Ketamine + lean

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Beste,

ik ben nieuw op het forum!
Ik ben iemand die wel dagelijks gebruikt, en heb nou lean en ketamine liggen, is het verstandig om deze te combineren? Vind nergens raad online geen trip reports gevonden. Wil wat meer weten hierover!
mvg,

codeineuser
 
En hoezo bedoel je dat ditgeen goed idee is? Heb al meerdere combinaties gedaan die niet echt aangeboden werden. Wat is het gevaar?
 

PatW

Newbie
Het zijn volgens mij allebei central nervous system (CNS) depressants, middelen die het centrale zenuwstelsel remmen.
Na een beetje research kon ik over codeine vinden dat het technisch geen CNS depressant is maar de werking er wel naar is. Zie de bijlage.

Wat de combinatie gevaarlijk maakt naar mijn idee... je ademhaling kan hierdoor in gevaar komen door te langzaam te worden. Als ik dit fout heb mag er gecorrigeerd worden, aub graag zelfs. Maar dit is hoe ik over de combinatie en interactie denk.
 

Bijlagen

  • 20200113_235348.png
    20200113_235348.png
    147 KB · Weergaven: 4

Natozlato

Wijs gebruiker
Het klopt inderdaad dat keta en lean allebei inwerken op je centrale zenuwstelsel, die erop gericht is je ademhaling en andere belangrijke functies te regelen. Als dat onderdrukt wordt, stopt je ademhaling en uiteindelijk je hart.

Slim om dit van tevoren te checken! Ik combineer ook wel eens iets, en check het van tevoren ook goed. Beter te voorzichtig dan te overmoedig!
 
Dankjewel dan kan ik het beter niet doen nee, heb verleden week met lean, wiet, xanax en bier en daar voelde ik mijn ademhaling ook al niet goed van gaan! Bedankt
 
Ik heb vorige weekend voor de eerste keer lean gedaan en had ook nog keta liggen, en heb ze gewoon gecombineerd zonder er over na te denken en ik vond het echt wel een super leuke combo eerlijk gezegd! Niks gemerkt van slechte ademhaling ofzo. Maar ga volgende keer toch opletten want het waren echt lijnen keta haha oeps
 

Natozlato

Wijs gebruiker
Ja sorry maar dat vind ik echt dom. Zonder na te denken? En dat kom je even vrolijk vertellen hier. Ik zou mij schamen.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan