• Beste Bezoeker,

  Het zal je niet ontgaan zijn dat er een wereldwijde uitbraak is van een nieuw coronavirus met officiële naam SARS-CoV-2. De naam van de ziekte die dit virus veroorzaakt is COVID-19. De ziekte is besmettelijk en verspreidt zich snel. Het is niet 'zomaar een griepje'. De gevolgen van de ziekte, mede omdat er geen vaccin tegen is, kunnen ernstig zijn. Niet alleen voor ouderen en mensen met onderliggende medische problemen: momenteel betreft het in de helft van COVID-19 patiënten op IC's in Nederland mensen van onder de 50; de jongste patiënt is slechts 16 jaar oud.

  De overheid heeft maatregelen ingesteld om de snelheid van verspreiding af te remmen, zodat de druk op de gezondeidszorg en andere cruciale sectoren niet in een keer te groot is. Hoewel het aantal kritieke patiënten nog relatief klein is, betekent een IC-opname wel een verblijf van een paar weken en de noodzaak tot beademing. COVID-19 kan namelijk ernstige longproblemen veroorzaken.

  Veel mensen die besmet zijn met het virus zullen alleen milde klachten ervaren. Ook is het inmiddels erg aannemelijk dat mensen zonder klachten de ziekte kunnen verspreiden. Om deze reden is op 15 maart besloten tot vergaande maatregelen. Grotere bijeenkomsten worden geschrapt, scholen en horeca- en sportgelegenheden worden gesloten, iedereen wordt gevraagd sociale contacten te minimaliseren en in het dagelijks leven anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

  Help mee om de verspreiding van dit virus af te remmen. Op deze manier kan voorkomen worden dat niet teveel mensen tegelijk de ziekte krijgen. Als iedereen een steentje bijdraagt, is het mogelijk om Italiaanse toestanden te voorkomen. Wil je weten hoe je kan helpen? Kijk dan op de website van de Nederlandse overheid, het RIVM of de WHO. Op deze pagina kun je zien hoeveel bevestigde COVID-19 meldingen er in Nederland zijn.

  Belangrijk: vermoed je dat je klachten hebben die duiden op een besmetting met het nieuwe coronavirus? Ga dan niet naar je huisarts toe, maar bel deze indien je hulp nodig hebt. Kijk op thuisarts.nl voor meer informatie.

  Stay safe!

Kijklijnen Ziggo Dome ed

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories

Kwak

Belezen gebruiker
Hoi aanstaande donderdag wil ik voor de Ziggo Dome een ticket kopen.
Dit word mijn eerste keer. Eigenlijk lijkt mij de Ziggo Dome helemaal niets. Te groot. En zeker voor een artiest als Nick Cave. Hmmmm

Hoe was de Ziggo Dome voor jou?

Ik moet een plekje reserveren en de tickets zullen vast en zeker binnen no-time uitverkocht raken.
Wat zijn goede 1e rangs plekken. Ik wil de artiest en muzikanten redelijk goed kunnen zien.
"" voor de 2e rangs...

Het is mij nog niet duidelijk. Welke stoelen je bv kan reserveren. of je kunt staan of niet.
tnx
 

Justme83

Bewuste gebruiker
Zo groot is het niet van binnen vergeleken met de andere in de buurt.
ring 1, 100 nr.s
ring 2, 200 nr.s

je kan zelf bij ticket master je event opzoeken en dan de beschikbare plaatsen zien.

upload_2019-10-23_4-39-33.png
 

*.exe2.0

Bewuste gebruiker
Geluid is best goed daar.
Radiohead en Gods of Rap gezien daar.
In 2020 ook Snoop D O double G.
 
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Bovenaan