Kratom ervaringen

Discussie in 'Natuurlijke Psychoactieven' gestart door UmbraVitae, 19 dec 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. UmbraVitae

  UmbraVitae Experimenterende gebruiker

  Hoi lieve en minder lieve mensjes, weet niet of het hier echt thuishoort, maar wat zijn jullie ervaringen met Kratom Maeng Da Extract? Het is niet psychoactief, maar alvast natuurlijk :P De effecten zijn toch echt miniem uit mijn ervaringen, laatst x je voelt je beetje energieker en je hebt zin om sociaal te doen, maar echt op een niveau waarbij je twijfelt of het vd herbs is of gewoon je eigen zelfve, gewoon omdat het zo miniem is. Is dit gewoon het uiteindelijk effect en moet je niets meer verwachten of schilt dit gewoon zo hard van persoon tot persoon? Nu ik het toch over natuurlijke en legale drugs heb, bij Salvia (roken met pijpje) is het effect wel BAM voelbaar, is kort maar krachtig, en die effecten zijn echt wel psychoactief en hallucinogeen, het branderige gevoel is enkel nadeel vr me omdat ik sowieso geen roker ben om die reden. Net zoals paddo's en truffs zeer sterk effect kunnen hebben, dus ben ik voorlopig teleurgesteld in kratom. Ik wou gewoon iets tot me nemen waarbij ik relax, licht euforisch en toch iets anders voelt dan normal modus, maar voor momenten waarbij lsd, xtc, ghb, 4fmp,...te heavy zijn en het niet echt kunt maken om deze middelen tot je te nemen. Zelf heb ik 2cb al in dat rijtje gestoken van, toch deftige effecten maar zeer controleerbaar en weinig tot geen dip, nu iets natuurlijks vinden en iets dat je bvb dagelijks kan nemen.
  Groetjes
   
 2. jam

  jam Belezen gebruiker

  Misschien moet je eens gewoon het kratom poeder kopen van een gespecialiseerde vendor (deze vind je gemakkelijk op internet). Kratom is wel degelijk psychoactief en kan ook een vrij intens effect hebben als je veel neemt :).
  Het poeder is absoluut geen pretje om binnen te krijgen, maar het voelt wel heerlijk aangenaam en ontspannen, net zo'n gevoel als jij wil.
  Wat ik als nadeel ervaar is dat het nogal vochtafdrijvend lijkt te werken :) ik moet altijd erg veel plassen wanneer ik het neem en voel me de dag erna ook een beetje uitgedroogd.
   
 3. Psychedelibee

  Psychedelibee DF Staff Medewerker Moderator

  Kratom is wel degelijk psychoactief. Psychoactief betekent dat het de werking van je hersenen veranderd en wil nog niks zeggen over de heftigheid van de effecten. Caffeine en nicotine zijn bijvoorbeeld ook psychoactief, maar niet heel heftig. Kratom bind in je hersenen aan opiaat receptoren, maar doet dit wel veel minder heftig dan bijvoorbeeld morfine of heroine.

  Een goede dosis van kwalitatief goede kratom zou je zeker moeten voelen, maar het blijft een vrij milde ervaring. Zo mild dat sommigen mensen die veranderingen in hun eigen lichaam niet herkennen het wellicht niet opmerken. Zeker als je al gewend bent om volledig van de kaart te gaan op middelen als salvia, lsd, xtc, ghb, 4-fa, etc. Als je kratom daarmee vergelijkt stelt het niet veel voor.

  Je schrijft dat je je bij kratom wat energieker en socialer voelde, dat zijn wel degelijk effecten van kratom dus je hebt het in ieder geval gevoeld. Wanneer je wat meer neemt kan de energie ook omslaan in een wat suf en loom gevoel, dat zijn meer de opiaat effecten. Kratom heeft een beetje een tegenstrijdig effect in dat het je energiek en loom tegelijk kan maken. Van teveel kratom wordt je uiteindelijk misselijk,vdus je moet sowieso accepteren dat het nooit heel heftig zal worden.
   
 4. UmbraVitae

  UmbraVitae Experimenterende gebruiker

  Dankje voor de reacties Jam en Psychedelibee, het is wel duidelijk dat ik niet de effecten van lsd, xtc, salvia, paddo's,...moet verwachten :tongueout: En hetgeen ik neem is kratom in capsules vanuit smartshop, dus het kan op dat vlak misschien ook al beter. En indd, hetgeen ik voelde zal wel door de kratom geweest zijn, had 3 capsules (500mg/cap) genomen op lege maag. Had vroeger eens blijven nemen, meer dan 14 capsules, omdat ik vond dat ik te weinig voelde, maar dat was dom van me, gaf me enkel misselijkheid en loom gevoel, maar geen leuke psy effecten, dus lage dosis, rond de 3-4 capsules (ca. 2g) is 0% misselijkheid of enige vorm van last en beetje energieker en socialer, ga ik dit verdubbelen fzo dan ist meer iets voor het slapengaan lijkt me :tongueout: Voor de rest brengt het ook geen schade aan het lichaam lijkt me.
  PS is zon geconcentreerd extract in capsules minder dan je blad in zn geheel neemt?
  Grtz
   
 5. jam

  jam Belezen gebruiker

  Ik heb persoonlijk weinig ervaring met de extracten (buiten zelf gemaakte) maar lees hier weinig positiefs over, behalve mijn zelfgemaakt extract wat wel goed werkt vind ik.
  Ik vind zelf dat het poeder dat je bij gespecialiseerde vendors op internet kunt kopen het beste, je kan soort per soort het effect zoeken dat je wenst, en ook de dosering beter kiezen.
  3x 500mg lijkt me een eerder lage dosis, ik nam altijd ong 4gram, wat een duidelijker merkbaar maar niet zo intens effect geeft.
  Het geeft wel echt een aangenaam gevoel vind ik, met een beetje wiet erbij ook licht psychedelisch vind ik wat ook erg aangenaam is.
  Ik denk dat het vooral wat zoeken is welke soort en welke dosis goed bij je past, maar het is zeker een aangenaam middel (buiten de smaak dan).
   
 6. LetMeDream

  LetMeDream Newbie

  Vanavond voor de eerste keer kratom (red veined Borneo) genomen (5gr = 2gr +1gr + 1gr + 1gr, met spaties 1 uur). Tevens meerdere whiskeys/biertjes genuttigd gedurende deze periode. Ik voel mij momenteel (na laatste inname 1gr omstreeks 21:00) vrij goed. Het effectief is zeker subtiel: als ik alcohol nuttig ben ik eerder geneigd tot depressieve gemoedstoestand, momenteel is dit niet het geval. Ik vermoed echter dat ik een hoge tolerantie heb tov verdovende middelen (als gevolg van een jarenlange benzo verslaving). Ik neem kratom in capsules zodat je (relatief) zeker bent van de dosering en vermijd onaangename drankjes of smaak (in thee, shakes, etc). Mijn huidige persoonlijke conclusies zijn: matig leuk supplement maar niet fantastisch. Zoals jam vermeld: het is een beetje zoeken naar de goede dosis, vertrek vanuit een gekende (lage) dosis en verhoog met mate.
   
Laden...

Deel Deze Pagina