• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Ketamine laten testen, bijzonder uitslag?

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Goenavund allemaal!

Ik heb laatst weer wat ketamine gehaald, en heb daarvan wat naar een testcentrum gebracht. Nou is de uitslag: 59% Ketamine & 11% Cafeïne. Zelf nog nooit gehoord dat ketamine al eens is versneden met cafeïne, jullie? Als ik een sleutelpuntje van deze keta neem slaat 'ie in als een bom maar hij is ook zo weer weg. Ik kan er aardig vaag van worden maar vind het wel apart. Ik heb de "versneden" ketamine namelijk gekregen als 1 brok (dus niet allemaal kleine brokken of naaldjes). Ten eerste heb je een hamer nodig om 't brokje in kleinere stukken te krijgen, en als je het helemaal fijn maakt, gaat het heel erg lijken op een soort poeder. Normaal gesproken ben ik kristallen gewend, maar dit? Ik weet niet echt of ik dit nou goede ketamine moet noemen of niet. Puur omdat, als je het fijn stampt, het gelijk van een grote brok naar een soort poeder gaat. Ik vind het erg vaag dat ik het als een soort steen in een zakje kreeg, en dat het aardig versneden is. Wat zeggen/vinden jullie hiervan?

Ik heb aardig wat ketamine in m'n leven op, maar deze ketamine valt toch wel op. Ik ben erg benieuwd!

Gegroet,

The Ketamine Master.
 

benzzzy

Badass junkie
11% caffeine is niet al teveel.
Als je een grametje weg werkt dan heb je ong even veel als 1 kopje koffie dus dit zal niet al teveel invloed hebben.
 

🐺PsyTekz

Badass junkie
Tripreporter
Brok of poeder, om het even, geeft geen uitsluitsel dat je keta puur is. Zelfde met coke, je kan een dikke brok hebben die maar 20% coke bevat en de rest versnijdingsmiddelen.
 
R

Revolutionair

Gast
Daarom vind ik het altijd wel fijn als ik staafjes heb zonder poeder. Licht van de telefoon erop en je weet toch wel dat er iig geen poeder zoals cafeïne in zit.
Hoeft niet te betekenen dat het de beste keta is.
Maar je kan wel zien dat er niet van alles is bij gegooit.

Ketamine is ook de enige drugs waar ik met het blote oog dus aan kan zien of het wat is.
Heb wel eens een dealer gehad die met een zakje poeder kwam aanzetten dan koop ik het ook gewoon niet.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Similar threads

Bovenaan