1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Levensgevaarlijke XTC aangetroffen

Discussie in 'MDMA (XTC)' gestart door Drugs Infolijn, 20 okt 2016.

Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Drugs Infolijn

  Drugs Infolijn Gevalideerde professional Professional

  Afgelopen week is er een levensgevaarlijke pil aangeleverd bij een van de testcentra van het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS), die als XTC was verkocht. De pil bevat een zeer hoge dosis PMMA. PMMA kan leiden tot dodelijke oververhitting, hart-, lever-, en nierfalen. Het gaat om een roze pil met aan beide zijden een superman logo, die sterk lijkt op de foto die bij dit bericht staat. Het Trimbos-instituut geeft daarom een ‘red alert’ af.

  Wat is het gevaar van PMMA?
  Het verschil tussen MDMA en PMMA is dat de effecten van PMMA veel later optreden, waardoor de gebruiker de illusie kan hebben met een “lage dosis” MDMA van doen te hebben en een hoeveelheid bijneemt. Uren nadat een dosis PMMA is ingenomen, kunnen dan ineens ernstige fysieke effecten optreden, zoals verhoogde hartslag en extreem verhoogde lichaamstemperatuur.

  Wat is het advies aan gebruikers?
  Gebruik deze pil niet! Gebruikers die in het bezit zijn van deze pillen worden opgeroepen ze (anoniem) bij het DIMS ter analyse aan te bieden. Zie http://www.drugs-test.nl voor adressen. Andere pillen kunnen ook PMMA of hoge doseringen MDMA bevatten. Gebruik van XTC is nooit zonder risico. Wil je geen risico lopen, gebruik dan niet.

  In de afgelopen jaren zijn in binnen- en buitenland verschillende mensen overleden na het gebruik van drugs met PMMA. Voor PMMA is reeds eerder gericht gewaarschuwd, onder meer via drugsfora en relevante sites.

  Hoe worden gebruikers voorgelicht?
  Landelijk zijn instellingen voor verslavingszorg en medische diensten op de hoogte gesteld en is men in opperste staat van alertheid. Via diverse media en een recent gelanceerde ‘red alert app’ worden gebruikers geïnformeerd.

  Meer informatie en een afbeelding van de pil kun je hier vinden: https://www.trimbos.nl/actueel/nieuws/b ... richt=2165
   
 2. Yaizer

  Yaizer Bewuste gebruiker

  Goed dat dit wordt aangeduid!

  Deze pillen waren wel al in de "omloop" 2 jaar geleden in december. Precies de zelfde foto wordt ook voor de website bij jullie gebruikt.

  Ze zijn dus na 2 jaar weer opgedoken?


  ik weet niet of deze link mag maar hier de link.
  http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=34229
   
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
Laden...