Ketamine verslaving

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Robiti

Newbie
Hallo allemaal,

Na het lezen van de nodige posts heb ik doen besluiten om ook mijn verhaal te delen.

Ik heb al een goede 2 jaar een ketamine verslaving waar ik maar niet vanaf kom.
Ben al een jaar in behandeling bij een verslavingskliniek maar ik merk de laatste tijd geen verbetering meer.
Mijn gebruik is gelukkig niet meer dagelijks (dat was het 2 jaar geleden wel). Heb daarin echt wel stappen gemaakt.

Op dit moment gebruik ik zeker 1 keer per week een flinke hoeveelheid (1 á 2 gram in een keer). Als je mij naar de reden van gebruik vraagt is dit stress en moeilijk met mijn emotie om kunnen gaan. Dit is het gevolg van de relatiebreuk na aanleiding van mijn gebruik. Hiervoor was het 1 hooguit 2 keer in de maand dat ik gebruikte en dat was voornamelijk om even gedachte loos te zijn.
Zoals gezegd is mijn relatie dus al stuk gegaan door mijn gebruik.
Ik zou zo graag van de rotzooi af willen maar het is zo moeilijk. Ik heb altijd gezegd als ik een knop in zou kunnen drukken om meteen van die zooi af te zijn had ik hem 1000x ingedrukt.

het “lastige” van mijn verslaving is is dat ik niet frequent gebruik. Laatste tijd misschien wat meer maar heb ook periodes gehad dat ik 3 maanden er vanaf kon blijven.
En zoals net al gezegd gebruikte ik 1 hooguit 2 keer per maand.

Vanuit de verslavingszorg kliniek heb ik nu medicatie gekregen om in de avond wat minder te piekeren en rustig te worden. Echter is het gisteren avond ook weer mis gegaan. Ik ben een avond uit en wat gezelligs aan het doen maar het monstertje in mijn hoofd is al weer bezig om mij lekker te maken voor de keta. Dat heeft er ook weer voor gezorgd dat ik de dealer een bericht heb gestuurd om weer wat op te halen.

The day after uiteraard weer enorme spijt en weer het gevoel dat ik er helemaal klaar mee ben. Maar dat is dus het probleem. Dat heb ik altijd nadat ik heb gebruikt.
Wel heb ik het nummer van mijn dealer gewist en ook niet geblokkeerd.
Dan zal je denken is het niet handig dat wel te doen? Maar zodra ik het nummer van de dealer blokkeer kan ik deze ook weer terug halen omdat het nummer zichtbaar blijft in whatsapp onder geblokkeerde nummers. Op deze manier heb ik namelijk al een keer eerder zijn nummer opgevist om snel weer wat te gaan halen bij hem.

De reden dat ik dit bericht nu plaats is een om het van mij af te schrijven maar vooral om dit als een stok achter de deur te houden en jullie op de hoogte te stellen of het goed gaat of niet.
Ik wil echt heel graag van de zooi af en hoop dat dit de laatste stappen zijn die ik zet om er ook echt vanaf te stappen.

Ik sta open voor alle tips die jullie hebben om mij hier doorheen te trekken!
 

dupont

Wijs gebruiker
Als je na een klinische opname of andere behandeling niet clean kunt blijven, ga dan opnieuw in behandeling. Net zo lang tot het wel lukt.

Jij denkt dat jouw verslaving anders is dan die van anderen. Dat is niet zo. Jij bent net zo verslaafd als iemand die dagelijks gebruikt.
Zoek een meeting in de buurt op en ga er heen. Deel jouw struggles en luister naar anderen, dan zul je ontdekken dat je er niet alleen voor staat.

zie na-holland.nl en ca-holland.nl
 
Laatst bewerkt:

Zweevteev

Wijs gebruiker
Als de redenen voor jou om ketamine te gebruiken zijn dat je niet om kan gaan met je eigen emoties en stress, is het dan niet misschien een goed idee om je in te lezen over niet-medicamenteuze therapievormen? Want je kan wel medicatie blijven slikken om je ware gevoel te onderdrukken, maar je gaat jezelf hier op de langere termijn echt mee in de vingers snijden. Stress is zo goed als niet aan te ontkomen in het leven, maar in kaart brengen wat jou precies stress oplevert en waarom kan de stress die je ervaart en zal ervaren wel veel draaglijker maken, aangezien je op basis daarvan passende copingsmechanismen kan gaan uitproberen/toepassen. Een draaideurcliënt bij enkel de verslavingszorg zijn lijkt me persoonlijk niet heel nuttig in jouw geval.
 

De Zandman

Badass junkie
Als je na een klinische opname of andere behandeling niet clean kunt blijven, ga dan opnieuw in behandeling. Net zo lang tot het wel lukt.
Opm.
Waaruit bestaat de behandeling, heeft er een opname plaatsgevonden?
Ik heb het idee dat de opname niet lang genoeg geduurd heeft...ging je alleen voor een detox, of zat daar nog een vervolg gedeelte aan vast? Intern, bedoel ik?
Ik denk dat je een langdurige opname nodig hebt....
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan