik er aan denk. Haha
   
  Pepperoni en Peptalking vinden dit leuk.
 19. Psychedelibee

  Psychedelibee Badass junkie Oppersjamaan Emeritus Mod Tripreporter

  Niet echt de tijd om op de rest van het topic in te gaan, maar het feit dat een gevaarlijke combi tot nu altijd goed ging geeft natuurlijk geen garanties voor de toekomst. Dit is wijsheid die zelfs Holland Casino nog weet: "resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst".
   
 20. Techneut

  Techneut Belezen gebruiker

  Sorry voor de bump maar wat is er dan zo gevaarlijk aan deze combi? Welke risico’s loop je dan door het te combineren i.p.v afzonderlijk van elkaar te gebruiken?

  Het is voor mij namelijk ook echt the way to go op feestjes, pep als basis en dan af en toe een klein puntje ket er bij.
   
 21. KetaKech

  KetaKech Experimenterende gebruiker

  Speed verhoogt je hartslag, en keta verlaagt deze (volgens mij). Uppers en downers geven gemixte signalen aan het hart, wat het hart niet fijn vindt. Daarnaast verzwakken ze elkaars effect een beetje: de speed werkt de loomheid van keta wat tegen, andersom kan keta de spanning van speed wat af laten nemen. Hierdoor heb je kans dat als 1 van deze middelen uitwerkt, de ander harder inslaat. Dit gebeurt wel eens bij alcohol en coke, maar coke werkt dan ook maar een half tot anderhalf uur, wat het risico hierop toe laat nemen.

  Ook hebben beide stoffen invloed op je hersens en zijn ze beide neurotoxisch (in hogere doseringen). Hier is echter vrij weinig van bekend, maar daarom kan je er maar beter vanuit gaan dat het wel neurotoxisch is lijkt me. Er lijken tot nu toe geen redenen te zijn waarom 2 neurotoxische stoffen samen ineens niet slecht voor het brein zouden zijn...

  Afzonderlijk gebruik is eigenlijk altijd veiliger voor je lichaam en je hersens. Maar als je met mate combineert door het niet te vaak te doen en de doseringen laag te houden, beperk je hier wel risico's mee.
   
  Bas vindt dit leuk.
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...